Köszi az infót, Paintuci! 😊
Szegény takarítók, mi mindenre nem kellett figyelniük. 😅
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 246 oldal |
Nem pick saga...
Nálunk pl mikor jött a takinéni, és hozta az új dolgozót betanítani, csak annyit mondott, itt ebben a részlegben nem minden szemét ami annak látszik, például ha félre van rakva egy pick virsli csomagolás, vagy egy danone joghurtos pohár az általában nem szemét, rá kell kérdezni, mindegy hogy kinél mert mindenki tudja már nagyjából ezt a dolgot. Ha kóbor colás kupakot találsz, azt ki ne dobd, lehet már beküldték valahová és ha nyernek vele, és nincs meg, hát nem lennék a környéken.
Zacskóban tárolt kupak, turó rudis csomi, csokis csomi az aztán végképp nem szemét.
De kérdezni, mindenki segítőkész ez ügyben.
Zacskóban tárolt kupak, turó rudis csomi, csokis csomi az aztán végképp nem szemét.
De kérdezni, mindenki segítőkész ez ügyben.
Régebben vonalkódokat, csokispapírokat és egyéb csomagolásokat, kupakokat, címkéket, túró rudis papírt gyűjtöttünk dobozokba, szatyrokba, zsákokba, általában nem feltétlen csak akkor ha játék volt, mindig hátha jó lesz vmire. Általában jó volt. Sokat kellett postára költeni.
Ha csak most egy évre állna vissza vegyél 5db akármit, és küld be a vkódját, meg a blokkot, átrendeződnének a nyerteslisták.
Több autót lehetett nyerni, csak a cbanál havi 6t, utána jött a coop, lakást, még házat is lehetett. Voltak tök jó cigis játékok, a szofi cigivel azt hiszem lakást lehetett nyerni. 5 különböző csokival házat. Több dobozba dobd be a blokkod, szelvényed játék volt. Sokkal több hosstess akció hétvégén.
Persze voltak ott is hibák, kupak kódokat többször be lehetett küldeni.
Meg ugye postán elkeveredett, meg nem ért be.
Vagy odafelé, vagy idefele.
Nagyüzembe gyűjtöttük a hűtőmágnest.
Én a nyakba akasztót.
Sok smst kellett küldeni.
Fesztiválokon rengetek hasonló gyűjtögetős lehetőség. Pohár, kupak, mindenféle vetélkedő.
Na most lepergett előttem 20 év.
" alt="
">
De érdemes volt végig nézni...
" alt="
">
Ha csak most egy évre állna vissza vegyél 5db akármit, és küld be a vkódját, meg a blokkot, átrendeződnének a nyerteslisták.
Több autót lehetett nyerni, csak a cbanál havi 6t, utána jött a coop, lakást, még házat is lehetett. Voltak tök jó cigis játékok, a szofi cigivel azt hiszem lakást lehetett nyerni. 5 különböző csokival házat. Több dobozba dobd be a blokkod, szelvényed játék volt. Sokkal több hosstess akció hétvégén.
Persze voltak ott is hibák, kupak kódokat többször be lehetett küldeni.
Meg ugye postán elkeveredett, meg nem ért be.
Vagy odafelé, vagy idefele.
Nagyüzembe gyűjtöttük a hűtőmágnest.
Én a nyakba akasztót.
Sok smst kellett küldeni.
Fesztiválokon rengetek hasonló gyűjtögetős lehetőség. Pohár, kupak, mindenféle vetélkedő.
Na most lepergett előttem 20 év.
" alt="
">
De érdemes volt végig nézni...
" alt="
">
Cirbolya,
nem igazán tudom, milyen volt régen, mert 'komolyabban", vagyis a játékokat is figyelgetve, kb. csak három éve játszom. Korábban csak elvétve vettem részt játékokon, de mára mondhatom, hogy hobbi. 😅 /Nem játszom mindennel, én is szelektálok./
Én nem bánnám, ha postázgatni kellene, belefér, na meg legalább nem kellene gyűjtögetni a blokkokat, csomagolásokat.
Nagyon örülök ennek a mostani négy rágós megoldásnak is, jobb mintha mondjuk 499 Ft-ért kellene venni rágót, mert ahhoz elég lenne akár egy nagyobb kiszerelésű, dobozos rágó is, így meg muszáj négyet megvenni egyszerre, na és az Orbit se jó, itt ugye csak Airwaves játszik. A rágók fotózása ilyen feltételek mellett szerintem már nem szükséges. Ami egy kicsit negatív, – bár még nem is nyertem – keveslem az ötezret 😅, annyi pénzért manapság nem sok mindent lehet venni – sajnos. Mindegy, ha nyerek, ha nem, a rágó elfogy.
" alt="
">
Sok szerencsét mindenkinek! 🍀
nem igazán tudom, milyen volt régen, mert 'komolyabban", vagyis a játékokat is figyelgetve, kb. csak három éve játszom. Korábban csak elvétve vettem részt játékokon, de mára mondhatom, hogy hobbi. 😅 /Nem játszom mindennel, én is szelektálok./
Én nem bánnám, ha postázgatni kellene, belefér, na meg legalább nem kellene gyűjtögetni a blokkokat, csomagolásokat.
Nagyon örülök ennek a mostani négy rágós megoldásnak is, jobb mintha mondjuk 499 Ft-ért kellene venni rágót, mert ahhoz elég lenne akár egy nagyobb kiszerelésű, dobozos rágó is, így meg muszáj négyet megvenni egyszerre, na és az Orbit se jó, itt ugye csak Airwaves játszik. A rágók fotózása ilyen feltételek mellett szerintem már nem szükséges. Ami egy kicsit negatív, – bár még nem is nyertem – keveslem az ötezret 😅, annyi pénzért manapság nem sok mindent lehet venni – sajnos. Mindegy, ha nyerek, ha nem, a rágó elfogy.
" alt="
">
Sok szerencsét mindenkinek! 🍀
Cirbolya
" alt="
">
" alt="
">A postaköltséget csak azért írtam be, mert péntek beírta, mennyit költött pályázatok beküldésére..
Hogy legyen mihez hasonlítani.
Hogy legyen mihez hasonlítani.
De ez csak szerintem.
Hát ha megkérdezed miért változott a világ, én szerintem ezért, az emberek leterheltek lettek, és plusz jövedelem után kell nézniük.
A rágótól eljutottunk a gumicsontig.
" alt="
">
" alt="
">Persze régebben is vállaltak sok gyereket az emberek... miért is?
Nagyapámék 7en voltak mindkét oldalon, kihajtották őket a földekre dolgozni, lányok meg a ház körül.
De nem veszekedni akarok a gyerekvállaláson, én ezt látom most a csok miatt, és költségmentesség miatt vállalnak kollégák 3t, amúgy csak 1 lenne nekik bevallásuk szerint.
Nagyapámék 7en voltak mindkét oldalon, kihajtották őket a földekre dolgozni, lányok meg a ház körül.
De nem veszekedni akarok a gyerekvállaláson, én ezt látom most a csok miatt, és költségmentesség miatt vállalnak kollégák 3t, amúgy csak 1 lenne nekik bevallásuk szerint.
sada: én sejtem miért, aki igazán szereti a gyerekeket van neki 1-2, aki már pénzben gondolkozik lesz neki 3, vagy több... kollégáim is azt mondták lesz 3 költségmentes lesz, meg kap 10+10 csokot. De ha még csokot kap az jó, mert van rá fedezet. A babaváróra nem feltétlen. Csak aztán ugye macera a 3 gyerek, meg ott a rengeteg hitel, aztán vmiből meg is kellene élni. Én ezt látom a kollégáimon. Meg benne vannak a házasságban, mert ilyen körülmények között nehéz szabadulni.
Na de most beindult az ellenpólus, divat melegnek lenni.
Ja csak ugye gyerekekre szükség van, hiszen 20 év múlva is kellene árufeltöltő a sparba, meg orvos, meg mérnök. Meg adófizető.
Na de most beindult az ellenpólus, divat melegnek lenni.
Ja csak ugye gyerekekre szükség van, hiszen 20 év múlva is kellene árufeltöltő a sparba, meg orvos, meg mérnök. Meg adófizető.
pityesz76
Sokra megyek vele, mert már nem adok fel leveleket.
Ha a kenyeret, húst, tejet, stb nézem, sokkal rosszabb az arány.
Sokra megyek vele, mert már nem adok fel leveleket.
Ha a kenyeret, húst, tejet, stb nézem, sokkal rosszabb az arány.
Annyira nem érdekelnek már a játékok. Ha szeretném a nyereményt játszom vele, de most már nagyon kevéssel.
Cirbolya írjál Te is pár szervezőnek, lebonyolítónak, nehezítsék a játékokat. Kevesebb játék legyen blokk találós.
Szerintem akkor mi még valóban csak játszottunk.
Ha megszállottan is.
Mostanra szinte vérre megy a játék.
Nem tudom, miért.
Ha megszállottan is.
Mostanra szinte vérre megy a játék.
Nem tudom, miért.
sada:
2010 ben a minimálbér 918 db levél feladásra volt elég
ma 1380...
de xar most az élet ...
2010 ben a minimálbér 918 db levél feladásra volt elég
ma 1380...
de xar most az élet ...
Nem tudom, én nem annyira a fiatalság után nosztalgiáztam, inkább a régi nyerési esélyek után...
pityesz76
Te is öregszel.
Te is öregszel.
Cirbolya azóta felnőtt egy generáció akik másabbak mint mi, meg ugye mi is változunk. Minden változik, játékok is.
De látni lehet a pozitív változást is lásd srevo-csoki. Pl...
Bár így is blokkgyűjtős.
De látni lehet a pozitív változást is lásd srevo-csoki. Pl...
Bár így is blokkgyűjtős.