Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 72 oldal |
Újra olvaslak benneteket kis kihagyás után. 2009. november 14-én megszületett a második lányunk.
Az én kisfiam "utónfutás" - utánfutós traktort szeretne karácsonyra
" alt="
">

Roni
Az én kissebbik alvás helyett este " megutáció"-t gyakorolt, törökülésben átszellemült arccal
" alt="
">
Az én kissebbik alvás helyett este " megutáció"-t gyakorolt, törökülésben átszellemült arccal

Egyik nap azt mondja a lassan 4 éves lányom, hogy amikor fiatal voltam anya...
Én meg dőltem a nevetéstől, szegénykém nem tudta mi bajom volt.
Én meg dőltem a nevetéstől, szegénykém nem tudta mi bajom volt.
sziasztok
volt már valaki a mese vagy mikulás hajón?
milyen?megéri?
volt már valaki a mese vagy mikulás hajón?
milyen?megéri?
http://www.ringier.hu/szavazas
Lehet kikapok érte, amiért ide is beírom, de a gyermek rohamkocsira lehet voksolni és szerintem nekik van a legnagyobb szükségük a támogatásra, hisz pici életeket mentenek.
Lehet kikapok érte, amiért ide is beírom, de a gyermek rohamkocsira lehet voksolni és szerintem nekik van a legnagyobb szükségük a támogatásra, hisz pici életeket mentenek.
Köszönöm. Ventolinunk nekünk is van, de inkább a Spiropent használ. Meg a hidegpárásító készülék. Remélem pár nap és jobban lesz. Most nagy dózisban antibiotikumot kap szegénykém.
Nadina: ezek nem jó hírek
" alt="
">
" alt="
">
Jobbulást a fiadnak
" alt="
">
Gondolom babyhaeleretek van akkor, ugye??? van felesleges ventoline-om ha szükségetek lenne rá....

Jobbulást a fiadnak

Gondolom babyhaeleretek van akkor, ugye??? van felesleges ventoline-om ha szükségetek lenne rá....
Ez nem a mi hetünk. A kisfiam lebetegedett.
Nagy nehezen rászántam magam az újinfluenza elleni védőoltásra, erre hétvégén elkezdett köhögni és belázasodott. Elvittük az orvoshoz és kiderült, hogy hörgő és tüdőgyulladása van.
" alt="
"> Sajnos az asztmája miatt nagyon fogékony mindenre. Remélem nem szedtünk össze mellé még vmit a dokinál.
Nagy nehezen rászántam magam az újinfluenza elleni védőoltásra, erre hétvégén elkezdett köhögni és belázasodott. Elvittük az orvoshoz és kiderült, hogy hörgő és tüdőgyulladása van.

A 100 pontos anyuka Dm-kuponfüzet kedvezmények engem is érdekelnének, ha esetleg valaki elküldeni a listáját!
A gyerekek most tették tönkre a legújabb játékot. Erre a férjem: "Telefonálok a Mikulásnak, hogy ne hozzon nektek ajándékot, mert mindent leamortizáltok." Az öt éves kisfiam válasza: " Úgyse tudod a Télapó telefonszámát, tehát nem tudod felhívni!"
" alt="
">

Köszi csajok a válaszokat!
encica: az én pici fiam 10 hónapos, de csak a gyümölcsös kaja a menő nála, meg a tápszer......
És hidd el, nekem a legfuribb, hogy a 2 nagy fél éves koruk után nem itták meg a tápot, csak tejpépet és azt ették amit mi, a kicsi meg eddig a darabostól is fuldoklott.
És hidd el, nekem a legfuribb, hogy a 2 nagy fél éves koruk után nem itták meg a tápot, csak tejpépet és azt ették amit mi, a kicsi meg eddig a darabostól is fuldoklott.
Sziasztok! Megírná valaki @-ben, hogy a 100 pontos anyuka Dm-kuponfüzet milyen kedvezményeket tartalmaz? Előre is köszönöm.
encica
ne eröltesd!
tejterméket eszik, akkora gond nincs. majd megszereti!
az enyémek főzeléket nem ettek csak nyers zöldséget, soha nem eröltettem, meg is lett az eredménye 4 éves korukra maguktól megették.
ne eröltesd!
tejterméket eszik, akkora gond nincs. majd megszereti!
az enyémek főzeléket nem ettek csak nyers zöldséget, soha nem eröltettem, meg is lett az eredménye 4 éves korukra maguktól megették.
Encica - az én ksifam csak és kizárólag a Milka kakaót issza meg hidegen.
Kisfiam 21 hónapos,és nem akar tejet,sem kakakót inni,sokféle módon próbáltam,pl. vaniliás cukorral is izesitettem, Nestlé junior miket szoktam adni,de abból is csak 60 ml iszik meg. A joghurtokat,krémtúrót stb. szeretni. Nincs valami tippetek,hogyan tudnám meg szerettetni vele?

Paintuci
Akkor a mi kis pasink meg a csajok torkát fogja elharapni?
" alt="
">
Ahány gyerek, annyi különböző kis emberke, mind a saját ritmusában fejlődik.
Az érettségin v. az anyakönyvvezetőnél senki sem fogják megkérdezni:
mikor ültél, álltál fel, indultál el. Mikor kezdtél beszélni v. bilibe kaksizni.Mikor bújtak ki a fogaid?
Akkor a mi kis pasink meg a csajok torkát fogja elharapni?

Ahány gyerek, annyi különböző kis emberke, mind a saját ritmusában fejlődik.
Az érettségin v. az anyakönyvvezetőnél senki sem fogják megkérdezni:
mikor ültél, álltál fel, indultál el. Mikor kezdtél beszélni v. bilibe kaksizni.Mikor bújtak ki a fogaid?