Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 20 oldal |
És kinek ajánljuk fel az élelmiszereket? Ebben is közös pontra kell jutnunk...
Persze úgyis jó!
A játékokra közösen nevezünk be és ha nyerünk, osztozkodunk?
Bolya, sztem ez nagyon jó ötlet!
Az élelmiszer megy felajánlásba a blokkal meg mi játszunk
" alt="
">
Amennyien csak tudunk és ha megfelel akkor elmegyünk megvesszük és feladjuk mindenki nevében vagy ez már részletkérdés, hogy hogy.
Az kéne, hogy mindenki szavazza meg ill. írja meg a véleményét addig nem nevezünk amíg nincs egyetértés!
Az élelmiszer megy felajánlásba a blokkal meg mi játszunk

Amennyien csak tudunk és ha megfelel akkor elmegyünk megvesszük és feladjuk mindenki nevében vagy ez már részletkérdés, hogy hogy.
Az kéne, hogy mindenki szavazza meg ill. írja meg a véleményét addig nem nevezünk amíg nincs egyetértés!
Lotto szerencse játék nem lenne rossz szerintem se nem az összeset csak egy részét hátha a fortuna megszán minket és abból is tudnánk jótékonykodni
Lehetek 31?
" alt="
">
A pézből lehetne olyan dolgokat vásárolni amivel pályázni lehet és az élelmiszert felajánlani jótékony célokra.

A pézből lehetne olyan dolgokat vásárolni amivel pályázni lehet és az élelmiszert felajánlani jótékony célokra.
Esetle szerencsejátékra? Lottó, tippmix, kaparós sorsjegy?
Meg kéne határoznunk a felhasználás célját!!
ok, szuper!
" alt="
">
30. Trixy87

30. Trixy87
írd be magad 30-as számhoz
" alt="
">

Galeria!
Bevesztek a csapatba engem is?
Bevesztek a csapatba engem is?
Itt vagyok megint
" alt="
">
Sztem a pénzből benevezhetnénk közösen, vagy mindenkinek a nevében pár nyereményjátékra.
Üdülni együtt úgysem tudunk elmenni, ha sokan leszünk akkor elosztani nem érdemes.
De még írjatok, hogy mire fordítsuk?

Sztem a pénzből benevezhetnénk közösen, vagy mindenkinek a nevében pár nyereményjátékra.
Üdülni együtt úgysem tudunk elmenni, ha sokan leszünk akkor elosztani nem érdemes.
De még írjatok, hogy mire fordítsuk?
Csatlakozhatnék még én is hozzátok??
" alt="
">

27. fedit19
28. szentesiné
29. zshajni
28. szentesiné
29. zshajni
Én is szeretnék a csapat tagja lenni!!!!!!!!!!
Csatlakoznék én is! / Ha lehet még? /
Én Henit ismerem,de tényleg egy nevet archoz köt az ember és igy picit személytelen,mert írogatunk válaszolunk,postázunk,öröm ha megérkezik és vége.
Kivétel ha valaki abban a városban lakik ahol a másik és személyesen taliznak stb..
de egy személyes találkozót én is támogatnék hiszen itt a jó idő.
Kivétel ha valaki abban a városban lakik ahol a másik és személyesen taliznak stb..
de egy személyes találkozót én is támogatnék hiszen itt a jó idő.
Jó ehhez a csapathoz (klubhoz) tartozni, mert segítjük egymást azzal, hogy első kézből tudatjuk a másikkal a nyereményjátékokat, szavazunk, regizünk neki, esélyt adunk a másiknak is, hogy vásárolunk, bedobunk szelvényt ott, ahol egyébként nem tudna játszani, viszont szeretne. Csere-berélünk, mert ami az egyiknek kacat, a másiknak kincset érhet egy játékon.
Viszont sokan még nem ismerjük személyesen egymást, csak így a levelezgetéseink, cseréik alapján...ezért lenne jó egy találka (mint pl. az Utazás Kiállításon is)
Viszont sokan még nem ismerjük személyesen egymást, csak így a levelezgetéseink, cseréik alapján...ezért lenne jó egy találka (mint pl. az Utazás Kiállításon is)
csak hangosan gondolkodom,nyilván még sok egyeztetés lesz.
Nem fért bele és még támogassa? Azt megnézem majd....