Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 149 oldal |
énis sokat bosszankodtam miatta..mert úgy volt, hgy a 20 legtöbb pontot "elköltő" szavazó (5 pont volt egy szavazat) kap egy tök jó órát..de aztán semmi...és én az összes sok pontomat akkor arra költöttem..
remélem ezt nem sumákolják el. írtam nekik,ha telt autóra,gondolom a szavazók is megérdemelnék a hírdetett csomagokat
A MYCOKEBAND-en is volt ilyen szavazós..20 órát lehetett nyerni még nyáron..azok a nyertesek sincsenek sehol..már többször kerestem őket, de mindig leráznak azzal, hogy ha nem kaptam mailt nem nyertem..
én még mindíg nem törődtem bele,hogy a Coke Mini tervezőnél a szavazók között 20 csomagot ígértek,hogy sorsolnak. talán érdemes volt,ha nem is nekem,de 20 valakinek biztosan!
"Tisztelt Játékosunk!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket. Ahogy a nyereményjátékban is meg lett hirdetve, a csomagokat 20 szavazónk között sorsoljuk ki.
Erre hamarosan sor kerül, a listát is közzé fogjuk tenni.
Kis türelmét kérnénk ezzel kapcsolatban.
Ha a későbbiekben bármilyen további kérdése adódna, kérjük írjon nyugodtan!
Köszönjük türelmét és további kellemes időtöltést kívánunk a coke.hu oldalon!
Üdvözlettel,
A Szervező
"Tisztelt Játékosunk!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket. Ahogy a nyereményjátékban is meg lett hirdetve, a csomagokat 20 szavazónk között sorsoljuk ki.
Erre hamarosan sor kerül, a listát is közzé fogjuk tenni.
Kis türelmét kérnénk ezzel kapcsolatban.
Ha a későbbiekben bármilyen további kérdése adódna, kérjük írjon nyugodtan!
Köszönjük türelmét és további kellemes időtöltést kívánunk a coke.hu oldalon!
Üdvözlettel,
A Szervező
Coke kódjaim vannak cserére vagy eladásra. Mit ajánlasz?
Eljátszod!
mostmar mindig ures lesz a webshop?? igy hogy tudom elkolteni a tobb mint 3000 pontom??
" alt="
"> nagyon negativ a coca-colanak!!

Frissítés után sem látszott a +50?
nekem tegnap a 3.kódnál kiírta, hogy kapok +50 pontot, mégsem adta hozzá a pontjaimhoz..
" alt="
"> mit tegyek..?

Majd pénteken kiderül...
Nem lehet, hogy még nem telt le a 7 nap? Mert nekem a múlt héten és tegnap is adott +50 pontot a 3. kód után.
Nekem ezen a héten nem adott.... csak a múlt héten...
Paintuci
Nem. Olvasd végig:
"Amint az első kód beváltását követő hetedik napon túl vagy, ismét indulhatsz az 50 extra pontért 3 kód beváltásával a korábbiakban leírtak szerint."
Nem. Olvasd végig:
"Amint az első kód beváltását követő hetedik napon túl vagy, ismét indulhatsz az 50 extra pontért 3 kód beváltásával a korábbiakban leírtak szerint."
Coke kódokat Tibi kódokra cserélném...arányt írj!
Ezt az 50 pontos bónuszt csak egy alkalommal adja?
Van 50 db Coke kupakom.
Sok minden szóba jöhet: Delikát8 vonalkód, kp, hideg étkezési utalvány, Tesco utalvány, esetleg üdülési csekk.
Sok minden szóba jöhet: Delikát8 vonalkód, kp, hideg étkezési utalvány, Tesco utalvány, esetleg üdülési csekk.
Ajándék nyihaha nye kukucska protko...
" alt="
">

harmadik érvényes kód beváltását követően 50 bónusz pontot írunk jóvá...
aha de most pl azt irta 50et nyertem + 50 ajándék erre 75 öt irt jová no mindehgy ajándék pacika ugye
" alt="
">
aha de most pl azt irta 50et nyertem + 50 ajándék erre 75 öt irt jová no mindehgy ajándék pacika ugye

Koszi a valaszt mindenkinek
" alt="
"> Remelem ez a nyero szeriam kezdete
" alt="
">

Fearzone... jó pár nap mire értesítenek emailben h. nyertél....