3D ajándéktárgy utalvány 24ezer ft értékben eladó vagy elcserélhető egy nagyobb ajándéktárgyra...
ha érdekel írj

Hm... valóban, no akkor írok emailt.

Paint: van PM-es nyakláncom. 2 féle kávés hűtőmágnesem.

van: 23 spar szív,
Miskolcon is beváltható könyvutalvány érdekel. Vagy pedig Született feleségek könyv, Dohár Péter: Kis angol nyelvtan, vagy nem tudom, mi.
Siemens mobiltelefont keresek, ami origi, garanciális, pannonos, 10 ezer forint alatti.
Nivea Visage ajándékcsomagomat elcserélném hasonló értékű nyereménytárgyra !
van egy pár darab kinder játékom (azok a mágneses focis figurák főleg)
szívesen elpostázom valakinek, de utánvéttel.
meg van egy polaroid fényképezőm, nem használtam egyszer sem, azt is átadnám, mert csak a helyet foglalja.
Sziasztok!
Pepsivel nyert MP3 elcserélhető, érdekel pl. hosszúhétvége, vásárlási utalvány stb...
A Knorr tányér pályázat elkelt.
cserére vár egy coca-colás hasi táska (kisebb méretű), vk-ra is cserélném
Van még egy Knorr tányérhoz felesleges pályázatom. Ha valakit érdekel és megadja a szükséges adatokat, a nevében feladom (hozzá fog megérkezni). Helyette kisebb nyereménytárgyat szeretnék akkor, ha belekerül a novemberi nyerteslistába.
Holnap már tényleg feladok mindent amivel lógók, meg ami friss az ajánlottakat másra nem bízom a tapasztalat azt mutatja nagyobb a valószínűsége az lesz ajánlva fel adva ami kell, és nem más ha én intézem. Csak olyan nehéz felkelni, és olyan sokan vannak a postán.

van: 2 kg rama vk, 14 spar szív,
érdekel: nyereményes sapka-sál-kesztyű kombináció (fehér, sárga, piros, rózsaszín kívételével)
NGC: 2003. dec, 2006. ápr-nov, vagy pedig nem tudom, mi.
van 1 kék pall mall karórám is, ezért Miskolcon is beváltható könyvutalvány érdekel. Vagy pedig Született feleségek könyv, Dohár Péter: Kis angol nyelvtan
van cserére egy régebbi pepsis polóm nagyméretű
van cserére 2 db 2007-es knorros receptes asztali naptár
Mc Donaldsos autók közűl keresem Matukát és Villámot. Akinek megvan és már nem kell, kérem jelezze, amit kér érte megpróbálom megszerezni.köszönöm.
7 honapos kisfiamnak cserélnék játékokat spar pontokért
ird meg mit adnál mennyi pontért
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások