Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 243 oldal |
A mostanin még nem, de két korábbi Magyar Termék játékon is nyertem ajándékcsomagot. Pár ezer forint értékű nyeremények voltak, de kérték igazolvány fotóját. Talán az egyedüli játék, ahol ezzel találkoztam, igaz, nem játszom olyan régóta, és sajnos nem is nyerek sűrűn. 😅
Nem negatív, hanem NEM NAIV azaz REÁLIS
" alt="
">
és igen itt az ötlet, na nyomjátok száz néven számlára
" alt="
">
ezután nehéz lesz nyerni
" alt="
">
én úgyse játszom aprópénzért

és igen itt az ötlet, na nyomjátok száz néven számlára

ezután nehéz lesz nyerni

én úgyse játszom aprópénzért
Most ötleteket adsz az embereknek vagy mi van? Elszabadult megint a fantáziád. Aki az előző játéknál is meg tudta oldani okosba, az most is meg fogja, a többi meg örül a 15 vagy 30.000-rének, ha sikerül. Ennyi.
Hihetetlen negatív ember vagy.
Hihetetlen negatív ember vagy.
Még mindig nem érted a lényeget...
eltérő nevet beírva, sok számlát nyitva(bármilyen néven), rengetegszer 30e-t nyerhet ugyanaz a személy, na OFF
eltérő nevet beírva, sok számlát nyitva(bármilyen néven), rengetegszer 30e-t nyerhet ugyanaz a személy, na OFF
Jó, akkor mondok egy jobbat.
Létezik Imre Imre nevű ember. Ügyvéd Törökbálinton. Szívesen.
Létezik Imre Imre nevű ember. Ügyvéd Törökbálinton. Szívesen.
ha nem kérnek személyit akkor egy személy 20at is nyerhet és meg is kapja, ez a lényeg..
Amúgy ez a pozitív topik. Nem kell mindenben a negatív dolgokat keresni, mert aki keres, az talál bármelyik játékban.
Egyébként lehet hogy Imre Imre, (meg volt egy nő is 2 keresztnevű az elején) csak a játékban Imre Imre, amikor az utalási adatokat megadja, akkor átírja a nevét a valódira. Most csak mondtam valamit, nem tudom.
Látom, nem érted
" alt="
">

Akkor meg pláne felesleges több számlát nyitni.
igen, de ha Kis Elemér-t írok be a játékba, akkor is megkapom az utalást..
Lásd "Imre Imre"
Lásd "Imre Imre"
Hát nem tudom. Egyrészt macera, másrészt pénzbe kerül fenntartani a számlát, harmadrészt attól, hogy te Kis Piroska néven számlát nyitsz 8 helyen, még Kis Piroska maradsz a másik számlánál is.
Az első 4 nap elfogadott blokkok után járó nyereményeit már igen.
Ja, és annyiszor 30e-t nyerhetsz, ahány számlát nyitsz... akár 15 számlát is, és elvihetsz 450.000-et is mint egy személyként...
Azt mondod, ami "feldolgozva", azt már szinte át is utalták?
az óra:perc tényleg felesleges
az óra:perc tényleg felesleges
Kekszes játék nagyon pozitív. 1 blokk egyszer mehet be, de akár percen belül is lehet blokkoltatni, mert nyugtaszámot kér. 1 ember csak 2 nyereményt nyerhet, jut is, marad is. Hihetetlen gyorsan utaltak és nincs felesleges kommunikáció, mint például legutóbb a Kindernél. Nyertem egy nyomi kulacsot, blokk postázva( wtf?), aztán jön egy hosszú e-mail, hogy beérkezett a blokk és rendben van, a t.köm se olvasta végig, hogy jelezni kellett volna, hogy jó-e a kiszállítási időpont. Most látom csak 2 hét múlva Jó, nyilván így is megkapom, csak később, de mit kell erről külön nyilatkozni állandóan? A futár úgyis munkaidőben jön. Vagy otthon van az ember, vagy nem, de telefon van, megoldható a találka.
Az energizernél nem kötelező a bizalomkártya használata, de olyan blokkal nem nyerhetsz, amin más bizalomkártyája szerepel.
Az OREO az utolsó napi "üzemszünet" miatt elfogadta az e-mailben elküldött blokkfeltöltésemet, és még egy páros mozijegyet is sikerült nyernem! :-)
Tegnap nyertem a Dettol nyuszit,ma már hozza a Sprinter futár!
Hiper-szuper-extra gyorsak! 😃👏
Hiper-szuper-extra gyorsak! 😃👏
Hát Kedves Hölgyek!
Ugye milyen kis dolgokkal is lehet örömet szerezni?
Ugye milyen kis dolgokkal is lehet örömet szerezni?