Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 151 / 319 oldal |
Hát azt valószinűleg kitörölték, mert mint mondottam valami káromkodás volt a címe, de így is találtam egyet! A fórum kifejtést nem írom ide mert kb. 15 km hosszú! Az aktuális témákban volt, a címe: Csalás!!!Szerintem... 2006 05.09 22:09
pall mall elírta a címet, olyan helyre mennek az ajándékok, ahol soha nem laktunk
ismerős postás szólt, hogy vannak ajándékok a postán, de nem adhatják ki,mivel a személyiben lévő cím, nem egyezzik a borítékon lévővel, csak a név
Pall Mall felé már jeleztük, remélem újraküldik, mivel ők cseszték el.
Egyébként nem tudom honnan vették azt a címet,mivel a honlapon a személyes adatoknál is a saját címünk van, nem a borítékon lévő
ismerős postás szólt, hogy vannak ajándékok a postán, de nem adhatják ki,mivel a személyiben lévő cím, nem egyezzik a borítékon lévővel, csak a név
Pall Mall felé már jeleztük, remélem újraküldik, mivel ők cseszték el.
Egyébként nem tudom honnan vették azt a címet,mivel a honlapon a személyes adatoknál is a saját címünk van, nem a borítékon lévő
Az " illetlkeseknek " írtam! 

Ezt a témát,pár hozzászólást,lassan át is lehetne írámyítani a pepsibe! 

zsebesbaba !
köszi,kiváncsian várjuk!
köszi,kiváncsian várjuk!
a címére sajna nem emlékszem , de valami káromkodás volt! Éjjel majd mikor alszik a család megkeresem!
Erről az NLC-s dologról még én sem hallottam. Nagyon kíváncsi vagyok. Minden esetre nagyon elszomorít ez a dolog. Én úgy érzem magam mikor itt vagyok, mintha mi egy nagy család lennék. Én szívből örülök mindenki örömének, nyereményének, és senkitől nem irigylek semmit. Inkább segítenünk kellene egymást és örülni a másik sikereinek. Ahogy a Galeria is írta.
Na,ez érdekes,beírhatnád az NLC topik címét,vagy a linket,kösz!
Erről meg szerintem, mi nem hallottunk itt sokan.
Erről meg szerintem, mi nem hallottunk itt sokan.
Nlc-n melyik topic? Arról én is nem hallottam

Galeria! Ugyan még csak beleolvasgattam, de az egyik hozzászólásból eszembe jutott, hogy én olvastam az nlc-én és ebből kifolyólag sejtem, hogy aki az nlc-én reklamált valószinűleg az okozta a galibvát! Ha érdekel nézz utána az nlc-én a topicoc között!
Akkor meg van a napi programom! 

Hát ezt most hosszú lenne elmesélni, a pepsis topicot olvasd át, úgy jobban látod majd, mintha most pár szóban leírom

Kissé levoltam maradva én is.Most már értem, hogy mi volt a probléma a Pepsinél.

Galeria! Mi is volt?
Én már csak arra lennék kiváncsi, hogy egy-két pepsis feljelentő nyert-e utána?
Én mindenesetre visszanyertem amit elvettek, úgyhogy még jól jöttem ki a dologból, de ugye vannak olyanok akik sajnos nem.
Viszont én is mondhatnám, hogy én dohányzom és valóban "nekünk" szól a játék akkor azok akik nem dohányoznak és mondjuk a féjre közvetlen rokona nem dohányzik akkor miért játszik, hisz a promó nem nekik szól.
Na nem akarom a feszültséget kelteni, csak ez még a múltkorról nagyon bennem maradt.
Jó lenne ezekből a dolgokból tanulni és egymást segíteni és a másik sikereinek örülni és nem vágni a másik alatt a fát.
Én mindenesetre visszanyertem amit elvettek, úgyhogy még jól jöttem ki a dologból, de ugye vannak olyanok akik sajnos nem.
Viszont én is mondhatnám, hogy én dohányzom és valóban "nekünk" szól a játék akkor azok akik nem dohányoznak és mondjuk a féjre közvetlen rokona nem dohányzik akkor miért játszik, hisz a promó nem nekik szól.
Na nem akarom a feszültséget kelteni, csak ez még a múltkorról nagyon bennem maradt.
Jó lenne ezekből a dolgokból tanulni és egymást segíteni és a másik sikereinek örülni és nem vágni a másik alatt a fát.
Le vagyok maradva!!!!!!!!! Mi volt a pepsivel? Meséljetek!!!!!!!!! Kiváncsi vagyok!

Én is úgy gondolom,, hogy igencsak nem szerencsés dolog a hivatalos felet ide irányítani. Ha pedig vki(k) ezt teszik, akkor senki ne csodálkozzon, ha újabb szigorítások jönnek.
-morcos- ezt most nem nagyon értettem
Mindenesetre minden olyan "fórumostárs", aki nem bírta elviselni mások örömét, költse gyógyszerre, amit nyert ezzel!
Egyébként valóban több nemdohányzó nyert már nagy ajándékokat...
Mindenesetre minden olyan "fórumostárs", aki nem bírta elviselni mások örömét, költse gyógyszerre, amit nyert ezzel!
Egyébként valóban több nemdohányzó nyert már nagy ajándékokat...
Hát nem csodálkozom egy rész sokan mesélnek a forumról, hogy ide gyere ügyintézö ezt nézd....miközben tudjuk mi megy a háttérben.
ráadásul, mint a pepsinél, a kapzsi faktor is bejátszott.
ráadásul, mint a pepsinél, a kapzsi faktor is bejátszott.
Én sem dohányzom, csak a párom,de őt semmilyen játékra nem lehet rávenni, ezért játszom helyette én a cigis játékokkal