Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 151 / 9334 oldal |
Vannak napok mikor nincs annyi nyertes a Törley-n, mint amennyi lehetne(talán 2 napnál láttam). Ez létezik? Mert én úgy érzem, kb. nyerni is lehetetlen vele.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Én is boldog új évet kívánok! 😊
Lay's nálam sem megy írtam az Adamskynak. Sajnos gyakran tapasztalom, hogy az utolsó napokban nem lehet blokkot feltölteni a játékoknál. Nem értem miért nem lehet normálisan lebonyolítani egy nyereményjátékot. Volt már, hogy emiatt nem volt lehetőségem a részvételre.
Lay's nálam sem megy írtam az Adamskynak. Sajnos gyakran tapasztalom, hogy az utolsó napokban nem lehet blokkot feltölteni a játékoknál. Nem értem miért nem lehet normálisan lebonyolítani egy nyereményjátékot. Volt már, hogy emiatt nem volt lehetőségem a részvételre.
Lays miatt én írtam még reggel, de valószínűleg veszett fejsze nyele.
A Milka ezt komolyan gondolja? 1 évig tartó nyereményjáték és tartogasd addig a blokkokat? A Magyar Termék játékot is ezért nem szeretem, mert elhúzzák, mint a rétestésztát.
A Milka ezt komolyan gondolja? 1 évig tartó nyereményjáték és tartogasd addig a blokkokat? A Magyar Termék játékot is ezért nem szeretem, mert elhúzzák, mint a rétestésztát.
Köszi
lays@adamsky.hu
A Tesco-Lays-t én sem tudom beküldeni. Nekem is ua. írja, mint amit szentesiné beírt.
" alt="
">
" alt="
">szentesiné
Milyen e-mail címre írtál?
Milyen e-mail címre írtál?
dika72
Jajj ,de jó. Azt nem figyeltem ,hogy ki a szervező.A nutellát én sem tudtam beküldeni ,akkor írtam is nekik. Kaptam 4 kis csokit tőlük. Ma írtam a Lays miatt ,de az ma már úgyis esélytelen akkor.
Jajj ,de jó. Azt nem figyeltem ,hogy ki a szervező.A nutellát én sem tudtam beküldeni ,akkor írtam is nekik. Kaptam 4 kis csokit tőlük. Ma írtam a Lays miatt ,de az ma már úgyis esélytelen akkor.
Tesco-Lays játék lebonyolítója az Adamsky By Positive Kft.
(A Lidl-Nutella játékát is Ők szervezték. Az utolsó héten a feltöltés nálam egyáltalán nem működött.)
(A Lidl-Nutella játékát is Ők szervezték. Az utolsó héten a feltöltés nálam egyáltalán nem működött.)
* American
SzerencsésFlótás!
Úgy tudom utánvéttel nem lehet.
-Google Pay
-Paypal
-Kártya ( Visa,Mastercard,Amer8can Express stb. )
Ezt a 3 variációt dobja fel.
Úgy tudom utánvéttel nem lehet.
-Google Pay
-Paypal
-Kártya ( Visa,Mastercard,Amer8can Express stb. )
Ezt a 3 variációt dobja fel.
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! 😊
Szentesiné igen én is küldtem volna be blokkot a Tesco Laysre
De ugyanúgy jártam nem tudtam beküldeni a dátum miatt
Szentesiné igen én is küldtem volna be blokkot a Tesco Laysre
De ugyanúgy jártam nem tudtam beküldeni a dátum miatt
BUÉK!
Próbált valaki feltölteni ma Tesco Lays blokkot? December 30. -ai a blokk,de azt írja hogy a vásárlás dátuma nem lehet a jövőben.
Próbált valaki feltölteni ma Tesco Lays blokkot? December 30. -ai a blokk,de azt írja hogy a vásárlás dátuma nem lehet a jövőben.
BÚÉK! Latod Fortuna, kellene Nekem egy nagyobb telefon A Pepsis sorsolaskor gondolj ram.
BÚRÉK Mindenkinek!
Tudna valaki tanácsot adni a Temuval kapcsolatban? Az erdekelne h lehet e utanvettel rendelni?
Tudna valaki tanácsot adni a Temuval kapcsolatban? Az erdekelne h lehet e utanvettel rendelni?
Erős Pista Csapata ismét dolgozik
" alt="
"> lehet rendelni
" alt="
"> lehet rendelniNatarának írtam,szinte rögtön válaszoltak,sőt már küldtek újabb mailt,hogy már jó.És tényleg jó.Nagy pirospont!
reméljük
Csak a kódfeltöltés nem működik a natara játéknál, pedig játékszabály szerint éjfélig tart a móka.
Natara egy böngészőről sem működik......másnak sem?