hmmm....az a rejtvény tipus hogy adnak betűket a számokhoz azt nem AKAROM megfejteni ezért írtam ki a kérdést.a többi már készen van

" alt="

">ha valakinek segítség kell tudok segíteni!

" alt="

"> Én is pont erre gondoltam.
Volt már olyan rejtvény, amit sikerült önállóan megfejtened?

" alt="

">
Bkivel előfordul, hogy elakad, de mindig?

" alt="

">
Sziasztok!a Meglepetés 20 számának a szám szerint feladványának a megfejtését elküldené valaki?Köszönöm!
Füles 20.Szám 31ik oldalon lévő kártyásnak a megfejtését tudja valaki?

" alt="

">
Berci27 Nagyon Szépen köszönöm, igazán rendes vagy !
egyik se a háromból ezek a beírkálósak nem az én feladványaim.Tudod a végső megoldást?mi Andre Matthews gondolata ami kijön végső megfejtésként?épp májusi patikatükört fejtek cserébe eltudom küldeni vagy poénvadászat
Jaj! Melyik része nem ment?

" alt="

">
Janos222555 2017-05-16 :: 20:06
fülest megvettem a 20. számot valakinek meg van a kemény dió 5 száma és a fülessel indított közös nyeremény játék ?elküldöm én is a megfejtést ha kell szükségem volna rá köszönöm!
Sziasztok a Füles 20.száma megfejtését tudja valaki? Andrew Matthews gondolata? Meg van mind a három szám de nem sikerül megfejtenem. Köszönöm
fülest megvettem a 20 számot valakinek meg van a kemény dió 5 száma és a fülessel indított közös nyeremény játék ?elküldöm én is a megfejtést ha kell szükségem volna rá köszönöm!
Sziasztok a Füles 20.száma megfejtését tudja valaki?Andrew Matthews gondolata?Meg van mind a három szám de nem sikerül megfejtenem,Köszönöm
Sziasztok!
A Szókereső 2017/10.száma megvan valakinek?
sziasztok!
Poénvadászat 17. megvan valakinek?
Sziasztok!
Akinek megvan a Füles 14. száma, elküldené nekem a 33. oldalon lévő gyerekrovatban található 3 db képet?
Köszönöm!!!
szia! köszönöm, kaptam már segítséget

" alt="

">
szia nekem megvan a füles 14 mi kellene belőle

" alt="

"> ?
sziasztok!
Füles 14. szám valakinek megvan?
ha beírod a keresőbe,hogy sudoku megoldó, találsz több oldalt is ami megoldja neked

" alt="

">
Valaki tudna segíteni:
Február 23- i Meglepetes sudoku es a szám szerint valahogy nem sikerul.
Elkuldené valaki?
Köszönöm
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások