Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 26 oldal |
A sár fogságában vagyok a kutyával nem enged ki
VárszegiViki
Hol tudtál fényképezni és mit?
Hol tudtál fényképezni és mit?
Sikerült már valakinek a telefonszám második 3 számjegyét megkapni
Ditke62,
elküldenéd nekem is? Örök hálám!
elküldenéd nekem is? Örök hálám!
Valaki nekem is küldene a kulcs megtalálásához segítséget?
Köszi
Köszi
Zsani!
Mail ment.
Viki!
A fűrésszel én is így jártam. Én csak arra gondolok, hogy a kutyának kellene valahogy elterelnie a marhákat, akkor fel tudnám szedni a szemetet amit ott látok, esetleg az L alakú ház valami istálló, ahová be lehetne menni velük????
Mail ment.

Viki!
A fűrésszel én is így jártam. Én csak arra gondolok, hogy a kutyának kellene valahogy elterelnie a marhákat, akkor fel tudnám szedni a szemetet amit ott látok, esetleg az L alakú ház valami istálló, ahová be lehetne menni velük????
Elárulná nekem is valaki, hogy hol a kulcs?
Köszi!
Köszi!
Ditke: nem találtam semmit, csak pontot adott, és tovább tudtam menni ott, de minek?
Én is fűrészeltem, de csak eltűnt a fűrész, aztán nem lett semmi. Neked mi történt utána? Találtál valamit?
Ditke: 17 ezer igen. Fényképeztem igen. A házakba nem sikerült bemenni, viszont fűrészeltem, van két csizmám, maradt szalonnám is, ezt nem tudom hogy csináltam. Keresgess még, mert szerintem csomó mindent elhagytál. Befejezni nem tudom, mert a középső szám hiányzik, és ötletem sincs az mikor lesz meg.
Viki!
17ezer pont?! Hogy csináltad? Nekem csak 10500. A kutyát már 2x is visszavittem, mégis megvan a szalonnám, szerintem valami gáz van a játékkal. A házakba be lehet menni? Látok a tehenek között is szemetet meg az L alakú házban is, de nem tudom felszedni. Neked sikerült? Orvvadászt sikerült már valakinek fényképezni? Én csak keringek körbe-körbe de totál besült a dolog

17ezer pont?! Hogy csináltad? Nekem csak 10500. A kutyát már 2x is visszavittem, mégis megvan a szalonnám, szerintem valami gáz van a játékkal. A házakba be lehet menni? Látok a tehenek között is szemetet meg az L alakú házban is, de nem tudom felszedni. Neked sikerült? Orvvadászt sikerült már valakinek fényképezni? Én csak keringek körbe-körbe de totál besült a dolog

aki kérte a levelet, továbbítottam. Jó játékot!
Légyszí, nekem is küldje el valaki, hogy hol találom meg a kulcsot.
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Sikerült végülis többször leadnom a kutyát....
Nagyon érdekelne, hogy vkinek sikerült-e befejezni, hogy érdemes-e tovább próbálkozni vagy ez megint egy olyan elakadás, ami idő kérdése... Pl. vajon mi a célja a házaknak?
Nagyon érdekelne, hogy vkinek sikerült-e befejezni, hogy érdemes-e tovább próbálkozni vagy ez megint egy olyan elakadás, ami idő kérdése... Pl. vajon mi a célja a házaknak?
Sikerült már valakinek teljesen megcsinálni a játékot? Nem tudná valaki megmondani, hogy hol lehet megtudni a 2. felét a számnak? 

Viki
Köszi!
Köszi!
Megírná nekem is valaki, hogy hol van a kulcs!
Köszönöm!
Köszönöm!
Ditke62: azért ide ne írd ki, csak priviben.
Légy szi nekem is küldd át amit írtak. Igaz hogy a kulcs megvan, puli, szalonna, összes kacsa, minden megvan, de a telefonszám középső része még mindíg nincs, 17 ezer pontnál tartok.
Légy szi nekem is küldd át amit írtak. Igaz hogy a kulcs megvan, puli, szalonna, összes kacsa, minden megvan, de a telefonszám középső része még mindíg nincs, 17 ezer pontnál tartok.

justhappi!
Köszönöm megkaptam!!!!!!
Köszönöm megkaptam!!!!!!
Sziasztok, át tudná valaki küldeni nekem is azt a mail-t amit a t-com írt?
Éppen én is készültem írni nekik, hogy hol a banner, de talán rajtatok keresztül gyorsabb lesz.
Éppen én is készültem írni nekik, hogy hol a banner, de talán rajtatok keresztül gyorsabb lesz.