Ez már jobban hangzik

" alt="

">
Csökkentett adagot

" alt="

">
Hát azt hiszem, hogy inkább veszünk salit meg csirkemell filét.
Mi a probléma tulajdonképp?
A kapszulánál írja azt az "ízét"
a spraynál Kaktuszkivonat,borsmenta,alkohol /ha igazat írnak?/
mindezekért képesek lennétek kiadni pénzt/ kb:5 000Ft-ot?
Nem fogjuk megvenni, óvatosabbnak kell lennünk. Ezt a barátnőmnek is megmondom.
jojo
A sibutramine a Hódiában van?
igen,ennek a sibutramine tartalmát sem engedélyezték Németországban!
jojo
Igen, már egyszer-kétszer megfogadtam, hogy nem mászok bele efféle kiadásokba. Gyógyszert is tiltottak be a közelmúltban.
Susa!
El akarják adni,üzlet sokan képesek bármennyit fizetni,holott pénz nélkül is meg tudnák oldani a problémát!
Ez legalább olyan ártalmas,mint a testépítő szerek!!!
Ez igaz. Mi állandó harcban állunk a mérleggel. "Ezt egy életen át kell játszani" chronicus betegségről van szó. Akkor ez a Hódia is csak egy pénzkidobás.
Beszéld le róla!
www.hodia spray.hu
vannak vélemények ,olvasd el,defelejtsétek el!!
hidd el a kaját lecsökkentitek,lehet fogyni,no nem egy hét alatt,de az nem is egészséges!!!
jojo
Meglehet, hogy igazad van. Még gondolkodom, de elsősorban a barátnőm keresi, én azt gondoltam, hogy ha Ő azt mondja, hogy jó, akkor én is veszek.
Susa
olvastam ,igen valami kínai termék,én nem ajánlanám,mikor manapság sorra derülnek ki az élelmiszerekről is hogy milyen ártalmas anyagokat tartalmaznak!?Szerintem a fejecskédben határozd el,hogy kevesebbet eszel,és máris kevesebb lesz a kiló!
jojo
Állítólag csökkenti az éhségérzetet, nem fogyaszt. A diéta kezdetén mindenesetre hasznos lehet. Valamit tudnak a Busmanok, egész nap vadásztak, étlen szomjan, és közben hódiát rágcsáltak.
Susa
Te hiszel benne

" alt="

">
Ma hallottam a Tv reklámban
Nem tudjátok, hogy hol lehet Hódia fogyókúrás szájspray-t kapni?
Kerestem gyógyszertárban, ott nincs, DM-ben ott sincs, Rossmann-ban sincs.
Szerintem ők lerendezik a céggel!
Nagyon sok cég nem foglalkozik az ilyennel, a boltvezető viszont kénytelen visszavenni, mert jogos a reklamáció, illetve szeretné, hogy holnap is oda menj vásárolni. Inkább lenyelik, máshol úgy is behozzák rajtad, vagy egy másik vásárlón.
Korrekt volt a boltvezető.
jaj ezt a jelet nem akartam!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások