Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 151 / 303 oldal |
Nálatok működik a Prizee? Nálam 3 napja nem jön be az oldal, pedig nem változtattunk semmit a gépen.
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol lehet angol nyelvet választani, jók a játékok és viszonylag hamar öszegyűlik egy PP-re való?
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol lehet angol nyelvet választani, jók a játékok és viszonylag hamar öszegyűlik egy PP-re való?
Hát, ez szomorú... Nagyon szerettem ott szerezni PP-t... 

ildi80: konkrétan az összes kód "elfogyott". Szerinted véletlen?
Ugyanezért szedték le a find-jeux.com-ról az Y-code-ot.
Mivel a Yacado nem árulja más oldalak kódjait, így mások se az övét.
Ugyanezért szedték le a find-jeux.com-ról az Y-code-ot.
Mivel a Yacado nem árulja más oldalak kódjait, így mások se az övét.
Honnan veszitek, hogy Yacado-n nem lesz többé PP?
Lehet, hogy csak momentán fogyott el, és majd feltöltik, nem??
Ne keserítsetek el...
Lehet, hogy csak momentán fogyott el, és majd feltöltik, nem??
Ne keserítsetek el...

Hát, igen, nekem a legjobb Prizzpass szerző helyem volt a yacado, most valami új oldalt kellene találnom helyébe, ahol eléggé gyorsan gyűlnek a pontok.
Tudtok esetleg ilyen oldalt?
Surfbaros oldal nem érdekel, mert nincs egész nap bekapcsolva a gépem.
Viki, mindjárt írok.
Tudtok esetleg ilyen oldalt?
Surfbaros oldal nem érdekel, mert nincs egész nap bekapcsolva a gépem.
Viki, mindjárt írok.
villám: nekem a toilokdon egy plüsspók összejött már, nagyon ari. Most pólóra gyúrok. Majd ha ráérsz küldesz képet nekem a pólóról? köszi.
A prizeet én sem hagyon abban, mert szeretem a játékokat.
A prizeet én sem hagyon abban, mert szeretem a játékokat.
Én is most nézem,hogy nincs a Yacado-n PP!
Már majdnem összegyűlt 1 PP-re! Megőrülök!!!
Már majdnem összegyűlt 1 PP-re! Megőrülök!!!

Letörtem 

Én is csak a kódokért játszottam, akkor most búghatom a sok pontomat
Köszi, Viki. Hát sajna akkor nem fogok újraregizni ezen az oldalon, mert engem ezek a kódok, na meg a Prizzpass érdekelt volna. Amúgy a Byncode a Toilokdóhoz, a Y-code pedig a yacado oldalhoz jó. Én mindkét oldalon a Paypalos kifizetésért játszom, na meg azért mert mindkét oldalon vannak olyan ügyességi játékok amelyek tetszenek.
A Toilokdon már vettem egyszer pólót, s kaptam egyszer 20 eurót is.
Nem túl gyorsan gyűlik össze, de egyszer csak megvan.
Hugi, a Yacado-n már csak az oldal saját kódja lesz, más kódokat nem töltenek fel. Eddig itt csak a kódokért játszodtam, de most már van Paypalos kkifizetés is, úgy hogy most azt is megpróbálom.
ja, a Prizee-t meg azért nem akarom abba hagyni, mert hát békás ajándékokat bármikor tehetnek be, s akkor azok kellenek a gyűjteményembe
A Toilokdon már vettem egyszer pólót, s kaptam egyszer 20 eurót is.
Nem túl gyorsan gyűlik össze, de egyszer csak megvan.
Hugi, a Yacado-n már csak az oldal saját kódja lesz, más kódokat nem töltenek fel. Eddig itt csak a kódokért játszodtam, de most már van Paypalos kkifizetés is, úgy hogy most azt is megpróbálom.
ja, a Prizee-t meg azért nem akarom abba hagyni, mert hát békás ajándékokat bármikor tehetnek be, s akkor azok kellenek a gyűjteményembe

Nekem is van kérdésem: a Yacado-n lesz még PP és Byncode? Nagyon eltűnt minden, és nem tudom, lesz-e még, érdemes-e játszani?
villám: ezek a kódok nincsenek a g2-n, még a listában sem, de nem is tudom mire jók.
Én sem játszom már a g2spacen csak volt pár maradék opntom amit szerettem volna PP-re váltani, de már azt is megszüntették, ezért vennék 4 find code-ot, amivel megint nem tudok mit kezdeni majd mert azon az oldalon is bekeményítettek, oda most regiztem. Lassan semmi értelme nem lesz az egésznek. Végül is a Prizeen is minden aji meg van már amire vágytam mostmár csak a jték kedvéért játszom ott de PP-t hónapok óta nem v áltok / váltottam be. Így is van még mindig 160 Bubzom a Prizeen.
Na jó hosszú voltam, bocs.
Én sem játszom már a g2spacen csak volt pár maradék opntom amit szerettem volna PP-re váltani, de már azt is megszüntették, ezért vennék 4 find code-ot, amivel megint nem tudok mit kezdeni majd mert azon az oldalon is bekeményítettek, oda most regiztem. Lassan semmi értelme nem lesz az egésznek. Végül is a Prizeen is minden aji meg van már amire vágytam mostmár csak a jték kedvéért játszom ott de PP-t hónapok óta nem v áltok / váltottam be. Így is van még mindig 160 Bubzom a Prizeen.
Na jó hosszú voltam, bocs.
Tényleg így van a G2spacen, most jutott eszembe - én már nem játszok vele, ezért nem emlékeztem pontosan
én általában olyan oldalakkal játszom, ahol rögtönmeg is kapom a kódot, devenni már csak másnap tudok pl, Geniekados
Viki, ezen az oldalon van esetleg Y-code, vagy Byncode, s ha igen milyen gyakorisággal?
sajnos a megbízható oldalak egyre fogynak, s így lassan nincs ahonnan kódot vegyek
én általában olyan oldalakkal játszom, ahol rögtönmeg is kapom a kódot, devenni már csak másnap tudok pl, Geniekados
Viki, ezen az oldalon van esetleg Y-code, vagy Byncode, s ha igen milyen gyakorisággal?
sajnos a megbízható oldalak egyre fogynak, s így lassan nincs ahonnan kódot vegyek
Hugi: köszike! 

A G2-n csak akkor tudsz újabb kódot venni, ha az előzőt már megkaptad. Magyarul 2-3 nap múlva, amikor az igényelt kódot ténylegesen meg is kaptad... 

villám: köszi. Ááá find code az van mindig, most is több mint 800 db.
vannak olyan oldalak - sajna a legtöbb - hogy 1 nap csak egy kódot enged venni, függetlenül hogy van még pontod, vagy sem
másnap már újra lehet venni, persze arra már rég elfogytak a kódok
másnap már újra lehet venni, persze arra már rég elfogytak a kódok
Hugi: igazad van!
500. napos vagyok.
De miért csak 1 kódot enged venni 4 helyett?
500. napos vagyok.
De miért csak 1 kódot enged venni 4 helyett?

Viki, nekem nem
Nem valahányszáz napos vagy ma? Akkor szokott ilyet csinálni.
Nem valahányszáz napos vagy ma? Akkor szokott ilyet csinálni.A g2space ma mindenből 3 helyett 9 partit enged.
Van 4 Find codra való pontom a g2spacen, de nem enged csak egyet venni, nem értem miért. PP-re gyűjtögettem de az már soha nem lesz.
Van 4 Find codra való pontom a g2spacen, de nem enged csak egyet venni, nem értem miért. PP-re gyűjtögettem de az már soha nem lesz.