krida
Nem akarnál az én nevemben játszani? Úgy látom nyerő szériád van. Valahogy meg tudnám biztos hálálni.
Meg egy kalap más is.

" alt="

"> Sok sikert!

" alt="

">
Én most indulok vizsgázni ,jól jön ilyenkor a plüss

" alt="

">
akkor most kéne. de most tanulnom kell. azért reménykedem.

" alt="

">
Az adott órában nagyobb esélyed van nyerni, ha játszottál.

" alt="

">

" alt="

">
ugye nem kell minden órában játszani, h nyerjek?
Nézegessétek óránként a nyerteslistát.

" alt="

">
én sem nyertem, de krida már 3-4-et, ezt sem értemO_o
Akkor csak szerencse kellene hozzá. Én is játszottam, meg letöltöttem, de még semmi.
És emailben értesítettek?
editesztan,
én csak végigjátszottam a játék 3 fordulóját. Plusz nekem a párom neve mindig jobban szerencsét hoz, mint a sajátom.

" alt="

">
Hogy sikerült a plüss rudolf? MÁrmint az t tudom hogy hol kell, de játszottatok, vagy letöltöttetek, vagy mennyit foglalkoztatok vele az adott órában? MÉg most van esély szerintem az első napokban, mert utána már nagyon sokan fogják tudni, mint a ckm-et.
HÁt ezt sosem lehet tudni, mit kapnak a legjobbak. Nekem is 350 körül szokott lenni vagy kevesebb.
köszi. nekem 369 volt eddig a csúcs. amúgy ér vmit, ha vki a legjobb?
Jobban nem tudtam leírni, akartam még írni, hogy próbálgasd és rájössz, de rájöttél magadtól is. Sok sikert, én elég béna vagyok.
rájöttem, köszi

" alt="

">
Igazából nem rugni kell, csak odaérni, amíg a vonal alá nem ér és magától elrugja.
El kell rugni az édességeket, mielőtt a vonal alá ér, amin a szarvas tud mászkálni.
hogy lehet megcsinálni, h ne vegye fel a csokikat? hiába futok vele, odaugrik:SS
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások