Sziasztok!
Alsópetény, Prónay-kastély lakosztályába 2 éjszakás utalványt félpanzióval és svédmasszázzsal cserélném bükfürdői vagy balatonfüredi wellness utalványra!
// Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 1480 oldal |
Budapest park belépő eladva, Van Atlétikai vb-re 2db belépő jelképes áron,vagy utalvány csere.
Budapest Park belépő 10 ezer Ft értékű, 2x5000 Ft. Utalványra cserélném:Coop,Spar,Lidl,Aldi...
" alt="
">

Budapest park belépő 10 ezer ft értékű, 2x5000 ft, cserélhető, utalványra is.
Atlétika vb re Augusztus 22. 2 jegy elcserélhető 4000 ft érték,a 2 jegy áron alul,vásárlási utalványra is.
Media kártyákat cserélek nyereménytárgyakra vagy játékokhoz vásárolt dolgokra.
20000ft értékű
Íírj ajánlatot, ha van cseréd.
Köszönöm.
20000ft értékű
Íírj ajánlatot, ha van cseréd.
Köszönöm.
Pirex - UHU kreatív ajándékcsomagot cserélnék másra.
SZIGET fesztivál 10000 Ft os kedvezmény kupont cserélném valamilyen nyereménytárgyra. Érdeklődni emailban Üdv Gt
(Az orbit utalványt se cserélhetem szigetjegyre. Azért is volt érdeklődő. De egyébként miért javában keddi jegyek az ajánlatok? Ki lép fel kedden???
" alt="
">)

(A roller szigetjegy csere már nem aktuális, a srevoban nem bízunk, ha van vmi baj a jegyekkel, nekik életbe nem bizonyítjuk be annak az ellenkezőjét. Mivel ezek a nyeremények nálunk "otthon" felesbe mennek, ha egyikünk nem akarja cserélni a másik nem cserélheti.
Most nem én vagyok az egyik.
A felest meg arra értettem hogy a nyereményünk feles. Nem más egyéb. Elnézést a mostani érdeklődőtől.)
Most nem én vagyok az egyik.
A felest meg arra értettem hogy a nyereményünk feles. Nem más egyéb. Elnézést a mostani érdeklődőtől.)
Van egy vadi új Conus okosórám
Kérek érte egy régebbi fényképezőgépet.
Nekem a Fantával tizenéve nyert sajnos bukfencelt, és megrokkant.
De egy olyan Canon gép tökéletes lenne...
" alt="
">
Kérek érte egy régebbi fényképezőgépet.
Nekem a Fantával tizenéve nyert sajnos bukfencelt, és megrokkant.
De egy olyan Canon gép tökéletes lenne...

otpvel nyert BudapestPark belépők (2db) eladóak vagy valami nyereménytargyra cserélhetők.
az alábbi koncertekre beválthatók
Irie Maffia 2023.08.03
Supernem és Ganxsta Zolee és a Kartel 2023.08.04
TNT 2023.08.05
Honeybeast 2023.08.11
Rúzsa Magdi 2023.08.12
Brains Classic 2023.08.18
Blahalouisiana 2023.08.24
Quimby 2023.08.25
Majka 2023.09.09
Lazarvs 2023.09.14
Tankcsapda 2023.09.22
Punnany Massif 20. 2023.09.29
Elefánt 2023.09.30
az alábbi koncertekre beválthatók
Irie Maffia 2023.08.03
Supernem és Ganxsta Zolee és a Kartel 2023.08.04
TNT 2023.08.05
Honeybeast 2023.08.11
Rúzsa Magdi 2023.08.12
Brains Classic 2023.08.18
Blahalouisiana 2023.08.24
Quimby 2023.08.25
Majka 2023.09.09
Lazarvs 2023.09.14
Tankcsapda 2023.09.22
Punnany Massif 20. 2023.09.29
Elefánt 2023.09.30
Köszönöm!
selyemakác
Privátban írtam volna, de nem adtad meg az emailed. A jófogáson láttam egy hirdetőt, akinek SUP, és akciókamera is van eladó. Ugyanannyiért adja. Esetleg kérdezd meg tőle, hátha cserél (gyanítom, hogy a kamerát könnyebb "elpasszolni" már legalábbis a méretei miatt... ha jól emlékszem, talán nyíregyházi az illető).
Privátban írtam volna, de nem adtad meg az emailed. A jófogáson láttam egy hirdetőt, akinek SUP, és akciókamera is van eladó. Ugyanannyiért adja. Esetleg kérdezd meg tőle, hátha cserél (gyanítom, hogy a kamerát könnyebb "elpasszolni" már legalábbis a méretei miatt... ha jól emlékszem, talán nyíregyházi az illető).
Sziasztok!
Akkor senki?
A lányomnak szeretném elcserélni a kamerát supra!
Akkor eladó lesz!
Köszi!
Akkor senki?
A lányomnak szeretném elcserélni a kamerát supra!
Akkor eladó lesz!
Köszi!
Originált Denver Hooverboard 1.5 év garanciával eladó cserélhető . Mindent meghallgatok
Aldi-Nestlé nyereményjátékán nyert LAMAR W10.1 típusú bontatlan akciókamerát elcserélném ezen a játékon nyert, bontatlan FireFly ISUP III SUP-ra!
Köszönöm!
Köszönöm!
A három darab Magnum hűtőhátizsákomat egy tálca 450 g-os Sissy kefirre cserélném...
Cserére van:
- magnum hűtőhátizsák
- cerbona hátizsák
- sió hangszóró
- 2.0 Lamzac felfújható kanapé
- svájci focimezek
- Beni Pova gyerekpólók
- borsodi póló (XL)
- csiki sör póló (női)
- gyerek bukósisakok (101 kiskutyás)
- 2 db domestos kör alakú törölköző
- oreo, p&g baseball sapkák.
Szeretnék: soproni kódot, coca-cola kódot (screvo játékhoz is) rafaello kódot, auchan keksz blokkot, auchan globus blokkot, aldi rama blokkot vagy más játszóst.
Minden ÚJ! Kérésre küldök fotót.
- magnum hűtőhátizsák
- cerbona hátizsák
- sió hangszóró
- 2.0 Lamzac felfújható kanapé
- svájci focimezek
- Beni Pova gyerekpólók
- borsodi póló (XL)
- csiki sör póló (női)
- gyerek bukósisakok (101 kiskutyás)
- 2 db domestos kör alakú törölköző
- oreo, p&g baseball sapkák.
Szeretnék: soproni kódot, coca-cola kódot (screvo játékhoz is) rafaello kódot, auchan keksz blokkot, auchan globus blokkot, aldi rama blokkot vagy más játszóst.
Minden ÚJ! Kérésre küldök fotót.
KRUPS NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima KP173B31 kapszulás kávéfőző vadiúj bontatlan csomagolásban
Cserélem!
Cserélem!