Én nem számoltam,de sokkal sokkal többel 0.Majd mással lesz siker,fel a fejjel
Vége a Dörminek.
Az eredmény 27/0.
" alt="
">
fitoska
Nem vagy egyedül én is így vagyok.
Nálam az a baj,ha valamit szeretnék,akkor nagyon rágyúrok. Az eredmény persze semmi...😂
Most már a jägerrel se akar összejönni a ps4... wtf???? Csak én vagyok ennyire béna????
" alt="
">
Kezdő magánzó koromban egy öreg róka azt tanította: "Több-ből több marad!"
Tudom én is, egy blokkal is lehet nyerni, nagy mázlival, de többel még inkább...
üdv
Igen, szerencsére az 1 pályázatost már tapasztaltam
" alt="
">
Tudod-1 pályázattal is lehet nyerni,meg sokból semmit
" alt="
">
hát ezt nagyon szerettük volna
" alt="
">
fozo.gabi
" alt="
"> CSAAAK
" alt="
">
biztos sokan játszottunk vele... nekem is volt kb 15 pályázatom, de hát nem garancia a nyerésre.
Ne nagyon csodálkozzatok, viszonylag kevés a játék és sokan vagyunk rá!
üdv
Én is töltöttem fel a Baba-Tesco hoz szinte minden nap...0 , Pöttyös óránkénti sem akar összejönni.
El vagyok kenődve....
Tesco - Baba 35/0 😪
Sajnos én sem nyertem,pedig nagyon sok pályázatot töltöttem fel a családnak... Persze,a parafa alátéteknek én is örülök,biztos dizájnosak lesznek
" alt="
">
Azért remélem,lesz még ilyen nyeremény,mert az edényszett mindig jól jön!
Gratulálok a nyerteseknek!
" alt="
">
De a parafa alátétnek örülök, a mindennapi főzés, sütés mellett.
jojó!
Viccnek szántam, mióta Noel érzékeny, én is max csak a játékok miatt, veszek, elosztogatom családon belül.
De most kicsit többet vettem😞
Még jó hogy nem volt magas a pályázat ára.
Egyszer nekem egyszer neked, megtanultam így játszok.
Mégegyszer gratulálok, és sok nyereményt mindenkinek😁🍀
kiminoel !
Köszönöm szépen ,sajnálom,hogy nem sikerült,biztosan nyersz majd mással ! Delikátot csak a játék kedvéért vásároltam,egészségtelen amúgy ,nem fogyasztjuk !
Az Ország első Delikát homokozóját létrehozom, belépés parafa alátét tel ülőkének, egy párat fel tudok ajánlani.
Ha hozol levest is ízesíteni tudod.
Hozz fazekat, edény szettet is mert azt sajnos nem nyertem.
A Delikát homokozó ételallergiások részére nem való, főleg gluténérzékenyeknek🤣😂, mint nekem a nagy fiam.
Sajnos ez nem jött össze🙈, aki nyert annak gratulálok!
Sok szerencsét mindenkinek!
Ui: EDÉNY SZETTET VESZEK😀
Vágási Feri
Lehet, hogy Fortunának magyar az anyanyelve, és nem tetszik neki, amit művelsz ezzel a szép nyelvvel.
" alt="
">
Ráadásul az a sorsjegyes játék... Hát na... A lottos nénik előnyt élveznek... gyűjtik ki tudja kinek... oké én is ezt tenném... És ahhoz képest hogy sokan nem játszanak, ott mégis rengetegen....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások