Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 151 / 511 oldal |
ez pozitív dolog,de ide írom,mert ide kapcsolódik. nem megváltoztatták,hanem azok is nyerhetnek ajándékcsomagot akik szavaznak! légyszi szavazzatok rám is akkor most már más is nyerhet vele,köszi. tehát a kép címe: KARNEVÁL ÉS HELSINKI.KÖSZI
nagyon-nagyon fel vagyok háborodva,írtam is előbb egy reklamáló e-mailt az IBUSZNAK!!!!! Kiváncsiságból megnéztem,hogy hogyanis alakul náluk a fotópályázat erre látom,hogy akik a fenti képeken szerepelnek azok között IBUSZ ajándékcsomagokat sorsolnak ki. eddig azt igérték,hogy aki felkerül az automatikusan kap egy ajándékcsomagot és az első három legtöbb szavazatot kapott képet pedig egy utazással ajándékozzák meg. erre most pedig csak ajándékcsomagokat sorsolnak ki és azt is csak sorsolják! ez a legdurvább,meghirdetnek egy játékot,majd az ajándékokat meg törölték,mintha sosem ígértek volna ilyet. aki tudja miről van szó az lépjen be és nézze meg!
Ma a kaposvári Tescoban egy darab Knorros papír nem volt, viszont volt egy csomó aprilis 16-án lejárt Delikát8-as. Balfi vízből hatalmas mennyiség, persze nem akciós. Nyerőperces Twixből sem volt még csak mutatóba sem...
Szinte mindegyiken van fül, régin és újon egyaránt, annál fogva vannak felhúzva egy rúdra pl. a DM-ben. Csak én sose tettem el, hanem kivágtam az elejéről a nagy emblémát.
Mindegy, legközelebb talán olyan játék lesz.
Mindegy, legközelebb talán olyan játék lesz.Van olyan régi, amin van fül.
Ez igaz, de a régi csomikon nincs fül, vagy mégis?
(Ezt még gyakorolni kell...)
Azután kérdeztem...
"...bármelyik Salvequick termékről..."
"...bármelyik Salvequick termékről..."
Olvasd el az oldalukat!
Ezt honnan veszed

Ez a lényeg: csak az új (díjnyertes) csomagolású termékek játszanak.
Ja, én is szorgalmasan elrakosgatom a Salvequick elejéről a nagy emblémákat, erre most az akasztó fül kell.
Mellesleg nincs minden Salvequicken akasztó, van, ami csak "bele van hajtva" egy kartonba és megtűzve, tegnap vett ilyen 12 db-osat a férjem.
Mellesleg nincs minden Salvequicken akasztó, van, ami csak "bele van hajtva" egy kartonba és megtűzve, tegnap vett ilyen 12 db-osat a férjem.
Erre szoktam írni, hogy:
"Sohase mond , hogy soha!",
amikor egy kezdő rákérdez: ezt meg azt eltegye-e v. kidobja?
"Sohase mond , hogy soha!",
amikor egy kezdő rákérdez: ezt meg azt eltegye-e v. kidobja?
sada
Nekem már eszembe jutott, de rögtön el is hessegettem még a gondolatát is...
Kezdhetek azon gondolkodni, hogy melyik sarokba tegyem az újabb papírkákat.
De én nem bánom, legyen velük játék.
Nekem már eszembe jutott, de rögtön el is hessegettem még a gondolatát is...
Kezdhetek azon gondolkodni, hogy melyik sarokba tegyem az újabb papírkákat.
De én nem bánom, legyen velük játék.

Eddig sosem tettem el a Kereskedelmi márkák csomagolását, fóliáját, erre itt az új Reál játék.
http://www.realrt.hu/600ezer.html
sada
Végre mi is segíthettünk
Végre mi is segíthettünk

mel6, ani-ha
Köszi, hogy beírtátok!
Nálam is, lányomnál is 1-1 # vk. problémás volt, de vita nélkül javították.
Köszi, hogy beírtátok!
Nálam is, lányomnál is 1-1 # vk. problémás volt, de vita nélkül javították.
Én is beszéltem velük. A pörköltkockát elfogadták, de a görög gyümölcslevest nem. Vagyis még egyeztetnek egy kollégájukkal, és majd visszahívnak, hogy elfogadják-e. Jó, nem?!
Ha nem hívom fel őket, nem kapok tányért? Aki ezeket a kódokat küldte nekik, szerintem telefonáljon!!
Ha nem hívom fel őket, nem kapok tányért? Aki ezeket a kódokat küldte nekik, szerintem telefonáljon!!
Idicc
Ha én nem telefonálok, most nem derűl ki az sem, hogy a görög gyümölcsleves eddig főzős volt, most meg tetszőleges, így nem kaptam volna meg 2 tányért.
Ők sem vették észre a hibájukat.
Ha én nem telefonálok, most nem derűl ki az sem, hogy a görög gyümölcsleves eddig főzős volt, most meg tetszőleges, így nem kaptam volna meg 2 tányért.
Ők sem vették észre a hibájukat.
Engem először a 208879757-ről hivtak, tulajdonképpen segitő szándékkal, hogy szóljanak, mi nem volt jó a pályázatomban. A kifejezett kérésemre néztek utána, hogy tényleg változott az excel tábla. Visszahivtak (208879460-ról), és akkor mondták, hogy megkapom a tányért. Szerintem másnál is figyelembe fogják venni, hogy az első beküldések még az eredeti táblázat szerint mentek.