Minden, ami Porec
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 20 oldal |
Válaszoltak már valakinek? Nekünk még nem.
31-én feladott emailt most olvasta el Riba Orsolya, jött a visszaigazolás róla. Ez még a startutazásos email címe volt, de tegnap olvastam hogy most vilaglatós emailcíme van oda is elküldtem, mivel telefonon nem tudtam velük beszélni. Remélem amilyen nehezen indul annál jobban sikerül majd ez az utazás.
Bátor fiad van ! Le a kalappal előtte.
Én csak annak hiszek, ami konkrét, ami írott. Buszjegy, voucher megvan, akkor lesz minden ok.
Ha nem olvasgatnálak benneteket, akkor pl nem tudnám, hogy a hölgy beteg, vagy a szállodákat, meg egyéb infókat. helyette mi lenne: telefont nem veszik fel, vagy éppen foglalt, e-mailekre nem jön válasz stb. Azt hinném felültettek. Vegyek-e ki szabit, hova tegyem a gyerekeket. Azért itt van ám már az időpont hamarosan.
Én csak annak hiszek, ami konkrét, ami írott. Buszjegy, voucher megvan, akkor lesz minden ok.
Ha nem olvasgatnálak benneteket, akkor pl nem tudnám, hogy a hölgy beteg, vagy a szállodákat, meg egyéb infókat. helyette mi lenne: telefont nem veszik fel, vagy éppen foglalt, e-mailekre nem jön válasz stb. Azt hinném felültettek. Vegyek-e ki szabit, hova tegyem a gyerekeket. Azért itt van ám már az időpont hamarosan.
A fiam tavaly nyáron másfél hónapon át barangolt Ázsiában Bangkok-tól Hongkonk-ig. Sosem tudták, hol fognap másnap aludni, mégis remekül érezték magukat.
A borsodis vitorlások sem tudták előre, melyik hajótípust kapják a kettő közül, mégis mindenki visza vágyik!
Zsike! Lazíts, ne görcsölj!
A borsodis vitorlások sem tudták előre, melyik hajótípust kapják a kettő közül, mégis mindenki visza vágyik!
Zsike! Lazíts, ne görcsölj!
Ja, úgy látom, ez egy másik, Opatija-ban.
A Galeb honlapján az van, hogy 3 csillagos.
Na és a kettőből melyikben van 4 ágyas? Árban is van némi eltérés.
Amúgy az irodától tudjátok, hogy ez a két szálloda van?
Amúgy az irodától tudjátok, hogy ez a két szálloda van?
Zsike
Nem mindegy?
Akkor neked csak saját szervezésben szabad elindulni.
Nem mindegy?
Akkor neked csak saját szervezésben szabad elindulni.
Miért, Zsike, ha nem az egyik v. másik, nem mész el
Szerintem teljesen mindegy, ha ott vagy, megtudod. Az más, ha egy utazási irodába betérvén fizertsz egy útért, de itt - ajándék lónak ne nézd a fogát - szokták mondani...

A szobákat nem, de a szállodát szokták. Szóval ez is vagy-vagy?
2 szállodában lesz a szállás: Hotel Delfin, illetve Hotel Galeb,
mindkettő 2csillagos.
Csoprtos utazásnál soesem osztják ki előre a szobákat.
http://www.startutazas.hu/index.php?fx_action=fas
t&fx_site=start&fx_text=Delfin
mindkettő 2csillagos.
Csoprtos utazásnál soesem osztják ki előre a szobákat.
http://www.startutazas.hu/index.php?fx_action=fas
t&fx_site=start&fx_text=Delfin
Cirka 3 hónapja megy a játék. Több mindent kéne tudni. Ha nem lennénk ennyien, meg sem kockáztatnám, hogy elinduljak. 3 héttel előtte még semmi sem biztos. Tudja valaki, hogy hol fog lakni?
A kapcsolattartó hölgy beteg volt, ma kezdett dolgozni.
El tudom képzelni, hány levél várta...
A tavalyi utadat nyílván nem századmagaddal nyerted, talán ezért ment gyorsabban.
El tudom képzelni, hány levél várta...
A tavalyi utadat nyílván nem századmagaddal nyerted, talán ezért ment gyorsabban.
Sziasztok!
Sikerült valakinek megtudni, hogy mennyibe kerül, ha valakivel megy plusz fő? Egyszerűen nem tudok kommonikálni az irodával.
Tisztán ki vagyok akadva. Tavaly is nyertünk egy utat, az értesítő után már 1 órával mindent tudtam. Extra kívánalmakat is megoldottak. Szóval az utazás előtt 3 hónappal minden le volt zsírozva. Itt meg már 3 hét sincs. Gyakorlatilag semmit nem tudok, csak azt ami a levélben van, meg amiket itt olvastam. De konkrétum nincs. pl: melyik szálloda, mikor indul a busz, stb.
Sikerült valakinek megtudni, hogy mennyibe kerül, ha valakivel megy plusz fő? Egyszerűen nem tudok kommonikálni az irodával.
Tisztán ki vagyok akadva. Tavaly is nyertünk egy utat, az értesítő után már 1 órával mindent tudtam. Extra kívánalmakat is megoldottak. Szóval az utazás előtt 3 hónappal minden le volt zsírozva. Itt meg már 3 hét sincs. Gyakorlatilag semmit nem tudok, csak azt ami a levélben van, meg amiket itt olvastam. De konkrétum nincs. pl: melyik szálloda, mikor indul a busz, stb.
Kisebb fórumos találkozó lesz Porecben amint látom. Jó készülődést mindenkinek.
leon, ez gyors volt 

Beszéltem a horvát határőrséggel és jó a régi személyi is,csak érvényes legyen.Nagyon sok nyugdíjasnak van korlátlan ideig érvényes személyije és járnak vele horvátországba.
Köszi, mindenkinek!
Holnap azért megkérdezzük az Okmányirodát.
Holnap azért megkérdezzük az Okmányirodát.
Leon linkje röviden:
http://href.hu/x/3f55
http://href.hu/x/3f55
mit kell tudni erről az útról?