Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 151 / 284 oldal |
Köszönöm szépen. Rendes vagy. Megpróbálom.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Te jó ég, ilyen hosszú egy délután vagy ilyen sokat dolgozom. Az egészből annyit jegyeztem meg fészekbe szaró madár, meg kölemény, meg pancsabi elvett telkója. Pancsabi a 06204997032es számot hívd fel, ez a Humán Telexes csaj remélem nem írtam el a számot.
Amúgy a 2l Goldban tényleg van kód, ma vettem, egyébként jó, hogy a játékszab.-ban az áll elvileg nem vesz részt az akcióban...
" alt="
"> Típikus az az eset amikor az egyik kéz nem tudja mit csinál a másik. Ráadásul itt 2 balkézről is van szó.
Wasd: Egyébként szerintem senki nem akarta az összes telefont megnyerni, csak a lehető legtöbbet amit ki tud hozzni a játékból.
Amúgy a 2l Goldban tényleg van kód, ma vettem, egyébként jó, hogy a játékszab.-ban az áll elvileg nem vesz részt az akcióban...
" alt="
"> Típikus az az eset amikor az egyik kéz nem tudja mit csinál a másik. Ráadásul itt 2 balkézről is van szó.
Wasd: Egyébként szerintem senki nem akarta az összes telefont megnyerni, csak a lehető legtöbbet amit ki tud hozzni a játékból.
bocs nyerjek
Én június 10.-én küldtem be 5 kódott szerintetek van rá esély hogy nyerjel???
sikoly: az adott 2 órában 1, de természetesen nem egyet vettem az egész játékidő alatt. Kösz.
Elolvastam. Már 2x. Ez rám nem vonatkozik. Egyszer küldtem be, egy időben, egy másodpercben. Hmmm. Kíváncsi vagyok mit mondanak majd. Ha visszahívnak egyáltalán. Morcos lettem, de már megnyugodtam.
Csak kicsit csalódott vagyok.
Csak kicsit csalódott vagyok.Én most veszek sok-sok kólát, és megmutatom hogy, így tisztességesen is tudok nyerni.
VárszegiViki először is gratulálok a telefonhoz. Hány kupakot küldtél be, hogy nyertél?
Egy közleményt tettek most fel, olvassátok el.
Attól függ milyen rendesek, és hogy milyen kedvük van.
Pancsabi, csak az a szómorú, hogyha a Pepsi azt mondja nem adja oda azt a telefont, akkor nem tudsz mit csinálni. Jogi útra nem terelhető , és a játékszabályzatban benntvan, hogy az ő hibályukért,figyelmetlenségükért stb. nem válalnak felelősséget. Ez itt a baj.
Nem is hagyom! Becsületesen nyertem! Hmmmm. Lehet, hogy ők is tudják, hogy elszúrták, mivel tegnap felhívtak és közölték, hogy a június 7-ei sorsoláson nyertem egy mobilt. De ami jár, az jár! 

Pancsabi, a Pepsi már maga se tudja szerintem hogy mi van .
Nem bírálnak jogosan, de ez már többször kiderült. Ne add fel, és harcolj a telefonodért.
Nem bírálnak jogosan, de ez már többször kiderült. Ne add fel, és harcolj a telefonodért.
Ki van pipálva, hogy rendben.
Felhívtam őket. Gondolom a hidegdróton kell. Elmondtam mi a gondom azt mondták vissza fognak hívni. Mellesleg interneten küldtem be. Az első beküldött kupakom volt, örültem mint majom annak a bizonyosnak. Úgylátom nagyon belelendültek a visszavonásba.
Pancsabi: és mi van az adott kód mellett a kupaknaplódban??
Hívd fel őket,akkor abba nem tudnak belekötni,ne hagyd annyiban.
Na, fiúk-lányok én most akadtam ki. Nézem az új listát és eltűnt a 05.10-ei nyertes kódom. Csak azt nem tudom miért. Én vettem a kólát, én küldtem be a kódot, és egyszer. Akkor mi a baj?
Kedves vater44:
Az állításomban szerintem semmi sántító nincs. Nem állítok semmi különöset, csak idéztem egy szabályzatot. Az idézet nem kiragadott rész egy bármilyen szövegkörnyezetből. Én is tisztában vagyok azzal, amit írtál, ezért az idézetek komplett bekezdések a szabályzatból. Direkt ennek az elkerülése végett, és mint ilyen, teljesen egyértelmű. Nem rövidített részek.
Miért ne vállalnám magam? Itt vagyok, írhatsz bátran. Nem hiszem hogy egy e-mail címmel boldogabb lennél, én pedig attól többnek látszanék.
ani-ha.
Nekem is szimpatikusabb így a lista, hogy az ország több települése benne van.
Az állításomban szerintem semmi sántító nincs. Nem állítok semmi különöset, csak idéztem egy szabályzatot. Az idézet nem kiragadott rész egy bármilyen szövegkörnyezetből. Én is tisztában vagyok azzal, amit írtál, ezért az idézetek komplett bekezdések a szabályzatból. Direkt ennek az elkerülése végett, és mint ilyen, teljesen egyértelmű. Nem rövidített részek.
Miért ne vállalnám magam? Itt vagyok, írhatsz bátran. Nem hiszem hogy egy e-mail címmel boldogabb lennél, én pedig attól többnek látszanék.
ani-ha.
Nekem is szimpatikusabb így a lista, hogy az ország több települése benne van.

Azt hívták mondjuk 9-10-11-én. Aztán a tartalék nyertest 11-12-13-án.
Háááááát......
Háááááát......