Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 303 oldal |
Keresek prizee laptop lámpát.
Sziasztok!
Már többen kérdezték, de választ még nem láttam, így én is beállok a kérdezők közé " alt="">
A tresorquest-en hogy kell ajándékot kikérni? Olvastam már olyat, hogy sorsolás van, olyat is, hogy sorban állás. Légyszi mondjátok meg. Köszi!
Már többen kérdezték, de választ még nem láttam, így én is beállok a kérdezők közé " alt="">
A tresorquest-en hogy kell ajándékot kikérni? Olvastam már olyat, hogy sorsolás van, olyat is, hogy sorban állás. Légyszi mondjátok meg. Köszi!
ha csak pontokat lehet gyűjteni, akkor miért nyereményjáték? a pontok a nyeremények??
Új , külföldi nyereményjáték, belépés meghívóval. Csak pontokat gyűjthetsz vele, de ettől függetlenül jópofa játékok vannak rajta.
Ki szeretne meghívót???
Ki szeretne meghívót???
láttátok? a toilokdon vannak új ajándékok
valaki segítene. A tresorquest-en kéri a címem. de a végén van egy titkos kérdés? ARra mit kell válasznolni??
meg aki jártas ezen az oldalon, leírná röviden az ajándékhoz jutást??
köszönöm
meg aki jártas ezen az oldalon, leírná röviden az ajándékhoz jutást??
köszönöm
Néha elég, ha beírom ide." alt=""> Elfogadta.
Tresorquest-en nem fogadja el a címemet. Mindig kiír valamit.
Ton adresse -hez írom be az utcanevet és számot.
Alatta van a Suite adresse azt üresen hagyom. Ha beírom a számot ide az se tetszik neki.
Ta Ville az Budapest.
Akkor miért nem fogadja el???
Ton adresse -hez írom be az utcanevet és számot.
Alatta van a Suite adresse azt üresen hagyom. Ha beírom a számot ide az se tetszik neki.
Ta Ville az Budapest.
Akkor miért nem fogadja el???
A Prizeen ha klubtag vagyok, akkor tudok venni esetleg még valamilyen ajándékot? Érdemes beváltani tagságra a 8 PP-met?
Eladnám Prizee USB-s bögremelegítőmet (pénz vagy étkezési utalvány). Írj, ha érdekel!
ideirhatszemailt@freemail.hu
ideirhatszemailt@freemail.hu
Viki, az egész oldalt érted a Pókos alatt vagy azt a játékot, ahol a pók meg a kockák vannak?
hát továbbra is azt vettem észre, hogy a kaparós játékok nem adnak olyan jól mint régebb, a többiekkel nincs baj, de a kaparósok elég gyatrán adnak
nekem 212 kódom van eddig beváltva, de mostanában kevesebbet váltok be
a Bynkód ára 100 Ft/db
ha érdekel (vagy bárki mást), akkor írj
hát továbbra is azt vettem észre, hogy a kaparós játékok nem adnak olyan jól mint régebb, a többiekkel nincs baj, de a kaparósok elég gyatrán adnak
nekem 212 kódom van eddig beváltva, de mostanában kevesebbet váltok be
a Bynkód ára 100 Ft/db
ha érdekel (vagy bárki mást), akkor írj
villam: nekem nem ad kevesebbet a pókos. Mi az ára a byncode-nak nálad? nekem már csak 4 db hiányzik a 35höz, bár az is meg lesz hamarosan.
Nekem is megérkezett a póló. Bedobták a postaládába.
ma reggel megérkezett a 2 db Toilokdo-s bögre
futár hozta, pedig simán kértem
nagyon szuper, egyáltalán nem olyan mint amilyenre számítottam, kemény, masszív műanyag, szóval szép
kellemesen csalódtam, mert azt hittem, hogy valami gagyit küldenek
más: mintha mostanában a Toilokdo kevesebb pontot adna, vagy csak nekem rémlik így?
más: más mindig van eladó Bynkódjaim, ha érdekel, akkor írj
futár hozta, pedig simán kértem
nagyon szuper, egyáltalán nem olyan mint amilyenre számítottam, kemény, masszív műanyag, szóval szép
kellemesen csalódtam, mert azt hittem, hogy valami gagyit küldenek
más: mintha mostanában a Toilokdo kevesebb pontot adna, vagy csak nekem rémlik így?
más: más mindig van eladó Bynkódjaim, ha érdekel, akkor írj
köszi
sztem azt akarja h ne írj bele per jelet /
"Le caractère "/" ne doit pas figurer dans ton Adresse Postale"
ezt érti valaki?
ezt érti valaki?
Akkor nincs más ötletem. " alt="">
azt is próbáltam már " alt="">
Én gmail-os címmel vagyok regisztrálva, nekem semmi gondom nem volt. Próbálj gmail-ossal regizni!