Ja, akkor ez a Music Clubos poharas nő
(Böbe47 lent)
Momentcity - Nescafé nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 31 oldal |
Te sem találod?
Elérkezett a strandszezon a virtuális világba is! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Nyerő Város igéző testű amazonja is megszabadult ruháitól, és falatnyi bikiniben várja a pixeleit csiklandozó katódsugarakat. És ha ez nem lenne elég, a látványon felül 15 Babszemmel gazdagodhatsz.
Most kaptam és még nem találtam meg.
Most kaptam és még nem találtam meg.
Hol?
Van új Egg
Böbe47, köszi, a Moment Plaza felirat hiányzik, de arra most tényleg hiába kattintgatok.
a fáról a madarak nem kell, bocsi
a repülő megvan?
a repülő megvan?
Böbe47 meg van, köszi szépen
Eszembejutott: Moment Plaza felirat, de azt hiszem, az csak este ad pontot.
SOrsi: A Pillanatok Kávéháza feletti bal oldali első ablak bal szélén lévő férfi.
Többiek: ez a nap nem az én napom (sokat hibázok - ez a meleg). Véletlenül kétszer írtam a szökőkútat. Még találtam egyet az biztos, de most nem jut az eszembe.
Többiek: ez a nap nem az én napom (sokat hibázok - ez a meleg). Véletlenül kétszer írtam a szökőkútat. Még találtam egyet az biztos, de most nem jut az eszembe.
A kávéházban, balra fent.
az ablakban a férfit hol találom?
Én is pont ezt akartam kérdezni! Nekem is csak 1 zökőkút van, a boltban. És nálam madarak sem repülnek fel a fáról.
Böbe, melyik szökőkút? A boltban lévőt megtaláltam de hol a másik? Nekem is csak 9 van meg a 10-diket nem lelem.
Egy félórával a profilomnál nálam 11 volt írva és azt is írta, hogy 2 db hiányzik. Most újból megnéztem tényleg 10 db ír, és azt mondja, hogy 0 van hátra. Tehát megtaláltam az összes egget a poharas nővel.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Tűzcsap, kutya, repülő, szökőkút, ablakban férfi, rulettnél zseb, boltban szökőkút, moziban plakát, zuhanyzós nő megvan.+a mai a Music Clubos poharas nő.
Böbe47 csak 10-et kell megtalálni, nincs 11.
megvan a zuhanyzós caj. Köszi a tippet.
Jobbra a kutya megvan?
A fáról felröppenő madarakat nem bírom elkapni, azt hogy lehet?
Jobbra a kutya megvan?
A fáról felröppenő madarakat nem bírom elkapni, azt hogy lehet?
BobaPapa: köszi, de sajnos a tűzcsapot már megtaláltam.
Nekem azt írja, hogy kilencet megtaláltam és egy hátra van....