Jó , hogy árulják..
csak szólok, van rá mód, hogy postázott kártya egyenlegét 1 gombnyomással nullázni központilag... ha nagyon ki akarják tisztázni a játékot.
Ennek tudatában vegyetek 20.000es Ecofamily kártyákat 15ért

" alt="

">
Ha kirakjak este vagy reggel a blokkokat minden nap hatra nagyon is egyszeru! Erdekes mas boltokban ahol sokkal kevesebb összegert kell vasarolni ott nem nyernek 1-et sem.Zsakszamra hordjak a blokkokat.Ecofamilynek megy a level,a kukasok majd ne lepodjenek meg ha nem lesznek kint a blokkok,vagy hipos vizzel meglocsoljak.
Ez pont nem releváns. Ha ecofmily-be megyek nagy ritkán, hiába van több pénztár, szinte mindig ugyanaz van nyitva. Akkor milyen legyen az AP kód? Kukázni meg 5000 Ft értékű játékos blokkot azért nem egyszerű.
Nézzétek az Ap kódokat az ecofamily jatenal hulyere nyerik magukat.
Kukazzak a blokkokat,jatszanak es meg aruljak is.
Valoszinu hogy a Dunakeszi erintettsegu Maxon nem akar latni mikor bekuldik ugyan azokat az Ap kodokat.Vagy rokonok!😅😅
Igen, van 1-2 cég(a Valdor-os játék is ilyen szokott lenni), hogy bekérik az adatokat, de nem ellenőrzésre, hanem mert befizetik az adót. Mindig szerepel is az adóbevallásban. De én ezt sosem értettem, hogy ez miért nem egységes. Az egyiknek kell fizetni adót, a másiknak nem? Vagy hogy oldják meg?
dehogynem lehet kérni...
Spar-Mizo is adóazonosító jelet ellenőrizte, azzal legalább nem lenne 3 db Bagi Zsolt se. mert egyedi szám, bizonyos algoritmussal generálva
Szerintem ez veszett fejsze nyele több okból is. Egyrészt meggyőződésem, hogy akár ugyanaz 2 ember, vagy ugyanaz a lakcím, nem így szerepelt a pályázatukban és mivel senkitől nem kértek lakcímigazolást, így el kell hinniük, hogy ott lakik és az, aki. Másrészről folyamatosan küldték ki a kártyákat, valószínűleg már megkapták a kérdéses személyek.
Persze a jövőre vonatkozóan lehet emiatt változtatás, de nem gondolnám, hogy a GDPR miatt belefolynának olyanba, hogy kérjenek bármilyen személyazonosítást később.
Jeleztem a maxxonreklámnak a problémát emailben. Válasz még nem érkezett, a nyerteslista sem frissült még.
Amíg ezt nem jelzi a Lebonyolítónak valaki, addig nagy ívben ....nak rája...
Ráadásul a 2 db Zsolt és 2 db Imre azonos személyek, így nemcsak az 1 háztartás 1 nyeremény szabály nem teljesül
elárulom, hogy a 9 db "Bagi" nyertes nem lakik 9 különböző lakcímen
Imádom a Coccolino-nak az új folyékony mosószerét, veszek 2 db-ot, jóval több mint 5000 Ft; és nálunk a 2 flakon nem tart ki addig amíg a játék tart (1,5 hónapig). Ok 4 gyerekem van, suli, edzés, stb, rengeteget mosok. És akkor nem is beszélek arról, hogy majonéz és ketchup mennyi fogy.
Most már tudjuk akkor Bagiék sokat mosnak és tisztálkodnak.

" alt="

">
Valószínű, hogy a 8 Bagi nem egy háztartásban él, lehet, hogy rokonok , de tuti nem egy címen élnek. Miért ne játszhatnának? Anyukámnak ugyanaz a vezetékneve mint nekem, külön élünk, de akármilyen meglepő ő is és én is szoktunk mosni, főzni, enni (pl Ecofamily játék)... akkor már nem is játszhatnánk ugyanazokkal a nyereményjátékokkal?!
Én már buktam el régebbi játékban Ecofamily-s nyereményt, mert nem figyeltem, hogy 1 lakcímre csak 1-et lehet nyerni, szóval figyelnek, így biztosan más címre mennek ki a lent felsorolt család utalványai.
Ahogy írod, mindenki azt ír be amit akar, de ha beírják a korlátozást a szabályzatba, akkor kellene is, hogy figyeljenek oda. Hiszen itt ki is kell postázni az utalványt, valahol valaki átveszi.
De ismétlem: a nestlé játéknál is volt korlátozás, de ott sem figyeltek rá (mondjuk ott nem kellett postázni!).
Persze. Simán lehet más címük, van sok nagy család, de az is tény, hogy amíg nem kérnek be ilyen játékokhoz lakcímigazolványt, addig mindenki azt ír, amit akar. Volt rá példa régebben, azt hiszem a Magyar Termék játéknál, de gondolom ez jogilag nem volt teljesen korrekt, azért álltak le vele.
Szlityu
lehet nem ugyanaz a lakcíműk
Nestlé játéknál is volt háztartási korlátozás a szabályzatban, de nem foglalkoztak vele.
Az ecofamily játéknál egy háztartásra van korlátozás a szabályzat szerint. Erre a családra nem vonatkozik? Bagi Zsolt Péter, Bagi Imre, Bagi Zsolt, Bagi Endre, Bagi Imre, Bagi Zsolt, Bagi Tamás, Bagi Gabriella Összesen 8 Bagi szerepel a nyerteslistán, egy-egy név többször is. De más neveknél is vannak duplikációk. Ez, hogy lehetséges?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások