Zsibvasar főoldalán az apróbetűs résznél ezt írják: nincs jutalék *Tervben van az eladási jutalék bevezetése.

" alt="

">
4-5 éves kislánynak ruhacsomag h&m, disney és next rucik, a kisfiam kinőtt ruhái, csak általunk használt jó minőségű rucik - 68-80-as méretig nagyon kedvező, pár száz forintos áron helyhiány miatt
Fisher Price zenélős játék, Brendon sapi stb.
baloghalma - teszvesz
írjatok a teszvesznek, utána néznek, hogy mi a gond, hiba.
Gagyi a Teszvesz mostanság, elfelejt szólni.

" alt="

"> Azért csúsztam le egy aukcióról, mert 3(!) nappal később szólt hogy túllicitáltak. Én meg nem figyeltem, nem tartottam észben hogy nézegessem. Sőt, akkor sem szólt csak napokkal később, hogy le fog járni 3 óra múlva.

" alt="

"> Pedig nagyon szerettem volna azt a mágnest.

" alt="

">
törpi

" alt="

"> ez nem jó hír

" alt="

"> de köszi a választ!

" alt="

">
freemailre nem megy semmi napok óta a tesztől
Teszveszen tegnap eladtam egy terméket, ma pedig van 2 új licitálóm, de egyikről sem jött a szokásos email... Másnak sem jön tegnap óta..? Vagy én állítottam el valamit...?
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=108
34746
magdalin -szívemből szóltál!

" alt="

">
Tegnap óta azonban olyan rémült vagyok (bár semmit nem adtam el ebben évben sehol, de az elmúlt években igen)
Iszonyat sok munka volt mögötte, és nem sok pénz. Szerintem is bőven elég megbüntetni a több ezer terméket felöltőket, nem az ilyen csóringereket mint pl. én.

" alt="

">
Félre ne érts, senkit nem akarok ezzel bántani, sőt elkeserítőnek tartom, hogy a megszégyenítő gyes mellett, szerény körülmények között élő anyukák kis plusz jövedelmét veszélyeztetik ezzel. Azt is tudom, hogy nagyon sok munka van az aukciózásban.
Csak azt szeretném, hogy érezzük a különbséget azok között akik valóban a saját megunt kinőtt holmijukat árulják, és így tesznek szert egy kis kiegészítésre, ill. akik több száz ezret keresnek havonta adózás nélkül, illegálisan.
magdalin ebben egyetértünk, sokan vannak fent, akik nem adóznak, de én már kaptam áfás számlát, nyugtát nem egyszer olyanoktól, akik cégként regisztráltak

" alt="

">
és egyetértek vele, hogy ezek adózzanak is!
zshajni!
az SZJA törv.szerint magánszemély évi 800ezer bevételig nem bevallásköteles
ami azt feltételezi, hogy 25% a jövedelme/haszna (200 ezer), annak 25%-a az adó vagyis 50ezer forint, ez nem bevallásköteles...DE a bibi sajnos ott van, hogy ha rendszeresnek minősítik az üzletelést, akkor üzletszerűnek is és ott már nem 25 % a feltételezett haszon, hanem 90 %!!!
ha meg most próbavásárol valaki, akkor nem tudhatja, hogy én a 2009-es adóbevallásomba majd mit írok
Mellesleg az egyik felhasználó kért az ügyfélszolgálattól írásbeli állásfoglalást, majd közzéteszi, ha megkapja
Sajnos, amíg ezek a vizsgálatok nem zárulnak le, nem fogunk tudni semmit, és tök mindegy a végeredmény, mert az elbírálás egyéni, vagyis egyénileg rádhúzhatják, hogy üzletszerűen csinálod

" alt="

">
Elbeszélünk egymás mellett!
Nem a 100 termékkel rendelkező anyukáról van szó, akinél van fent 15 új termék, mert karira kettőt kapott, vagy nem kellett vagy bármi, ezt kívülről is mindenki nagyon jól látja.
Arról van szó, aki szintúgy magánszemély, de talán nincs felesleges 500ezer Ft értékű új játék készlete otthon elfekvőben + 8 méretben 96 gyermekpizsama.
Ha továbbmegyek, hamis Nike-k és hasonlók tömkelege több méretben, ott sem a mérettel volt probléma, gondolom én.
Pl. ha nem azt írod, hogy új, hanem újszerű, és nincs rajt címke, akkor mi van? Odaírod, hogy a gyerek kapta, nem használta.
Vagy olyankor is új?
sokan árulnak új terméket, mert a pl. gyerek kapta, de nem használta, de magánszemélytől nem kérhet semmilyen formában számlát
vagy stílusosan nyerte valamelyikünk és nem kell neki....hogyan adjon számlát
escargot- nem ad szlát, csak adózik
De vajon ki adózott? Tavaly még 200 000 Ft-os limitet írtak a teszen.
Hajni írta hogy új termék vásárlásánál...!!
Gondolom azoknál fognak ellenőrizni, akik magánszemélyek, de tovább értékesítésre vásárolnak, és van több száz új termékük felpakolva.
Ez mint olyan már kereskedelmi tevékenységnek minősül, ami ugye engedélyhez kötött!
zshajni!
az ismerősöd nem csinálhat semmit, ha nem kap számlát, mivel magánszemély nem adhat számlát!!!
Így van!!!
Nem tudom ki kezdte el azt a 800ezres megtévesztést! Nem úgy van!

" alt="

">
Nem javaslom senkinek, hoyg bármit is feltöltsön a teszveszre/vaterára, vagy bárhová!
A mai metróban is benne volt, hogy 50 000 Ft!!!! után is adózni kell.
Egy ismerősöm jelezte, hogy ellenőr lesz az apehnél, aki próbavásárlásokat fog végezni.
Ha új terméknél nem kap számlát jelenteni fogja.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások