ZORRO
13án vége lett, nem?
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 9272 oldal |
Everydayme Pennyre más sem tud tölteni blokkot?
Azt szeretném megkérdezni, hogy aki nyert a Tuc keksz játékon Instax Minit, megkapta már?
Igen, de ha fórumos nyer, igazán beírhatná.
Én rögvest be fogom írni, ha valami csoda folytán összejönne.
Vonatkozik ez más nyerő időpontos, azonnali értesítős játékra, ahol komoly értékű a nyeremény. (Pl. Screvo fődíjak.)
Én rögvest be fogom írni, ha valami csoda folytán összejönne.
Vonatkozik ez más nyerő időpontos, azonnali értesítős játékra, ahol komoly értékű a nyeremény. (Pl. Screvo fődíjak.)
Ezzel csak az a gond, hogy ha olyan nyeri a hetit aki nem fórum tag, akkor nem tudjuk meg.. napit se nyertem még sajnos.
Email se jött, hogy nem nyertem.
Email se jött, hogy nem nyertem.
Érdekes a Dörmi jsz...
"Nem Nyert pályázat:
6.1.5. ha a Pályázat feltöltését követően nem nyert a Játékos Napi vagy Heti Nyereményt, úgy arról a Játékos a Regisztráció során megadott e-mail címre küldött elektronikus üzenetben értesül 48 órán belül"
Nos, ilyen jellegű üzenet még véleltlenül sem jön/jött, a feltöltés után rögtön kiírja a rendszer, hogy nem nyertél hangszórót.
"Sajnos most nem nyertél!
Ezzel a kóddal most nem nyertél, de ne csüggedj, a kóddal még Tiéd lehet a fődíj, ami egy utazás Gardalandba egy 4 fős család számára!
Ne feledd, az eredeti csomagolásban lévő kódot tartalmazó tálcára szükséged lesz, ha te nyered a fődíjat, így mindenképpen őrizd meg."
Bárhogy is, aki nyer hetit, nyilván azonnal megtudja. Ha nyer valaki 800ezret, írja be, plíz, hogy azon a héten feleslegesen már ne töltögessünk. Köszönöm!
"Nem Nyert pályázat:
6.1.5. ha a Pályázat feltöltését követően nem nyert a Játékos Napi vagy Heti Nyereményt, úgy arról a Játékos a Regisztráció során megadott e-mail címre küldött elektronikus üzenetben értesül 48 órán belül"
Nos, ilyen jellegű üzenet még véleltlenül sem jön/jött, a feltöltés után rögtön kiírja a rendszer, hogy nem nyertél hangszórót.
"Sajnos most nem nyertél!
Ezzel a kóddal most nem nyertél, de ne csüggedj, a kóddal még Tiéd lehet a fődíj, ami egy utazás Gardalandba egy 4 fős család számára!
Ne feledd, az eredeti csomagolásban lévő kódot tartalmazó tálcára szükséged lesz, ha te nyered a fődíjat, így mindenképpen őrizd meg."
Bárhogy is, aki nyer hetit, nyilván azonnal megtudja. Ha nyer valaki 800ezret, írja be, plíz, hogy azon a héten feleslegesen már ne töltögessünk. Köszönöm!
Vágási 2.0
Arra kíváncsiak, ki lépnek be.
Arra kíváncsiak, ki lépnek be.
Tesco - Persil, Silan.....stb (Henkel) nem 08.14-től 08.18-ig tart, hanem 08.28-ig
Milka ii/i jegyek.
Most küldték meg, a jegyeken nincs név, ellenben a kísérő szövegben ez vagyon:
"A helyszínen mutasd be a QR-kódot tartalmazó jegyet és egy fényképes hivatalos okmányt 🪪. A beolvasást követően megkapod a koncert karszalagod 🎟️."
Most akkor átruházható vagy sem? A QR-kód alapján látni fogják a nyertes nevét, tehát neki mindenképp' ott kell lennie és be kell mutatnia a személyijét? (Ezt nem tartom valószínűnek...)
Most küldték meg, a jegyeken nincs név, ellenben a kísérő szövegben ez vagyon:
"A helyszínen mutasd be a QR-kódot tartalmazó jegyet és egy fényképes hivatalos okmányt 🪪. A beolvasást követően megkapod a koncert karszalagod 🎟️."
Most akkor átruházható vagy sem? A QR-kód alapján látni fogják a nyertes nevét, tehát neki mindenképp' ott kell lennie és be kell mutatnia a személyijét? (Ezt nem tartom valószínűnek...)
pappocs
Nagyon szépen köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok! Küldtem.
Képernyőfotóm ugyan nincs, de írtam nekik, azt mondták, hogy tévedésből kerültek ki névismétlődések, és korrigálják.
Tesco Martini játéknál nem készített valaki képernyőfotót úgy 7-10 nappal ezelőtt? Mintha a név-duplázások mostanra eltűntek volna... (elvileg jó hír, hogy a lebonyolító tartja magát a jsz-hoz, de azért gondolom, még ne örüljünk előre...)
Ok., akkor én már nem írok nekik.
Köszi a választ, zizke. 🙂
Igen
Volt már közületek valakinek olyan, hogy a mostani Magyar Termék játékon valamelyik feltöltése után nem kapott automatikus e-mail üzenetet?
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Irtam nekik,elküldtem nekik a fotot,hogy nem engedi feltölten
Remèlem holnap válaszolnak. Az AP-A ... kodot se engedte nekem,
Utána nem probalkoztam mással. Most várok. Köszi!
Remèlem holnap válaszolnak. Az AP-A ... kodot se engedte nekem,
Utána nem probalkoztam mással. Most várok. Köszi!
Holnap írok nekik...
Szia Stumpi26!
Én APA12345678 formátumban töltöttem fel az adatokat,és elfogadta a rendszer.
Én APA12345678 formátumban töltöttem fel az adatokat,és elfogadta a rendszer.