Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 143 oldal |
Viki és sikerült nyerned?
kinga: én sem ilyen promós papíron küldtem be, jó az úgy is, beküldheted nyugodtan elfogadják. De ha jól emlékszem le is lehet a netről tölteni ha ragaszkodsz hozzá. .
sziasztok! nekem egy olyan kérdésem lenne, amire ti tudtok válaszolni. ha egy boritékba simán berakon a kódokat a nevemet, elérhetőségeimet, a barátnőmét is, meg a receptet azt elfogadják? sehol nem találok már olyan lapot amit ki kell tölteni. köszi a választ elöre is!
Én is kérnék elérhetőséget futárka!Köszi.
Futárka ,köszi ,tegnap meg is kapták a barátnőim a tálkat 

Kedves Bettinah!
Hát persze, azért mondtam, hogy nemcsak Kanizsára.
(Azért egy pici türelmet kérek, a "vasúti menetrendet" követnie kell e a gőzsösnek is.
futár
Hát persze, azért mondtam, hogy nemcsak Kanizsára.

futár
Kedves futár! Nyíregyházára is?
Kedves Mria!
A jövő héten megy a gőzös - nem csak Kanizsára!
futár
A jövő héten megy a gőzös - nem csak Kanizsára!
futár
kedves Ptune,
Természetesen utánanézek, de ehhez szükségem van a nevedre, címedre. (Küldök elérhetőséget.) Rendbe tesszük!
futár
Természetesen utánanézek, de ehhez szükségem van a nevedre, címedre. (Küldök elérhetőséget.) Rendbe tesszük!
futár
Futárka!
Mikor kezditek hordani a 2.fordulót?
köszi
Mikor kezditek hordani a 2.fordulót?
köszi
Kedves futár
köszönöm válaszod olyan problémám lenne hogy itt volt a futár kedden hozta volna sütötálat a papirt alá is irtam de nem volt meg a tál azt mondta másnap vissza jön de sajnos elkellet vinnem a gyerköcöt a dokihoz és nem voltam itthon(igazság szerint azt sem tudom hogy volt e itt)viszont a papirok nálam vannak amit aláirtam azt mondta azt itt hagyja.Azt szerettem volna megtudni hogy mikorra várható.
köszönöm válaszod olyan problémám lenne hogy itt volt a futár kedden hozta volna sütötálat a papirt alá is irtam de nem volt meg a tál azt mondta másnap vissza jön de sajnos elkellet vinnem a gyerköcöt a dokihoz és nem voltam itthon(igazság szerint azt sem tudom hogy volt e itt)viszont a papirok nálam vannak amit aláirtam azt mondta azt itt hagyja.Azt szerettem volna megtudni hogy mikorra várható.
Szia Ptune!
A számok nem publikusak, de ha konkrét kérdésed van, segítünk! (Ha olyan, amihez személyes adatokra van szükség és a fórumon nem szeretnéd hogy más is láthassa, üzenj vissza és megoldjuk máshogy!
futár
A számok nem publikusak, de ha konkrét kérdésed van, segítünk! (Ha olyan, amihez személyes adatokra van szükség és a fórumon nem szeretnéd hogy más is láthassa, üzenj vissza és megoldjuk máshogy!

futár
Szia Moncsaa!
Kiskunfélegyháza mára van betervezve. Pontosabbat napközben, a futitól.
futár
Kiskunfélegyháza mára van betervezve. Pontosabbat napközben, a futitól.
futár
Szia Marcsi-35!
Debrecenben ma zötyög a futi, várhatóan egyeztet veled időpontot napközben.
futár
Debrecenben ma zötyög a futi, várhatóan egyeztet veled időpontot napközben.
futár
marcsi-35 köszi.. és ma eljutottam a pánáért is
köszi

Begus : 06 40 400 400
szabcsina, milyen számon kérdeztél rá? már én is kiváncsi vagyok 

Futárka ,Debrecenben mikor dolgoztok ? Köszi !!!
Kedves Bobi!
Ezeket mi nem tudjuk csak a szervezők. Szívesen mondanék valami biztatóbbat, de fogalmam sincs. Mi csak a kész listát kapjuk. (Ettől persze még lehet, hogy igazad van!)
futár
Ezeket mi nem tudjuk csak a szervezők. Szívesen mondanék valami biztatóbbat, de fogalmam sincs. Mi csak a kész listát kapjuk. (Ettől persze még lehet, hogy igazad van!)
futár
Kedves Futár! Sajnos nem minket keresett a kollégád Bcsabán, lehet hogy még nem kapunk Knorr tálat? Esetleg utánanéznél hogy anyukámhoz készültök-e? Opavszkiné Békéscsaba. Köszi! Rita