Ezért szoktam mondani, hogy az infokhoz jó, ha a játék linkje mellett van egy max. 2 sosros (nem 2 oldalas) rövid ismertetető (pl.: vk-os, meghívós, kvíz, fotó, stb, ettől eddig ezért...)
Mert a linken gyakran átsiklik az ember.
A sok hosszú szószerinti bemásolás pedig nagyon lelassítja a visszalapozást.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 511 oldal |
Á, csak Paint szokásos eszmefuttatása.
sada
Csak azért írtam még be, mert Minya hozzászólása és válasza után is folytatták a "mocskolódást!"
ildicc: Nem esett jól, máskor kérlek akkor mondjatok valakiről ilyen véleményt, ha ez tényleg így történik!Nem áll szándékomban eltitkolni előletek nyereményjáték infókat, hiszen sokról én is csak itt értesülök!
Ha más megossza ezt több száz, vagy ezer emberrel hidd el, hogy én is megfogom tenni!
Csak azért írtam még be, mert Minya hozzászólása és válasza után is folytatták a "mocskolódást!"
ildicc: Nem esett jól, máskor kérlek akkor mondjatok valakiről ilyen véleményt, ha ez tényleg így történik!Nem áll szándékomban eltitkolni előletek nyereményjáték infókat, hiszen sokról én is csak itt értesülök!
Ha más megossza ezt több száz, vagy ezer emberrel hidd el, hogy én is megfogom tenni!
bocs, ha valakit megsértettem volna, nem állt szándékomban.
Szerintem szabcsina azért írta be, mert neki sem estek jól a hozzászólások. Hiszen mi is a nyereményjátékok infóból tudtuk meg! És ez még időben be volt írva! Hány játék van amiről csak az első forduló sorsolása után kerül ide információ, vagy csak miután valaki nyert és beírja a nyereményét...
Csak azért, mert úgy tettek, mintha tudnánk róla, csak nem akarjuk megosztani a többiekkel!Közben meg én is innen tudtam meg!Csak ezért!
Ezt most miért írtad be? Nem látom, mi az új benne?
Minya már este válaszolt ildicc-nek.
Azóta a hivatalos topicban is ott a linc, a főoldalon meg a játék.
Minya Hozzászólás - 2007. április 01. :: 20:26
ildicc, pedig tudtunk róla, hogy lesz valami, mert ennyi szerepelt az infoknál :
vicuska3 Hozzászólás - 2007. március 29. :: 19:57
Minya már este válaszolt ildicc-nek.
Azóta a hivatalos topicban is ott a linc, a főoldalon meg a játék.
Minya Hozzászólás - 2007. április 01. :: 20:26
ildicc, pedig tudtunk róla, hogy lesz valami, mert ennyi szerepelt az infoknál :
Sziasztok!
Én is csak a nyereményinfoból tudtam meg kb. egy hete, hogy lesz ez a nyereményjáték!Bárki számára hozzáférhető volt!
Leesett?! Most átlag minden második Lay's zacskóba leesett Neked valami. A zacskó kibontása után lehet, hogy rögtön rátalálsz egy kis készpénzre. Siess, lehet, hogy neked is leesik 10 vagy 20 ezres, de ha 200 Ft-ot találsz akár rögtön vehetsz belőle egy másik Lay's chips-et.
A készpénz mellett még kupon is leeshet neked. Ezzel akár duplán is nyersz. Egyrészt rámehetsz a naponta kisorsolt iPod nano-ra, másrészt akár kedvezménnyel vásárolhatsz is. A kuponon található Kód1 kódoddal indulhatsz a versenyben, hogy a beküldött sms-eddel megnyerd a napi iPod nano-t. Hetente lecsekkolhatod a nyertesek friss listáját a honlapunkon.
Van már iPod-od? Vagy csak biztosra akarsz menni? Nézz körül a www.apple.hu honlapon a Bolt fül alatt, és a Kód2 beütésével ill. a Kód1 felhasználásával máris érvényesítheted az 5,000 Ft-os vásárlási kedvezményedet bármit is vásárolsz minimum 10,000 Ft értékben.
www.lays.hu-n mindent megtalálni!
Én is csak a nyereményinfoból tudtam meg kb. egy hete, hogy lesz ez a nyereményjáték!Bárki számára hozzáférhető volt!
Leesett?! Most átlag minden második Lay's zacskóba leesett Neked valami. A zacskó kibontása után lehet, hogy rögtön rátalálsz egy kis készpénzre. Siess, lehet, hogy neked is leesik 10 vagy 20 ezres, de ha 200 Ft-ot találsz akár rögtön vehetsz belőle egy másik Lay's chips-et.
A készpénz mellett még kupon is leeshet neked. Ezzel akár duplán is nyersz. Egyrészt rámehetsz a naponta kisorsolt iPod nano-ra, másrészt akár kedvezménnyel vásárolhatsz is. A kuponon található Kód1 kódoddal indulhatsz a versenyben, hogy a beküldött sms-eddel megnyerd a napi iPod nano-t. Hetente lecsekkolhatod a nyertesek friss listáját a honlapunkon.
Van már iPod-od? Vagy csak biztosra akarsz menni? Nézz körül a www.apple.hu honlapon a Bolt fül alatt, és a Kód2 beütésével ill. a Kód1 felhasználásával máris érvényesítheted az 5,000 Ft-os vásárlási kedvezményedet bármit is vásárolsz minimum 10,000 Ft értékben.
www.lays.hu-n mindent megtalálni!
Paint
Nem fejeztem ki jól magam,én is úgy értettem,hogy nem kötelező,akárcsak az életben ( ott sem az). Hát,sajna sok helyen nem divat,de meggondolja az ember,sok a visszaélés vele.
Nem fejeztem ki jól magam,én is úgy értettem,hogy nem kötelező,akárcsak az életben ( ott sem az). Hát,sajna sok helyen nem divat,de meggondolja az ember,sok a visszaélés vele.
Segíts magadon Isten is megsegít....
Jó éjt!
Jó éjt!
Az életben sem kötelező....
Legalábbis ahol én járkálok ott nem divat.

Legalábbis ahol én járkálok ott nem divat.

Paint
Pont,ahogy írod...Nem kötelező másoknak segíteni,mint az életben.
Pont,ahogy írod...Nem kötelező másoknak segíteni,mint az életben.
Sokan nem szoktam beírni nyjáték infot. Vajon miért is?
De nem kötelező... én pl. azért nem írom be mert lusta vagyok. 
De nem kötelező... én pl. azért nem írom be mert lusta vagyok. 
a lays chipses zacsikban pénzt lehet találni meg kedvezményes vásárlási utalványt ha neten vásárolsz meg ipodot is lehet nyerni 04.01-től vagy valami ilyesmi sajnos eltépődött a papírom!gondoltam hátha érdekel valakit!
a lays chipses zacsikban pénzt lehet találni meg kedvezményes vásárlási utalványt ha neten vásárolsz meg ipodot is lehet nyerni 04.01-től vagy valami ilyesmi sajnos eltépődött a papírom!gondoltam hátha érdekel valakit!
szabcsina, dorika, számomra nem az a negatív, hogy nem működik a Lay's, hanem, hogy mi nem is tudunk róla. A főoldalon semmi, és én nem hiszem, hogy a nyereményjáték infoknál átsiklottam felette...
Tehát, ha megtennétek, hogy megosztjátok velünk, ha már panaszkodtok rá, megköszönném...
Tehát, ha megtennétek, hogy megosztjátok velünk, ha már panaszkodtok rá, megköszönném...
Ja, kellene neki, de én is most küldtem el az smst, és írja, hogy várjam ki az április 1-ét!Ez röhej!Biztos áprilisi tréfa!

Lays játéka ma 0 órától működne...
Miskolcon is nagyon bénák voltak a Jacobsosok. Mi hívtuk fel a figyelmüket a 750 gr-os játékra. A regisztrációs lapot többször is hibásan állították ki. ElQször 2 db-ot írtak hozzánk, majd az okozottt nehézséget, hogy a 3 db hány gramm... Cserében a férjem az elQttünk bedobót megfigyelve rájött, hogy honnan kell bedobni a labdát abba a löködQbe, hogy pólót kapjunk.
De én úgy értelmeztem, hogy a napi egy fQdíjat aut a központban sorsolják áruházanként
De én úgy értelmeztem, hogy a napi egy fQdíjat aut a központban sorsolják áruházanként
Flori! Gratula neki, örülök,hogy segíthettem
Remélejük változik a hozzáállás és nyer is valamit!!!
Remélejük változik a hozzáállás és nyer is valamit!!!

Ki az a Beszédes Ernőné
Nem vagyok vicces kedvemben
Nem vagyok vicces kedvemben