Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 9330 oldal |
Ez igaz, de Izrael például csak 320 km-re van. Mi nem mondanánk le az utat(még), de ha tovább ritkítják a járatokat mondjuk azért, mert nem telnek meg a gépek a nyaralók hiánya miatt, az azért már komolyan bekavarhat.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Egy hónappal ezelőtt találat érte Dubai repterét is.
Irán rakétákat lőtt ki Abu-Dzabira, Dubajra és Dohára, a kelet–nyugati légiközlekedés stratégiai csomópontjaira.
Ciki az egész.
De bízz benne, h a repülőtársaságok azért elég komolyan mérlegelik, h hova indulnak el.
Meg Bp-Kijev távolság is kb akkora, mint Teherán-Ciprus.
Irán rakétákat lőtt ki Abu-Dzabira, Dubajra és Dohára, a kelet–nyugati légiközlekedés stratégiai csomópontjaira.
Ciki az egész.
De bízz benne, h a repülőtársaságok azért elég komolyan mérlegelik, h hova indulnak el.
Meg Bp-Kijev távolság is kb akkora, mint Teherán-Ciprus.
Mi Ciprusra mennénk, ami viszonylag közel van a háborús övezethez, ráadásul támadták is a brit katonai támaszpontot, meg ha szorosan vesszük, nem is NATO tag, szóval nem egyszerű. Nagyon sokan visszamondták már az utazást, panaszkodnak az ottaniak, hogy sokkal kevesebb már most is a turista, mint amennyi ilyenkor megszokott. De mi csak nyáron mennénk, addig még sok minden történhet, akár jó, akár rossz irányba.
Ti hova mennétek és mikor?
Köszi a választ. Nálunk konkrétan 1 nappal később, ráadásul az esti órákban indul a gép a reggeli helyett, szóval legalább másfél nap mínusz, ha addig nem lesz változás, de szinte biztos hogy variálnak még.
Bármi megtörténhet az indulásig (április 19.).
Jelenleg csak 1 járatot tettek át másnapra, ennyi a változás. (Hazafelé Dubajból április 30. helyett május 1., így egy éjszaka extra lesz egy reptér közelében figyelő szállodában.
Jelenleg csak 1 járatot tettek át másnapra, ennyi a változás. (Hazafelé Dubajból április 30. helyett május 1., így egy éjszaka extra lesz egy reptér közelében figyelő szállodában.
Vágási 2.0!
Az utasbiztosításról jut eszembe, amit beírtál, az utazásotok nektek nincs veszélyben? Úgy emlékszem Maldívra mentek. A miénk nagyon billeg a háború miatt, bár mi nem oda megyünk.
Az utasbiztosításról jut eszembe, amit beírtál, az utazásotok nektek nincs veszélyben? Úgy emlékszem Maldívra mentek. A miénk nagyon billeg a háború miatt, bár mi nem oda megyünk.
Pontosan éjfélkor helyreállt!
sada ! Köszönöm
Sajnos nem.
Nálatok sem megy a webnyeremény oldal? A fórum az megy.
Paintuci!
Nem vagy vaksági tagsági 😁 2 lámpa van közöttük.
Nem vagy vaksági tagsági 😁 2 lámpa van közöttük.
A penny plüssnél vmelyik nem plüss hanem lámpa, vagy én vagyok vaksági tagsági?
Milka nálam sem ismerte fel, h be vagyok jelentkezve.
Sziasztok!
Nektek sem működik a Nívea feltöltés?
Már e-mailt is küldtem nekik,de azt sem lehet kézbesíteni.
Azzal jött vissza az e-mailem, hogy ismeretlen cím.
A Nívea oldalán meg azt írja, hogy hibás adatok próbálja később.
Több mint egy hete próbálom.😔
Nektek sem működik a Nívea feltöltés?
Már e-mailt is küldtem nekik,de azt sem lehet kézbesíteni.
Azzal jött vissza az e-mailem, hogy ismeretlen cím.
A Nívea oldalán meg azt írja, hogy hibás adatok próbálja később.
Több mint egy hete próbálom.😔
Sziasztok! Eddig tudtam, most nem a Milka húsvétra feltölteni. Mi lehet?
Sziasztok Nem tudja valaki esetleg ma hánykor sorsolják az orbit nyereményjáték fődíját? Köszi
szigiagi!
Igen nekem is szokta telefonon ezt csinálni . Ilyenkor ráfrissítek az oldalra és másodjára már elfogadja
Igen nekem is szokta telefonon ezt csinálni . Ilyenkor ráfrissítek az oldalra és másodjára már elfogadja
Küzd még rajtam kívül valaki az Activiával? A család egyik tagja sem kapott se egy visszaigazolást, hogy rendben vannak-e a blokkok(pedig kellene küldeniük), se utalást, de még érdeklődő e-mailre sem jön válasz. Február 10 és március 10 közötti beküldések.
Bocsánat... Nem tudom, miért lett 4 bejegyzésem...