szívesen

" alt="

">
Sos keresek valaki ismerőst ,aki a Vaterán regizve van.Köszi
sada! Usa!
Eddig nem volt dolgom a vámmal- de az új szabály értelmében 22 euro fölött fizetnem kell. csak azt nem tudom, h kozmetikai termékekre mennyi%-ot kell számolnom.
Sziasztok!
Külföldről rendelt termék elvámolásában kérnék segítséget!
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene!
Galéria: VIII. ker Tömő utca a szemklinikával szemben... most már kiírós...
2 db kubu kódot szeretnék sürgősen
mit kérsz érte?
Szeretnék segítséget kérni, ha valaki ismer kiírós Coop boltot ezen kerületek valamelyikében, kérem küldje el nekem, Csepelen sajnos nincs. Itt hátha van: XI., XII., IX., VIII., VII., III., II., XX., XXII. Előre is köszönöm!
Valakinek volt problémája mostanában vadi új led tv-vel?
Sziasztok!
Néhány %-al még le vagyunk maradva.
légyszi segítsetek az idei esküvős játékban, hogy bejussunk a döntőbe. ma este 8-ig lehet szavazni. Részletek a szavazás topikban! KÖSZI!
Fenn van pdf-ben, az nem jó?
www.gtt.hu/dolcela/Puding_promo_A6_OK_v2.pdf
Szeretnék egy dolcela szórólapot szkennelve. Tudna nekem valaki átküldeni? Köszönöm!
Köszönet entének a játékért!
És köszönöm azoknak is akik felajánlották a segítséget.
Könyörgöm valaki játsszon le nekem 6 pontot az actimelcsapat játékon! Már nem bírom!! Annyira béna vagyok, hogy csak elvesznek a pontjaimból, és nem adnak.
Ha tudsz segíteni kérlek írj, holnap lehet játszani, mert ma már lemerült az actimelizátorom.
Egyik bnőm albérleti szobát keres, 20-25ft körül, Budapesten Soroksár vonzáskörzetében....
Egyik takinéni meg új munkahelyet, vmi takarítósat... v. könnyebb fizikai munkát... 58 éves, jól kinéző, kedves takinéni...
Sziasztok!
Megy valaki holnap a Holdviola koncertre? Kérdésem lenne
kérlek írj priviben! Köszönöm

" alt="

">
Szükségem lenne még egy népszabadságból kivágott Volvo kódra.
9 darabom van és még egy kellene a pályázathoz.
Lenne valakinek kód ezekből a sorszámokból: 1,5,6,11-15,17-21 vagy 23nál nagyobb?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások