Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 319 oldal |
Ja és egy ember egy ajándék, szigorúan, mert ellenörzik őket.
wadgalamb:köszi,pont mel6 -tól kérdeztem és nem tudta,de megmentőként beírtad
A tatabányai tesco-ban holnap is lesznek.
Jó lenne ha tudnánk mikor melyik üzletbe mennek!
Nagy szükségem lenne most egy termoszra...
Nagy szükségem lenne most egy termoszra...
Pall Mallosok voltak a Tescoban. Öngyújtó, bögre, kis sporttáska, inox termosz.
nem holnaptól van a pall mall promó?
Radzsi
Kaptál rá engedélyt a BAT.-tól? Mert én is abból akartam írni, de nem kaptam hozzá anyagot, illetve engedélyt...
Kaptál rá engedélyt a BAT.-tól? Mert én is abból akartam írni, de nem kaptam hozzá anyagot, illetve engedélyt...
Itt van mögötted 303 oldal hozzászólás:
Van benne használható is.
Van benne használható is.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! A diplomadolgozatom Pall Mall promócióról írom (vagyis az egyik fele erről szól
) és anyagot gyűjtök hozzá. Ha van valami ötletetek, anyagotok, link vagy egyéb használható dolog, akkor kérlek jelezzétek!
Előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!
Segítséget szeretnék kérni! A diplomadolgozatom Pall Mall promócióról írom (vagyis az egyik fele erről szól
) és anyagot gyűjtök hozzá. Ha van valami ötletetek, anyagotok, link vagy egyéb használható dolog, akkor kérlek jelezzétek!
Előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!

Nincs mit

Köszi Andi!
A postait tudom csak,azt febr.9.-ig lehet beküldeni.A netes és a postai sorsolás febr.21.-én 13.30kor lesz.
A kérdőívet meddig lehet a nyereményért kitölteni? És mikor sorsolnak? Jan elején még láttam a weblapjukon, de sajnos nem jegyeztem meg. Most már nem látom.
Gyorsasági volt. Kiírta. Már rég elfogyott.
nyertél? nekem nem irta
weboldalukon a kérdőív kitöltése után volt kiírva!
honnan tudjátok hogy nyertetek képkeretet?
gida3310: honnan tudod?mondjuk örülök a hírnek.
Lesz PM promó jövő hét péntektől. Hiperekben és kisebb üzletekben is lesznek hostessek. (1 doboz: gyujtó, bögre 2 doboz: termosz, sporttáska)
Igen.