csillúzió! A talált blokk még pikánsabbá teszi az élményt. Bár én sem szoktam blokkokat gyüjtögetni, ha benne hagyják a kosárban, azt azért nem dobom el. A nyereményautóim közül az egyiket így "találtam".
A feleségedet nem igazán értem, ugyanúgy, ahogy Gia-t sem, mert mi az utazásokat nem adnánk el semmi pénzért /azaz bocs, egy görög utat eladtam, mert egyszemélyes volt/, pedig volt olyan év, hogy 11-szer utaztunk, de a legkevesebb is 3 volt egy évben. Tavaly 3 külföldi út volt és 4 belföldi wellness. Én mindenkinek azt tudom javasolni, ha nyer utat, menjen el, mert hihetetlen élményekben lesz része, Ráadásul a legtöbb olyan, hogy egy mezei halandó nem tudja megfizetni. Jó az autó, sokat lök a milliós bankkártya, a rengeteg kütyü, de szerintem annál jobb nincs, mint megismerni a világot!
Nyereményút-élmé
nyek
Összes fórum téma
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 18 oldal |
Masodik nyeremenyutam is a Ferrerro Magyarorszag jovoltabol nyertem. A raffaello jateka volt,egy blokkot toltottem fel a jatek vegen,sorsolas elott 2 nappal. (Talaltam a bevasarlokocsiban a sparban) nagy ledobbenes volt, amikor olvasom az emailt, hogy 2 fos, 8 napos los angelesi utat nyertem. Eletem parja kategorikusan kijelentette, h ő ugyan nem fog egy napot azert repulni, hogy olyan helyen legyen, ahol nem akar. Kulonben is normalis ember szerinte nem megy olyan messzire. Igy par nap gondolkodas utan a manchesterben elo nagylanyomat hivtam utitarsul. 2016 februar elsejen indultunk.itt is minden szempontbol tokeletes ellatast kaptunk a nyeremeny a repulojegyeket, utasbiztositasokat, transzfert szallast reggelivel, es 400ezer koltopenzt bankkkartyan tartalmazta. A hosszu repulouton en rajzfilmeket neztem, angolul, hatha ragad ram valami, lanyom aludt. Megneztunk nagyon sok mindent, a csillagokat, a Hollywood feliratot, voltunk a warner Bros, es a paramount studiokban, elmentunk a csendes oceanba belelogatni labumnkat, ettunk igazi marhasultet(piszok draga volt :-) ) es 8 napot vegog beszelgettunk.ami maga is egy nyeremeny volt, mivel mar 8 eve elt angliaban a gyerek akkor. Egyszer valahogy fennmaradtunk egy buszon, ami eleg sotet kornyekre tevedt, akkor kicsit panikolt kolok, h egyedul vagyunk vilagosboruek a jarmuvon, de aztan jottek mas emberek es tisztabb kornyekre ertunk. Szoval imadom a nyeremenyutakat.
Több mint 20 év alatt, amióta játszom, 2 db külföldi utat nyertem. Egyikre sem én utaztam, családra átruháztam. Velencei karnevál a NatGeoval, Keresztlányom és a Nagynéném ment, repülős volt, szuper szervezés. A másik Bécsbe busszal, ha jól emlékszem a Palmolive-val nyertem, oda a Keresztlányom ment az akkori pasijával. (rémlik, mintha pénzt is adtak volna kajára, de erre nem mernék megesküdni)
Azóta, ha valami nagyobb utazás a fődíj, már a Keresztlányom nevén játszom.
" alt="
">
Azóta, ha valami nagyobb utazás a fődíj, már a Keresztlányom nevén játszom.

Nem finnyáskodom! Egye fene én bevállalnám a fa promóció mind három utazását minden negatívumával együtt. Utána pedig beszámolnék a tapasztalataimról.
Paintuci! Miért kell mindig mindenbe belekötni? Nem bántottalak...
xia = Wang Fei Xia Lu, picike próbálni játszani...
xia = Wang Fei Xia Lu, picike próbálni játszani...
Nahát mik vannak...
Csak a neve új.
xia ahhoz képest h. elég új a nick neved, elég jól tudod h. milyen motoros vagyok... nahát...
Bomec megelőztél!
" alt="
"> Én is pont erre gondoltam.
Jó ötlet volt xia-tól ez az új topic
" alt="
">

Jó ötlet volt xia-tól ez az új topic

Tényleg jó ez a topic és látom, hogy tudunk azért örülni egymás nyereményének és nem csak irigykedni, meg sárt dobálni
" alt="
">

Paintuci! Te régi motoros vagy ahhoz, hogy tudd: január="uborkaszezon" a promóciók terén. Ezért pl. "télisport" a nyereményút-élmények, mert most van idő ezzel foglalkozni...
Hol van az a sok játék? Még nem látok olyan sok játékot....
eve-lin! Nagyon őszintén kívánom, hogy többször is tapasztald meg!!!
Semmi más nem kell hozzá, hidd el, csak kitartás - és persze játszani.
/Bocs, kiszaladtam, úgy látszik, beindult az év, a harmadik futár jött ma.../ Annyi játék van, hogy jut mindenkinek a jóból!
Semmi más nem kell hozzá, hidd el, csak kitartás - és persze játszani.
/Bocs, kiszaladtam, úgy látszik, beindult az év, a harmadik futár jött ma.../ Annyi játék van, hogy jut mindenkinek a jóból!
Sziasztok! Nagyon jó ötletnek tartom a témakört, szívesen olvasgatom a nyertesek élményeit. Sajnos én nem tudok ehhez hozzászólni, mert még sosem nyertem ( eddig
" alt="
"> ) sem külföldi, sem belföldi utazást. Pedig nagyon szeretnék. Na de majd idén! Ígérem beszámolok róla
" alt="
">

Hoppá!!! Mennyi élmény előkerül...Azért nagyon sok fórumosnak van mit mesélnie.
vodi24! Mint a Henkel voucherek is voltak, nagyon lehúzósak, átverősek, felejtősek. Az nem nyeremény, ha még több tízezerbe, vagy százezerbe kerül a "nyertesnek".
Demjénbe jó utat, nagyon klassz a konyhájuk és az új fürdő is!
A Mattel nagyon-nagyon jó, semmivel nem ciciznek, azon vannak, hogy megemlegessük. Karácsonykor is pályáztam a finn útra, de csak egy fegyver jött össze, 27e. Ft, már eladtam huszasért.
Úgy látszik, a ciprusi utak már csak ilyenek, szinte mintegy repeta: tavasszal megjöttünk DisneyLand-ből és 3 nap mulva utaztunk Ciprusra a Fügefa-öbölbe. Előző Mattel, másik egy síutat cseréltük az irodával ciprusira.
üdv
vodi24! Mint a Henkel voucherek is voltak, nagyon lehúzósak, átverősek, felejtősek. Az nem nyeremény, ha még több tízezerbe, vagy százezerbe kerül a "nyertesnek".
Demjénbe jó utat, nagyon klassz a konyhájuk és az új fürdő is!
A Mattel nagyon-nagyon jó, semmivel nem ciciznek, azon vannak, hogy megemlegessük. Karácsonykor is pályáztam a finn útra, de csak egy fegyver jött össze, 27e. Ft, már eladtam huszasért.
Úgy látszik, a ciprusi utak már csak ilyenek, szinte mintegy repeta: tavasszal megjöttünk DisneyLand-ből és 3 nap mulva utaztunk Ciprusra a Fügefa-öbölbe. Előző Mattel, másik egy síutat cseréltük az irodával ciprusira.
üdv
xia - Köszi!
" alt="
"> Jó lenne már jobban lenni, bár talán most kezdegetek, de az elmúlt 4 nap maga volt a pokol.
" alt="
">
Murauban voltunk. Értékelem, persze!
" alt="
">
Sokszor látom itt a fórumon, hogy hirdetnek 2 napos osztrák nyereményutakat, de úgy vok olyankor vele, hogy ki sem tudok jutni. Jó lenne, ha mindig lenne fuvar is!
" alt="
">
A parfümös élményed szintén irigylésre méltó!
" alt="
"> Gyakran akar Anyukám kiképezni orr-nak, mert mindig mindent megérzek. Érdekes élmény lehet egy személyre szabott parfüm is. Huhuhuu, de még milyen érdekes!
" alt="
">

Murauban voltunk. Értékelem, persze!

Sokszor látom itt a fórumon, hogy hirdetnek 2 napos osztrák nyereményutakat, de úgy vok olyankor vele, hogy ki sem tudok jutni. Jó lenne, ha mindig lenne fuvar is!

A parfümös élményed szintén irigylésre méltó!

xia!
Ez Facebook Tesco nyeremèny volt, rengetegen játszottak, ès nekem nem publikus a lakhelyem, ilyenek a vèletlenek. 😊 Utazásokra nagyon ritkán pályázók (külföldre) max. bakancslistásra.
Ez Facebook Tesco nyeremèny volt, rengetegen játszottak, ès nekem nem publikus a lakhelyem, ilyenek a vèletlenek. 😊 Utazásokra nagyon ritkán pályázók (külföldre) max. bakancslistásra.
Nekem sem volt túl sok élményem nyereményutak terén, de bizakodom, mert nagyon szeretek utazni, pihenni. 2002-ben nyertem az első utat Ciprusra a Kiskegyed magazinnal, ahol elsősorban egy Nokia telefont szerettem volna a férjemnek nyerni, de helyette a fődíj jött be
" alt="
"> Alig értünk haza az első olaszországi nyaralásunkból, két hétre rá már indulnom is "kellett" Ciprusra. Fantasztikus út volt, de csak egyszemélyes. Próbáltunk befizetni, vagy másik nyertestől vouchert vásárolni, de nem sikerült. Egy másik nyertes vidéki hölggyel voltam egy franciaágyas
" alt="
"> szobában. Az ellátás jó volt, a tenger csodás, de a többire költeni kellett. Az utazás, illeték, transzfer, szálloda, félpanzió volt a nyereményben. De azért nem panaszkodom, jól éreztem magam.
2014-ben a Mattel-lel nyertem egy 4 napos ausztriai hétvégét a Sonnentherme-be, amit végül a lányomék használtak ki az akkor még 2 éves unokámmal. Pazar ellátással, a gyereknek mindent adtak, még pelust, popsikrémet is, a legdrágább bébikajákat, szóval klassz volt, jól érezték magukat, azóta is emlegetik.
Ősszel nyerte a barátnőm a Kozel egyik fődíját, 4 napos prágai utat, városnézéssel. Hát nagyon szuper volt, a Vivaldi Travellel utaztunk és mindent, de tényleg mindent kifizetett a Kozel. A szálloda új építésű, gyönyörű helyen, az idegenvezető nagyon kellemes és szellemes volt, csak ajánlani tudom a szervezést. Az összes fakultatív programra mehettünk, a belépők benne voltak a nyereményben, nem is tudom felsorolni.
Most pedig készülünk Demjénbe, az Egri Korona Borházba egy borkóstolós hétvégére (Auchan bor - pótnyertesként). Nagyon örülünk, mert már jártunk itt, és vágytunk vissza a férjemmel és sikerült megcsípni
" alt="
">
Már említettem a Henkelt, ahol a pattex-szel volt játék és 100 eurós vouchereket lehetett nyerni. Na ebből nekünk jutott 2 db is. De csak bizonyos szállodákban és foglalásoknál lehetett felhasználni. Mikor megláttam az árakat és hogy még mennyit kellene befizetni ahhoz, hogy fel tudjuk használni a vouchert, akkor letettünk a felhasználásáról. Ráadásul egy foglaláshoz csak egyet lehetett beszámítani, így nem lehetett összevonni és kiváltani legalább egy hétvégi alkalmat. Mérgemben visszaküldtem a Henkelnek a nyereményt, akik azóta sem válaszoltak - immár 2 éve - a levelemre. Megnézve a nyerteslistát volt egy hölgy, aki 15 db ilyen utalványt nyert - elég kevesen játszottak -, ő ugyan mit kezdhetett a nyereményével? mert hogy eladni nem tudta az tuti. Próbáltam én is, de még érdeklődő sem volt rá.
" alt="
">

2014-ben a Mattel-lel nyertem egy 4 napos ausztriai hétvégét a Sonnentherme-be, amit végül a lányomék használtak ki az akkor még 2 éves unokámmal. Pazar ellátással, a gyereknek mindent adtak, még pelust, popsikrémet is, a legdrágább bébikajákat, szóval klassz volt, jól érezték magukat, azóta is emlegetik.
Ősszel nyerte a barátnőm a Kozel egyik fődíját, 4 napos prágai utat, városnézéssel. Hát nagyon szuper volt, a Vivaldi Travellel utaztunk és mindent, de tényleg mindent kifizetett a Kozel. A szálloda új építésű, gyönyörű helyen, az idegenvezető nagyon kellemes és szellemes volt, csak ajánlani tudom a szervezést. Az összes fakultatív programra mehettünk, a belépők benne voltak a nyereményben, nem is tudom felsorolni.
Most pedig készülünk Demjénbe, az Egri Korona Borházba egy borkóstolós hétvégére (Auchan bor - pótnyertesként). Nagyon örülünk, mert már jártunk itt, és vágytunk vissza a férjemmel és sikerült megcsípni

Már említettem a Henkelt, ahol a pattex-szel volt játék és 100 eurós vouchereket lehetett nyerni. Na ebből nekünk jutott 2 db is. De csak bizonyos szállodákban és foglalásoknál lehetett felhasználni. Mikor megláttam az árakat és hogy még mennyit kellene befizetni ahhoz, hogy fel tudjuk használni a vouchert, akkor letettünk a felhasználásáról. Ráadásul egy foglaláshoz csak egyet lehetett beszámítani, így nem lehetett összevonni és kiváltani legalább egy hétvégi alkalmat. Mérgemben visszaküldtem a Henkelnek a nyereményt, akik azóta sem válaszoltak - immár 2 éve - a levelemre. Megnézve a nyerteslistát volt egy hölgy, aki 15 db ilyen utalványt nyert - elég kevesen játszottak -, ő ugyan mit kezdhetett a nyereményével? mert hogy eladni nem tudta az tuti. Próbáltam én is, de még érdeklődő sem volt rá.

carla! Nincs új a nap alatt: vasárnap láttam egy sorsolást, Székesfehérvári szállodába székesfehérvári nyertest húztak ki...
zshajni! Gyógyulást, jobbulást Neked!!!
Hol voltatok, melyik településen? Az nagy dolog, értékeld, hogy kivittek, mert az osztrák útjaink, egy kivételével: Innsbruck, repülős volt, mind autósak voltak, s a benzin 40-60ezer forint, attól függ, melyik tartományba nyertük. De így is nagyon-nagyon megérte és jó volt valamennyi. 2, 4, vagy 6 fősek voltak, de most megyünk februárban, az egyik fürdő-hotel-élménypark pályázatát nyertük meg, 16 fős utazás, teljes ellátással!
Hol voltatok, melyik településen? Az nagy dolog, értékeld, hogy kivittek, mert az osztrák útjaink, egy kivételével: Innsbruck, repülős volt, mind autósak voltak, s a benzin 40-60ezer forint, attól függ, melyik tartományba nyertük. De így is nagyon-nagyon megérte és jó volt valamennyi. 2, 4, vagy 6 fősek voltak, de most megyünk februárban, az egyik fürdő-hotel-élménypark pályázatát nyertük meg, 16 fős utazás, teljes ellátással!