"mi lenne itt ha mindenki"
Bocsi gabi, de épp te oktatsz egyfolytában engem.

" alt="

">
Nem kell hozzá újság.
Én sosem használom.
Ott a feladat is, a megoldás is a Penny oldalán.
Hát az nekem is fura ha valaki hasonló segítséget kér, de segítőkész ez a fórum
Viszont mi lenne itt ha mindenki aki nem csíp valamilyen hozzászólást csak úgy beírna kioktatólag (mert ez az volt..) vagy ehhez csak neked van jogosultságod? néha jobb a békesség...tovább is lehet görgetni
Lehet azért kért segítséget, mert szerette volna beküldeni, de épp nem volt nála az újság.
Ez nem kioktatás, hanem kérdés.
Sokszor van, hogy valamivel nem boldogulunk, akárhogy is szeretnénk és segítséget kérünk és kapunk. Ez így van jól.
De vannak, akik meg sem próbálják, csak várják a sült galambot, mások jóindulatát kihasználva. Sajnálom, ha ez téged zavar, de az ilyen hozzáállást nagyon nem csípem.
sada,
soha nem értettem az ilyen kioktatós beírásaidat. Valaki kérdez, segítséget kér. Ha nem segítesz, megtarthatnád ezeket a beszólásaidat....
[JÁTÉKSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁS]
Sziasztok,
A Nagyi titka játékkal kapcsolatban lenne szükségem segítségre/útmutatásra. Korábban a játékszabályzatban nem volt maximum nyerhető tányérra vonatkozó kitétel,majd a játék indulását követően a nyerhető szettek száma kettőre majd dec.15-től 1 szettre csökkent. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy ilyen módosításokra mennyire van lehetőségük, és ilyen esetben mi a tapasztalat? Mármint mi már bevásároltuk és jóvá is írattuk a 2 szettre elegendő pontot és most nem hajlandók teljesíteni, mert a szabályzat szerint (ami két napja módosult) csak 1 szettre van lehetőség rendelni.
Nem tudom mást is érint-e vagy mit lehet ilyen esetben tenni, ez szerintem elég undorító és ennek tetejében nem is valami segítőkészek, mert vagy egy hét az átfutása a hülye blokkoknak is.
Köszönöm előre is
macika
OK hogy segítünk egymásnak, de ennek a rejtvénynek a megfejtése ránézésre látszik, anélkül, h akár egy szót is beírnánk.
Mihez kell itt a segítség?
macika
Nagyon szívesen!

" alt="

">
macika
Most küldtem!

" alt="

">
Sziasztok!
Ha még ma be lehet küldeni a Penny 50 heti rejtvényt, meg írná nekem privátban valaki!
Nagyon szépen köszönöm!
Tud valaki ebben segíteni? Elvileg nyertem....
De,nincs blokk, ha esetleg valakinek van, megegyezhetünk a nyereményen közösen vagy valahogy.
Max. Dec. 10-ig kell visszajeleznem nekik!
" Kisorsoltuk a 2020. ápr. 1 – nov. 30. közötti időszakra meghirdetett nyereményjátékunk nyerteseit, akik a Daikin ügyfélelégedettségi kérdőív online kitöltésével iPad-et nyerhettek.
A sorsolás alapján Ön lenne az egyik nyertesünk, amennyiben teljesíteni tudja a játékszabályzatban rögzítetteket, és el tudja küldeni nekünk a Daiki termék vásárlásáról kiállított számla másolatát, ami tartalmazza a vevő személyét és a vásárolt terméket is. "
Erről lenne szó: https://www.daikin.hu/content/dam/DACE-HU/CSI/T&C_CSI
_2020.pdf
Írjatok : nagy.polett(kukac)gmail.com vagy a facebookon! köszi a segítséget.
Valaki meg tudná mondani, hogy a Lidl blokkon melyik Mokate termék a "3in1 creamy"?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Gyenesdiásról van itt valaki? Olyan személyt keresek, aki tudna nekem segíteni préselt érme begyűjtésben. Az érmegép a starnd bejáratánál van.
Köszi, hogy szóltál.
Már reggel is beírták a negatívba.
Sziasztok!
Ma van az utolsó nap a riomare kódok rögzítésére, de nem engedi feltölteni, a végén azt írja ki, hogy HIBA történt.
Minden mezőt kitöltök, másnak ez nem probléma??, ötlet,hogy mi lehet a baj?
Köszönöm!
Sziasztok!
Bár nem sürgős, és nem ide illő, de segítségkérés!
Tudtok esetleg ajánlani hűtőgépszerelőt, nem drágát, és jó szakembert, Bp-en a 19. 18. 20. 10. kerületben, vagy ezektől nem messze?
Előre is köszönöm!!!!

" alt="

">
Edus
„Szuper Black Jack sorsjegy akció 2020”
Szerencsejáték ZRT
1475 Budapest Pf.: 700.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások