Ákoo !
Kaptál már meghívót,ha nem dobj 1 privit és elküldöm az ismidnek,kösz.
Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 151 / 233 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
egyik ismimnek szeretnék egy meghivót mailben küldöm a cimet aki felajánlja ! köszi
Van 1 meghívóm az iwiwre kb. még 10 napig érvényes.
Csak ismerős fórumosnak v. kiterjedt rokonságának szánom...
mert múltkor küldtem 1 tök idegennek,be is regizett,és látom már törölték is, biztos csak "szórakozni és jelölgetni" járt oda. Szóval csak megbízható illetőnek,vagy inkább vesszen kárba.
Csak ismerős fórumosnak v. kiterjedt rokonságának szánom...
mert múltkor küldtem 1 tök idegennek,be is regizett,és látom már törölték is, biztos csak "szórakozni és jelölgetni" járt oda. Szóval csak megbízható illetőnek,vagy inkább vesszen kárba.

Van egy iwiw meghívóm,aki kéri írjon.
Hali
Itt egy meghivó cim egy közösségi portálra.Olyasmi mint az iwiw csak ksiebb formába.Csak bekell regisztrálni.Plusz nyerni is lehet naponta és havonta is.Én már nyertem az egyik napi játékon egy mp3-at.Ezt a föoldalon megis tudod nézni
Itt a cim: http://www.eventa.hu/index.php?invid=cBpyuw
Itt egy meghivó cim egy közösségi portálra.Olyasmi mint az iwiw csak ksiebb formába.Csak bekell regisztrálni.Plusz nyerni is lehet naponta és havonta is.Én már nyertem az egyik napi játékon egy mp3-at.Ezt a föoldalon megis tudod nézni
Itt a cim: http://www.eventa.hu/index.php?invid=cBpyuw
Sziasztoj.
Meghivó elkelt.
Meghivó elkelt.
Meghívó elkelt!
Sziasztok.
Van egy iwiw meghivóm .
Akinek kell irjon mélt.
Van egy iwiw meghivóm .
Akinek kell irjon mélt.
van egy iwiw meghívóm, aki kéri írjon!
küldtem
lindababa
nekem küldhetsz,ha van kedved.
nekem küldhetsz,ha van kedved.
Küldtem. Sajnos a regisztrálásnál nem tudsz valószínűleg rákattintani, be kell másolni a sort.
lindababa Hozzászólás - 2007. november 11. :: 12:45
Aki kéri és ír az emailemre, annak küldök egy körlevelet. Hetente lehet wellness hétvégét nyerni. Regisztráláskor kérlek hivatkozzatok arra az emailcímemre, ahonnan majd a körlevelet küldöm. Mert véletlenül nem a bikfickés címemről regisztráltam.
Megvárom, még egy pár cím összegyűlik, aztán küldöm.
Aki kéri és ír az emailemre, annak küldök egy körlevelet. Hetente lehet wellness hétvégét nyerni. Regisztráláskor kérlek hivatkozzatok arra az emailcímemre, ahonnan majd a körlevelet küldöm. Mert véletlenül nem a bikfickés címemről regisztráltam.
Megvárom, még egy pár cím összegyűlik, aztán küldöm.
1 iwiw (14 napos) meghívó új gazdáját keresi,főleg ismerősök személyében! 

Norcika!
Küldtem a meghívót!!
Küldtem a meghívót!!
Van iwiw meghívóm,aki kéri írjon e-mailt !!!
Nekem iwiw meghívóm van !
Küldjem valakinek?
Küldjem valakinek?
kinek küldhetek startlapost? 

Kinek küldhetek startlapos meghívót?
iwiw meghívóm is van,főleg ismerősnek,vagy rokonságának!
írj,ha kell.
írj,ha kell.