Én a naturos vásárlásommal jártam pórul. Itthon vettem észre, hogy sikerült 1 karton nem " játszós " kupakost venni.
A másik: látom van aki megkapta a Kométa hátizsákot. Én még januárban váltottam be a pontjaimat uzsis dobozra és hátizsákra. Az előbbit nagyon gyorsan megküldték, kérdeztem tőlük, hol a hátizsák? Válasz, ,,,, nap áll rendelkezésre, küldeni fogják. Kivártam azt a bizonyos említett időt, kérdeztem, hogy mikor kapom meg, válasz: sajnálják, de nem kaptak többet belőle, a pont beváltás pedig lejárt. Nem az dühít, hogy nem küldték, hanem maga az egész eljárás, akkor miért engedte beváltani a pontokat hátizsákra, ha nem kérdezek rá, nem is jelzik. Legszívesebben írtam volna a " minőséget személyesen garantálom " főnöknek, de hagytam az egészet. Most már akkor sem kellene, ha utánam dobnák! Ezért nem szeretem az ilyen pontgyűjtős játékot. (Remélem olvassák a fórumot!!!)
Elmennek a pitschába...
Miért nem tudnak küldeni 6 kódot? Informatikailag vagy valahogy' meg lehetne oldani szerintem...
Vágási Feri
A Borsodival ugyan így jártam, mint te. Írtam nekik és ezt az emailt kaptam az imént tőlük:
"Köszönjük megkeresését!
A nyereményjátékban résztvevő promóciós termék nyitófüle minden esetben arany színű és kizárólag ezek a nyitófüllel ellátott termékek vesznek részt aktivitásunkon.
Üdvözlettel,
a Borsodi csapata"
Szóval ennyi!

" alt="

">
BOR50DI
Vettem 6-os pakkot BOR50DI felirat vala a csomagoláson.
Leszedtem a nejlont, BOR50DI feliratos dobozok vannak benne DE NEM ARANYSZÍNŰ A FÜLE, így kód sincs rajta.
Koszonom!
Rairom ceruzaval es boritekolom de sajnos sokszor igy is hamar elhalvanyul A kozepkori kodexirok meg nem jartak vegyipari egyetemre igy ott nincs ilyen problema
SzerencsésFlótás!
Ha a Lidl-ben vásárolok, és valami promóciós terméket veszek, akkor úgy szoktam, hogy a blokk mellé odateszem a terméket, és együtt lefotózom, így később is tudom, mi vettem pontosan.
SzerencsésFlótás
I like this!👍
A LIDL nem képes nevén nevezni a termékeket. Miért Top kakaónak hozza a blokkon Mizo helyett? A Finlandia is napi nyerés esetén már kizár a fő díjsorsolásból ez annyira pitiáner! Nem is veszek! Nem is veszek Veszek a piacon házi páleszt becsületesparaszt bácsitól Az ilyen sunyi fillérBszók meg aszalódlanak a Finnországi jeges tavon. Viszont- és hagy írhassam már ide ne,hogy nekem ne tessen semmi- A Sommersby a szívenm csücske! Nem akar rád sózni semmi vackot főleg nem értéktelen sz@r@kat Ipanema papucs Kaiser kötény és társai a Bagoly ki ne maradjon! Nem! Itt egy milliós a főnyeremény és 400 ezresa második kategóriás és a többi is értékes na meg ahogyan feltöltöd azonnal ott van a feltöltött adataid . Megnézheted ha szükséges időben javíthatod . Ez igen! Ezt nevezem eleganciának és precít ,gondos lebonyolításnak A sok semmirekellő kutyaütő tanulhatna Tőlük!

" alt="

">
Akkor pofázz bele névtelen senki kaján, ha végignyerem valamelyiken az első hetet

" alt="

">
addig maradj csak csendben valamelyik sértődött öregasszony

" alt="

">
"Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű"
Te sem szoktál beírni játékot soha, pedig a neved gyakori a nyerteslitákon.
ő is egy hasznos fórumos tag, akarom mondani önző fórum élősködő
lett volna "arca" végignyerni az egész családfáját, ha 2 hétig se játszik más, és még akkor se írta volna be

" alt="

">
Ő fórumos, és nem hackelt semmit, csupán csak nem írta be a játékot, ezért nem volt "konurencia".
Aranyoskicsi,
akkor ezt is megheckelték. Megérne egy nyomozást.
Voltam ma a Stadionok dohányboltban és megkaptam a kioltását, hogy miért keresek ott olyan terméket,amit nem. Pepsi gyárt és biztosan máshol árulják a környéken.
Mondtam, hogy nem tartom valószínűnek, hogy uazzal a Bt névvel mást is találnèk.
Mindenesetre a szervezés nullát érdemel.
Aranyoskicsi
Hát, lehet, hogy statisztikailag nem annyira gyakori, de itt (a fórumon, pontosabban a nyerteslistákon) azért olvastam már párszor ezt a nevet!
Kicsit vicces a spar Coca Cola játék,hogy 3 nap nyertes Wittman vezeték névvel ami azért szerintem nem annyira gyakori név

" alt="

">
Trafik Tv-Rauch: Győr, Kapuvár, Pécs után most Budapesten a VI.kerületi dohányboltokban néztem körbe. Ezekben sem lehet kapni játszós terméket...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások