jojó
COOP jégkrém ?

" alt="

">

" alt="

">
Örülnék egy Milka vkódgyűjtős játéknak garantált ajándékokért+sorsolt fődíjért, de ugyanez lehetne Tibi csokival DE kávékkal TicTac cukorkával
A Nestlés fald a könyveket játék is lehetne újra

" alt="

"> - vagy lehetne Nescaféval ugyanaz, ha már a kávéfarmos játék idén nem volt

" alt="

">
A hétvégén kidobáltam a knorr csomikat és a nestlé jégkrémes csomagolásokat,,tehát készüljetek biztos lesz vele játék

" alt="

">
Azt nagyon szeretem, amikor játék is van egy termékkel és még jól le is van árazva. Csak az a baj, hogy az a pár darab, ami ilyenkor 1-1 bolt rendelkezésére áll, pillanatok alatt elfogy, vagy ki se kerúl a vásárlókhoz.
Sajnos, Auchan nincs nálunk.
Topichoz: valami fűszeres játék is lehetne.
Volt a játék ideje alatt dupla csomagos (2 db 1 áráért) akció. Megspékelve a termék jokerrel, végösszeg engedménnyel már egész barátságos literenkénti ár jött ki (300 Ft alatt).
Most az Auchanban lehet venni 2x3litert 3ezer Ft-ért.
Az új Perwollt mi is szeretjük, de a DM-s ár "húzós" ezekért az ajándékokért. Lehetne vele játék máshol, más nyereményért, pl.: mosógép, egy évre elegendő mosógél, utalvány.... Vagy más mosóporral játék, nem vagyunk annyira márkahűek ( Dreft, Ariel, Tomi)
Én szeretem a perwollt, vettem is korlátozott mennyiségben a játékhoz, de a dm-es ára elég húzós, is a nyeremény ugyan sok, de számomra nem vonzóak.
sajt, mosópor, öblítő, cicakaja, orbit, jégkrém, tibi csoki
Heineken, unja már a férjem a kecske sört!
Camambert, vagy parenyica, délhús vagy kométa prímsonka.
Jégkrém játékot szeretnék én is!!!
Jégkrémes tényleg lehetne ebben a szaharai hőségben

" alt="

">
Pakolásztam a lakásban és találtam Biovanne vkódokat, lehetne ezekkel is játék

" alt="

"> meg Somat vkódos,Tibi csoki vkódos...
Mindegy ki!
Viszont a nyertes blokkokat ellenőrizzék.
pl. ha használt bankkártyát, vásárlói kártyát az tényleg az ő vagy a közvetlen hozzátartozója tulajdona? Ezzel jól kiszűrhető a tényleges vásárlás, és a blokkvadászat.
Több terméket, ill. értékben kelljen vásárolni, ilyet csak a tudatos vásárló vesz, nehezebben kukázható.
Vizekből már elég

" alt="

"> valami jégkrémes játék indulhatna

" alt="

">
jojó
Nekem jó a promós csomagolásos is, folyamatosan sokat használok.

" alt="

"> Nem is rakosgattam el a csomagolásokat, mindig felszabdalom, a bejelölés mentén.

" alt="

"> De ha kellene, nem szabdalnám el.

" alt="

">
Jégkrém játékok is indulhatnának, kedvező idő

" alt="

"> Algida,Príma..
szigiagi! Budafoki is jöhet,de sajnos utoljára már csal a prómós csomagolásokkal lehetett pályázni

" alt="

"> 200db csomagolást biztos dobtam el.

" alt="

">
Budafoki élesztő
Mikor tavaly volt vele játék, nem használtam. Azóta megtáltosodtam a konyhában, és már annyit használok, hogy csak.

" alt="

">
Gourmet, Félix, Friskies vonalkód beküldés (mint régen, sok cicás klassz ajándék), Ariel indíthatna mosógép nyereményest több üzletláncban is, Persil, Tomi, Omnia, Camembert sajt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások