Szeretnék segítséget kérni, hogy az actimel játékán kellene 30 pontot összeszedni. Nekem nem megy és szeretnék egy rollert az unokámnak.
Előre köszönöm, ha segít valaki.
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 151 / 891 oldal |
Valaki aki most itt van és van 2 perce tudna nekem segíteni.
Dolgozik közülünk valaki a(bármelyik) bíróságon?Írj privit,ha igen!Köszönöm!
Nem a családi adókedvezményt akarom teljes egészben igénybe venni, hanem az adójóváírást a 12 hónapra.
Persze értem a válaszodat, és köszönöm, de nézhetjük ebből a szemszögből is
" alt="
">
Számítottam a teljes összegre..., még jó, hogy nem kértem az adójóváírás érvényesítését, mert akkor most fizethetnék be? :-(
Persze értem a válaszodat, és köszönöm, de nézhetjük ebből a szemszögből is
" alt="
">
Számítottam a teljes összegre..., még jó, hogy nem kértem az adójóváírás érvényesítését, mert akkor most fizethetnék be? :-(
Még nem hallottál róla, hogy a családi kedvezményt csak a magas jövedelműek tudják maradéktalanul érvényesíteni?
Negatív adó pedig nincs.
Negatív adó pedig nincs.
Létezik az, hogy az adójóváírást nem tudom teljes egészében igénybe venni a családi adókedvezmény miatt?
Köszi!
Köszi!
Be szerettem volna játékba küldeni a camping sajt blokkomat . Azt írja, hogy tovább a játékra. Rákatt és nem csinál tovább semmit :=( Aki már játszott az oldalon , kérem segítsen, hogy mit csinálok rosszul vagy minek kéne ki íródnia.
Köszönöm !!!!!!
Köszönöm !!!!!!
Adri0716
Írj e-mailt, megpróbálok segíteni
Írj e-mailt, megpróbálok segíteni
06-40-424242 NAV
én is szeretnék könyvelő segítséget kérni.
könyvelő segítségét szeretném kérni /adóbevallás, külföldi munka és itthoni/
köszi
köszi
Segítsen valaki, mert nem lesz rollerem az unokámnak. 30 pontot kellene játékkal összegyűjteni még, de nem sikerül. SOS!
25kinga25
Csak a név talán kevés, de ha helységnevet vagy iskolát is tudsz, akkor talán siker lehet.
Csak a név talán kevés, de ha helységnevet vagy iskolát is tudsz, akkor talán siker lehet.
25kinga25
Ha oda beírod, akkor azok az ismerősei, akik fent vannak szólnak neki...
(bocs, csak egy ötlet)
Ha oda beírod, akkor azok az ismerősei, akik fent vannak szólnak neki...
(bocs, csak egy ötlet)
Keresek egy embert akinek csak a nevét tudom. hol keressem? iwiw, facebookon nincs fent.
Fogarasi Tesco közelében lakó fórumos segítségét kérném.
Segítségéért Milka wafelini kódot adok.
" alt="
">
Segítségéért Milka wafelini kódot adok.
" alt="
">
sziasztok a segitsegeteket szeretnem kerni szeretnenk resztvenni az actimelnyeremenyjatekban sajnos nincsotthon gepunk igy a konyvtarba nagyon lassan gyulnek a pontok ha vallaki jatszana nekem en adnaek cserebe vallamit megegyezes szerint
Az Egészségbiztosítónál dolgozik valaki közülünk?Volna 1 kérdésem hozzá privátban.Köszi ha írsz!
Az lenne a kérdésem , hogy aki a " Pötyögve nyerhet a Pötyössel !" játékkal nyert Tefal szendvicssütőt , megkapta-e hozzá a tanúsítványt ,ami a garanciához szükséges ? Előre is köszönöm a segítséget .
Mati, nincs mit, azért írtam, hogy akit érint, intézze,mert így nem lesz garanciája. Remélem, sikerül elintézni.