Van, még csak az első sorsolás volt meg.
www.webnyeremeny.hu/goodmilk-nyeremenyjatek
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 160 oldal |
Nem, de volt még egy fajta de arra nem emlékszem, amugy van még goold milkel játék vagy mi?
Good Milk egy szál sem?
Pickes blokk a tescoba 4/1
" alt="
">
Volt olyan blokk ami tök hosszú volt, de csak yoghurtok voltak rajta, milli mia, activiva, actimel, görög krém

Volt olyan blokk ami tök hosszú volt, de csak yoghurtok voltak rajta, milli mia, activiva, actimel, görög krém
A coop környékén mindig tanyázik egy hajléktalan akinek egyszer a személyi igazolványát akartam megcsináltatni, h. fel tudja venni a nyugdíját... minden coopos akciós vásinál lehúz 200-300ft-ra... mondtam neki gyűjtse a blokkokat, csokispapírokat, kozel dobozokat nekem itt egész nap... óóóó hát ő nem lát jól... meg fáj a dereka...
" alt="
">
A munka az büdös... fene a dolgát... pedig nem ingyen kértem tőle...

A munka az büdös... fene a dolgát... pedig nem ingyen kértem tőle...
Keresem a calgon blokkokat szorgalmasan... de mindig durexest találok helyette...
Azt kell hinnem, az emberek a szaporítószerveiket jobban védik mind a mosógépüket...
" alt="
">
Vagy jobban szeretnek dug.... mint vizetlágyítani...
" alt="
">
Hallatlan...
Azt kell hinnem, az emberek a szaporítószerveiket jobban védik mind a mosógépüket...

Vagy jobban szeretnek dug.... mint vizetlágyítani...

Hallatlan...
Paintuci
Én is mindig össze szoktam szedni, amit találok. Én is szoktam találni láncreakciós kupont néha. És még amiket eddig találtam bevásárló kocsikban: Sport szelet, Chio chips, Lucullus fűszerkeverék (mind bontatlanok voltak, csak ott felejtették őket, de egy chips-et hogy lehet benne hagyni???), elektromos asztali ventillátor, 2 lapos elektromos főzőlap - ezek használtak, de teljesen hibátlanul működnek! - valaki csak otthagyta őket a dunakeszi Auchan parkolójában a bevásárlókocsi-tárolónál egy kocsiban! Én meg gondoltam, ha nem jó, majd kirakom lomtalanításkor... nem kellett kirakni
" alt="
">
glücklich
Én sem szeretem ezeket a kéregetőket. De én szoktam nekik adni valami olcsó kaját amit épp vettem, pl. 1 zsömle, 1 alma, 1 túrórudi, valami apróság szokott lenni mindig. Volt olyan, aki elkezdte verni a nyálát, hogy pénz kell neki, mondtam jó, akkor ezt sem kap, elmehet... Viszont volt olyan, aki annyira örült annak az 1 almának is, tényleg megsajnáltam, és adtam neki még egyet. Viszont pénzt soha nem adok. 1-2x volt, hogy semmi ilyesmit nem tudtam adni, és kerek-perec megmondtam, hogy pénzt elvből nem adok, mehet isten hírével. Nem tetszett nekik, de elmentek.
Én is mindig össze szoktam szedni, amit találok. Én is szoktam találni láncreakciós kupont néha. És még amiket eddig találtam bevásárló kocsikban: Sport szelet, Chio chips, Lucullus fűszerkeverék (mind bontatlanok voltak, csak ott felejtették őket, de egy chips-et hogy lehet benne hagyni???), elektromos asztali ventillátor, 2 lapos elektromos főzőlap - ezek használtak, de teljesen hibátlanul működnek! - valaki csak otthagyta őket a dunakeszi Auchan parkolójában a bevásárlókocsi-tárolónál egy kocsiban! Én meg gondoltam, ha nem jó, majd kirakom lomtalanításkor... nem kellett kirakni

glücklich
Én sem szeretem ezeket a kéregetőket. De én szoktam nekik adni valami olcsó kaját amit épp vettem, pl. 1 zsömle, 1 alma, 1 túrórudi, valami apróság szokott lenni mindig. Volt olyan, aki elkezdte verni a nyálát, hogy pénz kell neki, mondtam jó, akkor ezt sem kap, elmehet... Viszont volt olyan, aki annyira örült annak az 1 almának is, tényleg megsajnáltam, és adtam neki még egyet. Viszont pénzt soha nem adok. 1-2x volt, hogy semmi ilyesmit nem tudtam adni, és kerek-perec megmondtam, hogy pénzt elvből nem adok, mehet isten hírével. Nem tetszett nekik, de elmentek.
Mi is voltunk mind a kettőben, semmi ilyesmit nem láttunk. Bár nem is nagyon figyeltük.
Csak egy kocsi kéregető akasztott ki a tesconál, de odaadtuk neki, csak undórító úgy pakolni, ha ott áll egy cigány, egyébként 10-es volt a kocsiban, de az is nagyon kellett neki.
Aztán még a lidl-be is beugrottunk hazafelé, hát ott is visszaakarták tollni a kocsinkat, pedig ott egy ideje pénz sem kell bele, közben elmesélte a féléletét, a férjem megsajnálta. Én meg rosszul vagyok az ilyesmitől.
Csak egy kocsi kéregető akasztott ki a tesconál, de odaadtuk neki, csak undórító úgy pakolni, ha ott áll egy cigány, egyébként 10-es volt a kocsiban, de az is nagyon kellett neki.
Aztán még a lidl-be is beugrottunk hazafelé, hát ott is visszaakarták tollni a kocsinkat, pedig ott egy ideje pénz sem kell bele, közben elmesélte a féléletét, a férjem megsajnálta. Én meg rosszul vagyok az ilyesmitől.
De én jól összeszedtem mindent...
Az embereknek mennyi pénzük van...
" alt="
"> Elmentünk az Erzébeti Tescoba ott van az az eledeles ahol a whiskas, meg pedigree csomit adják oda... találtam egy csomo 100ft-os láncreakció kupont... meg osztogattak domestos mintát is olyat is találtam... kocsik szerteszét 100ft-s érmével. Calgon blokkot nem találtam csak tshibot...
" alt="
"> Aztán elmentünk az Auchanba is ott is kocsik szerteszét 100ft-val...

Sok-sok fa blokkot küldtem be. 02.14-vel vették át a levelet, és 03.12-én jóváírták! Minden blokkra külön értesítő e-mail-t küldtek, de jóváírtak mindent
" alt="
">
Nagyon örültem neki! Már kértem is érte ajándékot
" alt="
">

Nagyon örültem neki! Már kértem is érte ajándékot

Szerintetek Nescafé játék lesz még vk-dal? Majd időszerű lesz késő tavasszal, nem? Nekem tetszett a kávéfarmos és a rokonokos játék is, igaz nem nyertem semmit.
" alt="
">
" alt="
"> De legalább a vk-okat el tudtam cserélgetni esetleg hasznosabb dologra.
" alt="
">

hogy miért nem mentem ma Tescóba
" alt="
">
" alt="
">

Ma a Tescoban az előttem fizető úrnak nem volt Clubkártyája, szerény mosollyal felajánlottam az enyémet. (Köszönöm, fiatalember!)
" alt="
">
Közben szólt a mögöttem lévő, hogy ne tegyem majd el, mert neki sincs kártyája és jócskán bevásárolt, legyen enyém a pont. (Köszönöm,hölgyem!)
" alt="
">

Közben szólt a mögöttem lévő, hogy ne tegyem majd el, mert neki sincs kártyája és jócskán bevásárolt, legyen enyém a pont. (Köszönöm,hölgyem!)

Ma voltam a Tescoban vásárolni. Volt Tibi kóstoltatás, és hozzá kapcs. ha 700 Ft felett vásárolok, akkor 1 tábla Tibi csokit meg egy Moments nápolyiszeletet kapok ajándékba. Elgondolkoztam rajta, de mégsem vettem. Amikor visszatoltam a bevásárló kocsit, előttem pont betolta egy nő, és a blokk benne volt, jó hosszú, így amikor elment ki is vettem. Hát nem egy olyan volt, amin 3 db Tibi mikulás is volt 700 Ft fölött???
" alt="
"> Nem volt jelölés a blokkon, szóval nagy bátran visszamentem, h elfelejtettem beváltani.
" alt="
"> Szerencsém volt, mert nem váltotta be a nő, de a blokkra nem írt semmit a hosztesz... de lett finom csokim.
" alt="
">
Ha már ilyen szerencsém volt, gondoltam fel is töltöm a blokkot, hát azért minden már nem sikerülhet... nem nyertem vele...
" alt="
"> eddig
" alt="
">

Ha már ilyen szerencsém volt, gondoltam fel is töltöm a blokkot, hát azért minden már nem sikerülhet... nem nyertem vele...

köszi, a facebook-on is megosztottam, hátha reagálnak rá
nemeths
szerintem ragaszd össze, biztosan elfogadják
a férjem is vett mizo sajtot, de pont annyit, hogy hiányos volt a felirat. Visszamentem, vettem még egy darabot és összecelluxoztam
szerintem ragaszd össze, biztosan elfogadják
a férjem is vett mizo sajtot, de pont annyit, hogy hiányos volt a felirat. Visszamentem, vettem még egy darabot és összecelluxoztam
A gyerekek az imént ettek meg két Mizo túró rudit. Mondtam nekik, hogy utána kérem a csomagolást. A kislányom túlbuzgó volt, sajnos látta a reklámot, hogy a lógót ki kell vágni. Kivágta termékmegnevezés nélkül
" alt="
">

Susa, jojó
De jóóó Nektek!
" alt="
"> Küldhetnétek nekem is
" alt="
">
De jóóó Nektek!

Susa!
Nekem is sok van
" alt="