Fekete címkés Jack Danielsről tudna képet küldeni valaki?
Kalapozó topic
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 139 oldal |
Bors SEAT Matrica ma este 7ig ha van vkinek ,felezhetünk a nyeremenyen.nekem Leon van.
Valakinek lenne esetleg egy db Pöttyös kódja, amit nem használ fel? Előre is nagyon köszönöm!
lina89@gmail.hu
lina89@gmail.hu
Köszönöm. Kaptam.
" alt="
">
" alt="
">Szeretnék 1 db pöttyös kódot. Adnék érte 1 db balaton kódot. Köszönöm.
Ha már mégiscsak meghosszabbították a pontbeváltást, és esetleg valakinél akadnak még mindig felesleges Penny-s pontok, akkor nagyon hálás lennék, ha valahogy hozzá tudnék jutni
" alt="
"> Budapest 3. kerületében lakom, az innen, illetve a 11. kerületből tömegközlekedéssel is emberi távolságon belül található matricákat személyesen át tudnám venni. Messzebbre, ha viszonylag sok pont akadna egy helyen, szívesen küldök értük levélben a magam részére megcímzett, postakész válaszborítékot, hogy én álljam a postaköltséget, és a lehető legkevesebb fáradtsággal fel lehessen adni a levelet 🙂
A még be nem ragasztott pontoknak és a megkezdett, de nem teljesen betelt pontgyűjtőknek is hasznát tudjuk venni (meg nyilván annak is, ha valakinek van betelt füzete, amit már nem szándékozik beváltani, de ehhez persze kevés reményt fűzök 😀), azok a pontjaink, amik most vannak, még nincsenek beragasztva, és van üres pontgyűjtőm is 🙂
Előre is köszönöm szépen, ha tudtok segíteni! 🤗 A legkisebb gyerekem ugyan még elég pici, de nagyon örülnék, ha neki is összejönne egy plüss, hs már a tesóinak is van 😀
" alt="
"> Budapest 3. kerületében lakom, az innen, illetve a 11. kerületből tömegközlekedéssel is emberi távolságon belül található matricákat személyesen át tudnám venni. Messzebbre, ha viszonylag sok pont akadna egy helyen, szívesen küldök értük levélben a magam részére megcímzett, postakész válaszborítékot, hogy én álljam a postaköltséget, és a lehető legkevesebb fáradtsággal fel lehessen adni a levelet 🙂
A még be nem ragasztott pontoknak és a megkezdett, de nem teljesen betelt pontgyűjtőknek is hasznát tudjuk venni (meg nyilván annak is, ha valakinek van betelt füzete, amit már nem szándékozik beváltani, de ehhez persze kevés reményt fűzök 😀), azok a pontjaink, amik most vannak, még nincsenek beragasztva, és van üres pontgyűjtőm is 🙂
Előre is köszönöm szépen, ha tudtok segíteni! 🤗 A legkisebb gyerekem ugyan még elég pici, de nagyon örülnék, ha neki is összejönne egy plüss, hs már a tesóinak is van 😀
A pénztárcámban lapul még 2-3db penny pont,meg kell néznem,hogy pontosan mennyi. Jelica, ha jól emlékszem,te közel vagy hozzám, de ha ő nem kéri, szívesen elküldöm valakinek
Én is szeretnék még Penny plüss pontokat. Előre is köszönöm.
Penny plüss pontokat keresek még pár darabot.....
Pécs Uránváros környeken keresnek segitseget, emailos vonalkoddal kellene aprosagot vasarolni köszönet
vizimuu, igen, tudom és válaszoltam. Itt is köszönöm szépen a segítséged.
" alt="
">
" alt="
">Letti írtam
1 db 2 termékes Monster blokkot szeretnék, ha van valakinek felesleges. Előre is köszönöm.
Szia Jenny78!
Nagyon szépen köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm!
Szia Ancsa!
Simán JOY a kód,de csak a teljes áras termékekre 😉
Simán JOY a kód,de csak a teljes áras termékekre 😉
Sziasztok!
Nem lenne véletlenül valakinek felesleges JOY e-cipő kuponja?
Köszi
Ancsa
Nem lenne véletlenül valakinek felesleges JOY e-cipő kuponja?
Köszi
Ancsa
Ha vkinek szüksége van még JOY kuponra, írjon rám nyugodtan...segítek,ha tudok 😊
Joy újságot vett esetleg vki? Szertnék egy kupont belőle, de azért nem venném meg.
Szeretném megköszönni a kupon kódot a Tchibohoz.
Egy általam nem ismert fórumozótól kaptam.
Most nem játszom, nem enged a család nagyon el vásárolni.
De aki ismer az tudja, hogy mindig mindent elküldök....nekem szólni sem kell.
Így köszönöm szépen.
És fogok jeletkezni😁👍🙏
Egy általam nem ismert fórumozótól kaptam.
Most nem játszom, nem enged a család nagyon el vásárolni.
De aki ismer az tudja, hogy mindig mindent elküldök....nekem szólni sem kell.
Így köszönöm szépen.
És fogok jeletkezni😁👍🙏
Tchibo webáruház kuponja nincs valakinek esetleg?
Mit kérnél cserébe.
Hirtelen kell rendelnem.
Mit kérnél cserébe.
Hirtelen kell rendelnem.