A kórházak döntenek arról, melyik koronavírusos beteg életéért küzdjenek
https://szeged365.hu/2021/03/12/a-korhazak-donten
ek-arrol-melyik-koronavirusos-beteg-eleteert-kuzdjen
ek/
Koronavírus
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 48 oldal |
Jobbulást... 🤒
Luluanne - köszönöm!
" alt="
">
Még csak az első, de így is örökkévalóságnak tűnik, annyira erőtlen vagyok és sajog kb mindenem.
Illetve amikor meglattam a 40 fok feletti hőt, eléggé beparaztam, hogy én is a kórházban kötök ki.

Még csak az első, de így is örökkévalóságnak tűnik, annyira erőtlen vagyok és sajog kb mindenem.
Illetve amikor meglattam a 40 fok feletti hőt, eléggé beparaztam, hogy én is a kórházban kötök ki.
zshajni
Gyors gyógyulást! Hányadik nap? Favipiravir? Azt nagyon reklámozzák, hogy a háziorvos is írhat, hátha segítene. 🤔
Gyors gyógyulást! Hányadik nap? Favipiravir? Azt nagyon reklámozzák, hogy a háziorvos is írhat, hátha segítene. 🤔
A vége 39.7 nel megallt tinédzser koromban akart lenni
Nagyon ijesztő, remélem nem fogok ott kikotni. 40, 4 a hőm, de a dokim nem érti miert aggódok. Nekem ilyen magas hőm még soha nem volt, megallt egy tonde9.7nel.
Minden 4. teszt pozitív!
911-en vannak lélegeztető gépen.
" alt="
">
911-en vannak lélegeztető gépen.

agili, nagyon szépen köszönöm a jókívánságot! Én is bízom a mielőbbi gyógyulásban
jojó
Már az intenzív terápiához is értesz?
" alt="
">
Eddig csak virulógus meg infektológus voltál, meg laposföld hívő, meg maszkszakértő, meg sokminden egyéb.
Már az intenzív terápiához is értesz?

Eddig csak virulógus meg infektológus voltál, meg laposföld hívő, meg maszkszakértő, meg sokminden egyéb.
Gondolom mert kómában is van.
Nem tom nem értek ehhez.
Paintuci
Miért nem oxigént adnak neki ? Utcabelim is kórházba került ,nehézlégzéssel. 1 hétig oxigént kapott ,otthon gyógyul már !
Mielőbbi gyógyulást kívánok minden betegnek,vigyázzunk magunkra !
Miért nem oxigént adnak neki ? Utcabelim is kórházba került ,nehézlégzéssel. 1 hétig oxigént kapott ,otthon gyógyul már !
Mielőbbi gyógyulást kívánok minden betegnek,vigyázzunk magunkra !
fozo gabi!
Remélem apukáddal minden rendben lesz, jobbulást neki, és minden fórumos covidosnak! Vigyázzunk magunkra!
Remélem apukáddal minden rendben lesz, jobbulást neki, és minden fórumos covidosnak! Vigyázzunk magunkra!
Pedig azon gondolkoztam a home officehez, ott mit lehetne venni, talán puffot?
Tegnap azonnali hatállyal bezárták mindet 9 körül 😁
(Amúgy a Pepco miért lehet nyitva)
De, hogy vigyek egy kis viccit is a dologba.
Kolléganő esetében megszólalt vki.
Érdekesek a 40es nők egyik kismama, másik nagymama, a harmadik meg még keresi a herceget.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Kolléganő esetében megszólalt vki.
Érdekesek a 40es nők egyik kismama, másik nagymama, a harmadik meg még keresi a herceget.

Azt gondolom a beírások alapján sokaknak lejön egy idióta gyökér vagyok.
" alt="
">
Meg az is lejön nem nagyon hiszek el dolgokat senkinek, főleg ha sokat és sokszor mondják. Vannak akiknek abszolút nem hiszek. (politikus, közös képviselő, pár db orvos, 1-2 szomszéd stb...)
Kevés emberben bízok meg, nem feltétlen hiszek sok mindenben.
Mindig a hátsó szándékot, az összeesküvés keresem.
Próbálok visszaásni mikor alakult ez ki.
De amikor az ember a saját bőrén vagy környezetében már megtapasztalja a dolgot minden más.
Szóval 1-2 hete a volt kolléganő terhességét vitattuk jó e, hogy 40 felett ebbe a helyzetbe baba, meg hát na...
Most meg lélegeztetőn vannak.
Szóval ne menjetek csempéért, járólapért, meg stb-ért a barkácsokba, meg ha már ikea akkor menj a Soroksáriba ott kevesebben vannak.
De inkább rendeld meg webshopon.
Bőven elég ha mész kajáért.
(ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze, gondolom nem kell ecsetelnem, ha vki más kapná el a vírust, ott a barkácsboltban nem feltétlenül kerülnék jó állapotba.)
Úgyhogy lehet aki eddig nem kapta el az volt az igazi szerencse?
Egy kis bábuk vagyunk a társasjáték felületen még éppen játékban?
Úgyhogy bocs akiknek szavában kételkedtem, hogy ismerőse elkapta stb...
Úgyhogy átírtam a szlogent:
Én "szeretném" látni a legyőztük a vírust 2022 plakátot.
2db zöld szempárral együtt. (vagy kékeszöld a fene tudja)

Meg az is lejön nem nagyon hiszek el dolgokat senkinek, főleg ha sokat és sokszor mondják. Vannak akiknek abszolút nem hiszek. (politikus, közös képviselő, pár db orvos, 1-2 szomszéd stb...)
Kevés emberben bízok meg, nem feltétlen hiszek sok mindenben.
Mindig a hátsó szándékot, az összeesküvés keresem.
Próbálok visszaásni mikor alakult ez ki.
De amikor az ember a saját bőrén vagy környezetében már megtapasztalja a dolgot minden más.
Szóval 1-2 hete a volt kolléganő terhességét vitattuk jó e, hogy 40 felett ebbe a helyzetbe baba, meg hát na...
Most meg lélegeztetőn vannak.
Szóval ne menjetek csempéért, járólapért, meg stb-ért a barkácsokba, meg ha már ikea akkor menj a Soroksáriba ott kevesebben vannak.
De inkább rendeld meg webshopon.
Bőven elég ha mész kajáért.
(ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze, gondolom nem kell ecsetelnem, ha vki más kapná el a vírust, ott a barkácsboltban nem feltétlenül kerülnék jó állapotba.)
Úgyhogy lehet aki eddig nem kapta el az volt az igazi szerencse?
Egy kis bábuk vagyunk a társasjáték felületen még éppen játékban?
Úgyhogy bocs akiknek szavában kételkedtem, hogy ismerőse elkapta stb...
Úgyhogy átírtam a szlogent:
Én "szeretném" látni a legyőztük a vírust 2022 plakátot.
2db zöld szempárral együtt. (vagy kékeszöld a fene tudja)
Nekünk is csak lázcsillapító, c meg d vitamin, sok folyadék.
Nálunk torokkaparás, láz, gyengeség eddig a tünet.
Nálunk torokkaparás, láz, gyengeség eddig a tünet.
https://index.hu/belfold/2021/03/07/kiskunhalas_koron
avirus_lelegeztetogep_kulonleges_eljaras/
avirus_lelegeztetogep_kulonleges_eljaras/