Timso !
Meddig tart ez az akció !
köszi a választ !
Interspár:
Vásároljon legalább 6000ft értékben PASCAREL alsóruházati terméket, és az alábbi ajándékok közül választhat 1db-ot:
Vizforraló, gőzölős vasaló, hajsimitó
Az ajándékot a blokk, és a termék együttes bemutatásával lehet átvenni a vevőszolgálaton.
SPÁR szuper szombat ÁPRILIS 11-ÉN:
50% kedvezmény minden Cillit Bang termékre. Akciós ár: 595ft
40% kedvezmény az 500ml-es CIF mosogatószerekre Akciós ár: 189ft
30% kedvezmény az összes ALUFIX termékre
Eurocenterben a Nike üzletben 3.-ától aki 3 terméket vásárol, az 50% mellé dobhat még 5-15-20%-os dobókockával és a %-ok összeíródnak....
csak szombaton (április 4-én) Interspar az összes Knorr rafinéria alap 50% kedvezménnyel 255 Ft helyett 127 Ft!!!!!
Április 1-én, szerdán OBI-ban 5-10-15 % kedvezmény (egy-egy általad választott termékre vehető igénybe).
sada
Szerencsére minden Cora áruházra érvényes ez az akció, mert az országos akciós újságjuk hátoldalán is rajta van

" alt="

">
A szegedi Cora-ban ápr.6-11-ig termékcsoprtonként + 1 pont a Bizalomkártyára.
Zeg, Interspár!
Pilóta kekszesek, Chio-sok voltak, de azt hiszem csak kóstoló volt.
Voltak ma az esztergomiban is.Csak nem tudtam mi az mert a belső pultnál nem állt senki.
A soproni Tesco-ban ma és holnap Purina One hostessek, pontosabban állatélelmezési szakértők

" alt="

">
kis mintazacsit adnak
200g vásárlásakor 1 Gourmet konzerv ajándékba
800 g nál 2 db ajándékba
1500 g-nál 3konzerv meg egy takaró
A szórólapon még szerepel Budapest Bécsi út, Pólus Center, Esztergom, Siófok, Tatabánya, Dunaújváros, Gyöngyös, Békéscsaba, Szolnok, Szombathely, Hódmezővásárhely
J.Press-nél 2500 feletti vásárláskor egy azonnal beszámítható 500 Ft-os kupont adnak, nem tudom meddig tart...
Márc23-29ig a soproni Várkerületen levő dm-ben 10%-os áprilisban beváltható kupont adnak minden vásárláskor(ugyanott beváltható)...gyanítom máshol is van ilyen...
Ott előttem mutatta be az egyik eladó a másiknak hogy mit tanult az oktatáson, hogyan kell a törzsvásárlói kártyát kezelni majd az elektronikus terminálon...
Na, mire jók a slim kártyák?
SMS LAVINA
Havi 500-ért napi 500 vodás sms-t küldhetsz:
http://www.vodafone.hu/egyeni/prepaid/akciok/SMS_
lavina/SMS_lavina_hu.html
röviden:
http://href.hu/x/8k3m
A Rossmannban ismét van pontgyűjtés. Ezt tudtuk, de...
Márc.16-29-ig indulási akció:
1.000 Ft-onként 2-2 pontot adnak!
margo tapasztalatai alapján akinek még tart a hüségideje, szintén bemehet egy kis dijcsökkentésért az upc-hez...

" alt="

">
Ügyes vagy Margó, csak keményen fellépve lehet a UPC-nél jobb kondiciókat elérni.
margo, örülök, hogy Neked is sikerült lentebb tornászni a havidijat!!

" alt="

">
bonnyka, ttildi, Barbara84 és mindenki más aki UPC-s!
A tanácsok szerint személyesen mentem az ügyfélszolgálatra. Magas a havi 5.000.- Ft-os internetdíjam, csökkentetni szeretném: erre az ügyintéző - persze lehet felfelé módosítani: 6.000 Ft/hó lesz és ez 4x gyorsabb. Nem a sebesség kevés, hanem a díj sok - mondtam neki. Hát akkor nem lehet, majd csak ha hűségidő lejárt - jött a válasz. Ismerősöm kapott kedvezményt, mert fel akarta mondani Önöknél a szolgáltatást. Ja, ha fel akarja mondani, akkor havi 1.000 Ft kedvezményt tudok adni. És ha a TV-ét is fel akartam mondani? Akkor arra is tudok adni. Így tényleg havi 2.000 Ft mínusz 06.30-ig. Június legvégén újra menni, mert újabb ügyfél megtartó akciók jönnek. Szóval igazatok volt, csak erélyesen és június végén újra erélyesen. Köszönöm és mindenki én is ezt tanácsolom.
előző beírásomhoz regisztrációs kód:913
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások