Kérhetnék egy kipróbált rizskoch receptet?
Köszönöm!
Sada
Igazad van,a boltosnő is azt mondta,hogy finnyás társaság a gyerekeim.mert nem vettem a Kométa téliből? szerinte van olyan finom ,mint a Pick?
Ízlések és pofonok...
Kinek a pap, kinek a papné...
Kis segítséget szeretnék kérni:elfogyott a befőzött paradicsomom,szeretnék töltött paprikát csinálni?
Milyen paradicsomital vagy dobozos közelíti meg a házit?
Köszönöm a segítséget

" alt="

">
Én a megmaradt beiglit mindig összeszedem a családban. Felkockázom és nagyon alaposan kiszárítom. Gondosan elteszem.
Egy-két hét múlva abból csinálom a máglyarakást. Ha éltetek még isteni finomat.
Amióta igy csinálom sima kaláccsal meg se esszük a máglyarakást! Bár én az év minden szakában szoktam finom beiglit sütni. Jó a gyerekeknek tízóraira is az iskolába. Ja és nagyon olcsó!
gofrira szeretnék valami írtó fincsi csokikrémet. tudtok ilyet?
már begyúrtam csak nem akartam elrontani hogy 1tojás van a receptben és hát azt vágom hogy kell a tetejére mindenképp csak a tésztába nehogy beletegyem ha nem
na mindegy köszi hogy írtatok
és jó sütögetést nektek
boldogságos újévet és nagyon jó egészséget is mindenkinek
az új évre
szívesen

" alt="

">
Búék

" alt="

">
Most már én is ott maradok

" alt="

">
jojó
Jó étvágyat hozzá és köszi, hogy segítettél válaszolni, de eddig a konyhában dolgoztam!
BUÉK!
Most sül az enyém is

" alt="

">
mamocika165!
nem macika vagyok

" alt="

">de ha olvasod a reseptet 1-et ír a tésztába ,tetejére 1 sárgáját /de kenheted egész tojással,nem lesz rossz tőle!
mamocika165
igen kell bele is ( 1 egész), meg a tetejét is meg kell kenni egy másikkal.
Az enyém már kész és finom!
macika a pogi tésztájába kell a tojás vagy a tetejére?vagy is is?
Susa!
Fagyasztóba tehettél volna belőle,a sütikből is vegyesen! /no persze.még frissen/
az enyém sajna "megkövült", mert a mamák annyi sütit küldtek, hogy mindegyik vonzóbb bolt az egyszerű bejglinél.
Miénk nem ért rá megkeményedni

" alt="

">
Jól kitaláltad a hasznosítást,biztos fincsi lett

" alt="

">
Ma kemény bejglikből somlóit csináltam. Nagyon nagy sikere volt, kár lett volna kidobni.
babar ,csigubigu köszi
ez a sütőporos pogi is jól hangzik

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások