pieceofluck,
ettől már csak az lenne jobb, ha a 4 rágónak is szerepelni kéne a fotón a blokk mellett

" alt="

"> Töredékét nem nyerem az utóbbi időkben annak, mint amikor ezer éve blokkot + csomagolásról kivágott terméknevet kellett borítékban beküldeni (ld. CBA játékok). Szerintem a postának is jóféle bevételcsökkenést okozott az online játékokra áttérés

" alt="

">
Na, érdemes volt szólni, a Screvo-n újra csak 1x fogad el 1 blokkot a rendszer.
Tesco-Airwaves: Végre egy játék, ahol tényleg (csak) az fog nyerni, aki vásárol is. 😊 Lehet, hogy olvassák a fórumot. 😅
ja tényleg

" alt="

">
de jó hogy eszembe juttattad
találtam itt a fiókban 8-9 db 15.000-s LiDL kártyát

" alt="

">
Akit érdekel 12.000-ért átveheti őket

" alt="

">
Akkor kedves FlyGuy! Emlékezzünk meg ismét a néhai Dörmi játékról. Hány utalványt is nyertél? Nem győzted árulni. Neked miért nem volt elég 2 vagy 3? Pedig az is "precska" 15.000 Ft értékű volt, amiért le sem hajolsz elvileg. Hm? Legalább lennél magaddal szemben is ilyen következetes.
Csak 2 tényt közöltem.
Megjegyzem: Még minden családban bőven vannak valós tartalékok.
sada Te is ilyen naiv vagy vagy eljátszod?

" alt="

">
pár napon belül elfogynak a minden játékon nyertes nevek, utána pedig jönnek a kitalált nevek, akik mögött ugyanazok a személyek állnak

" alt="

">
1.
Az eddigi 168 nyertes között több az ismétlődő család(név), mint a szóló.
2.
Nekem is több számlám van, de nem a játékok miatt.
Csak ebben a házban 8-10, ha jól számolom.
Pedig még csak nem is játszunk!
+
Nem is értem: Ha olyan remek órabéred van, akkor miért itt koptatod a billentyűket, ingyen?
Bizony bizony..
személyigazolvány fotó után lenne érvényes az hogy, egy személy 2-t nyerhet, de anélkül szabad rablás, jó játékot, sok sikert

" alt="

">

" alt="

">
A mostanin még nem, de két korábbi Magyar Termék játékon is nyertem ajándékcsomagot. Pár ezer forint értékű nyeremények voltak, de kérték igazolvány fotóját. Talán az egyedüli játék, ahol ezzel találkoztam, igaz, nem játszom olyan régóta, és sajnos nem is nyerek sűrűn. 😅
Nem negatív, hanem NEM NAIV azaz REÁLIS

" alt="

">
és igen itt az ötlet, na nyomjátok száz néven számlára

" alt="

">
ezután nehéz lesz nyerni

" alt="

">
én úgyse játszom aprópénzért
Most ötleteket adsz az embereknek vagy mi van? Elszabadult megint a fantáziád. Aki az előző játéknál is meg tudta oldani okosba, az most is meg fogja, a többi meg örül a 15 vagy 30.000-rének, ha sikerül. Ennyi.
Hihetetlen negatív ember vagy.
Még mindig nem érted a lényeget...
eltérő nevet beírva, sok számlát nyitva(bármilyen néven), rengetegszer 30e-t nyerhet ugyanaz a személy, na OFF
Jó, akkor mondok egy jobbat.
Létezik Imre Imre nevű ember. Ügyvéd Törökbálinton. Szívesen.
ha nem kérnek személyit akkor egy személy 20at is nyerhet és meg is kapja, ez a lényeg..
Amúgy ez a pozitív topik. Nem kell mindenben a negatív dolgokat keresni, mert aki keres, az talál bármelyik játékban.
Egyébként lehet hogy Imre Imre, (meg volt egy nő is 2 keresztnevű az elején) csak a játékban Imre Imre, amikor az utalási adatokat megadja, akkor átírja a nevét a valódira. Most csak mondtam valamit, nem tudom.
Látom, nem érted

" alt="

">
Akkor meg pláne felesleges több számlát nyitni.
igen, de ha Kis Elemér-t írok be a játékba, akkor is megkapom az utalást..
Lásd "Imre Imre"
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások