Ha esetleg marad volna felesleges
penny matricát elfogadnánk.
Kislánynak gyűjtenénk. 😊
Sziasztok!
Ha lenne valakinek Békéscsabán maradék, felesleges penny pontja ( plüssökért) kérem írjon rám e-mailben legyen kedves. Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Ha valakinek lennének felesleges Shell Ducati matricái szívesen fogadnám őket. Köszi!
A Szentkirályi nyaralós pályázatához adna nekem valaki egy fotót?
Sziasztok egy sor mi köröm nekem is van.szívesen oda adom.csak írj mailt
Jenny78! Nagyon szépen köszönöm!

" alt="

">
Mázlista,küldtem egy Dörmi kódot emailbe

" alt="

">
Én is beállok a sorba

" alt="

"> Szeretnék kérni 1 db. Dörmi kódot. Köszönöm!

" alt="

">
kiminoel
Ment a mail a kóddal
1Dörmi hiányzik nekem is. Véletlenül nem kódost vettem.
Köszönöm ha segít valaki.
Egy db dörmi kódot keresek. Köszi.
Sziasztok! Ha valakinek lenne felesleges Henkel kupon kódja, szívesen fogadja Bácsbokodon a Bácsbokodi ÁMK óvoda. Köszönjük!
Ritkán vagyok jelen a fórumon, azt viszont régóta... Lassan vettem rá magamat és félve írok ide, hiszen kérni szeretnék. Egy balatoni 96 lakásos üdülő most júniusban lesz 50 éves. A főszervező én vagyok. Az ünnepség keretében lesz kvíz és tombola is. Ehhez keresek különböző felajánlásokat.Olyan új dolgokra gondolok, amit évről évre egyik helyről a másikra pakolunk és csak felesleges számunkra, viszont másoknak meg örömet szerezne. Én pesti vagyok, így értelemszerűen itt helyben érte mennék. Köszönetképpen fotót tudok felajánlani, ami a fenti eseményen fog készülni, amint kiosztásra kerül a felajánlott tárgy. Ha valami nagyobb értékűt tudnátok ajánlani, cserébe én egy háromnapos nyaralást adnék Lellén... Aki ismer (itt sajnos kevesen), az tudja, hogy nem visszaélni szeretnék vele. Köszönöm.
Ezúttal ebbe a topikba is beírtam, mert sada szólt, hogy inkább itt a helye.
Joy praktikeres kuponkódja van valakinek esetleg?

" alt="

">
Ha valakinek van 5db felesleges Mol matricája, szívesen fogadnám.
Keresek Euronicsban történő vásárláskor osztogatott Zalakaros Aphrodité Hotelbe érvényes ajándék kupont!
Egy Merci Praliné Creme blokkot szeretnék.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások