Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 16 / 20 oldal |
És kinek ajánljuk fel az élelmiszereket? Ebben is közös pontra kell jutnunk...
Persze úgyis jó!
A játékokra közösen nevezünk be és ha nyerünk, osztozkodunk?
Bolya, sztem ez nagyon jó ötlet!
Az élelmiszer megy felajánlásba a blokkal meg mi játszunk" alt="">
Amennyien csak tudunk és ha megfelel akkor elmegyünk megvesszük és feladjuk mindenki nevében vagy ez már részletkérdés, hogy hogy.
Az kéne, hogy mindenki szavazza meg ill. írja meg a véleményét addig nem nevezünk amíg nincs egyetértés!
Az élelmiszer megy felajánlásba a blokkal meg mi játszunk" alt="">
Amennyien csak tudunk és ha megfelel akkor elmegyünk megvesszük és feladjuk mindenki nevében vagy ez már részletkérdés, hogy hogy.
Az kéne, hogy mindenki szavazza meg ill. írja meg a véleményét addig nem nevezünk amíg nincs egyetértés!
Lotto szerencse játék nem lenne rossz szerintem se nem az összeset csak egy részét hátha a fortuna megszán minket és abból is tudnánk jótékonykodni
Lehetek 31? " alt="">
A pézből lehetne olyan dolgokat vásárolni amivel pályázni lehet és az élelmiszert felajánlani jótékony célokra.
A pézből lehetne olyan dolgokat vásárolni amivel pályázni lehet és az élelmiszert felajánlani jótékony célokra.
Esetle szerencsejátékra? Lottó, tippmix, kaparós sorsjegy?
Meg kéne határoznunk a felhasználás célját!!
ok, szuper! " alt="">
30. Trixy87
30. Trixy87
írd be magad 30-as számhoz" alt="">
Galeria!
Bevesztek a csapatba engem is?
Bevesztek a csapatba engem is?
Itt vagyok megint" alt="">
Sztem a pénzből benevezhetnénk közösen, vagy mindenkinek a nevében pár nyereményjátékra.
Üdülni együtt úgysem tudunk elmenni, ha sokan leszünk akkor elosztani nem érdemes.
De még írjatok, hogy mire fordítsuk?
Sztem a pénzből benevezhetnénk közösen, vagy mindenkinek a nevében pár nyereményjátékra.
Üdülni együtt úgysem tudunk elmenni, ha sokan leszünk akkor elosztani nem érdemes.
De még írjatok, hogy mire fordítsuk?
Csatlakozhatnék még én is hozzátok?? " alt="">
27. fedit19
28. szentesiné
29. zshajni
28. szentesiné
29. zshajni
Én is szeretnék a csapat tagja lenni!!!!!!!!!!
Csatlakoznék én is! / Ha lehet még? /
Én Henit ismerem,de tényleg egy nevet archoz köt az ember és igy picit személytelen,mert írogatunk válaszolunk,postázunk,öröm ha megérkezik és vége.
Kivétel ha valaki abban a városban lakik ahol a másik és személyesen taliznak stb..
de egy személyes találkozót én is támogatnék hiszen itt a jó idő.
Kivétel ha valaki abban a városban lakik ahol a másik és személyesen taliznak stb..
de egy személyes találkozót én is támogatnék hiszen itt a jó idő.
Jó ehhez a csapathoz (klubhoz) tartozni, mert segítjük egymást azzal, hogy első kézből tudatjuk a másikkal a nyereményjátékokat, szavazunk, regizünk neki, esélyt adunk a másiknak is, hogy vásárolunk, bedobunk szelvényt ott, ahol egyébként nem tudna játszani, viszont szeretne. Csere-berélünk, mert ami az egyiknek kacat, a másiknak kincset érhet egy játékon.
Viszont sokan még nem ismerjük személyesen egymást, csak így a levelezgetéseink, cseréik alapján...ezért lenne jó egy találka (mint pl. az Utazás Kiállításon is)
Viszont sokan még nem ismerjük személyesen egymást, csak így a levelezgetéseink, cseréik alapján...ezért lenne jó egy találka (mint pl. az Utazás Kiállításon is)
csak hangosan gondolkodom,nyilván még sok egyeztetés lesz.
Nem fért bele és még támogassa? Azt megnézem majd....