Irtam, bár nem remélek semmit...
Csak olyan rossz, hogy kaparod, látod, hogy egyezik kezdesz örülni, aztán látod, hogy még gratulálnak is, na én még akkor sem engedtem azért el annyira magam, mert olvastam itt, hogy mik fordulnak elő, és kicsit később megnéztem félve a nyerteslistát... és nem én vagyok ott.
Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 152 / 182 oldal |
Gabi, te is írj nekik!
Nyertem egy fehérneműszettet nemrég... még gratuláltak is hozzá... erre a nyertesek között nem az én nevem van, hanem sakaltestu a nyertes
Sziasztok!
Én is így jártam pénteken. Irtam azota is várom a választ de még arra se méltattak.
Én is így jártam pénteken. Irtam azota is várom a választ de még arra se méltattak.
Hát ezek szerint én is a peches nyertesek közé tartozom.
Lekapartam 3 egyforma kupac cd-t, ki is írta hogy nyertem (nem angyalkás üzenet volt lent!!!), és a nyertesek listájában mégsem az én nickem szerepel.
Írtam Doba Évának.
De sajna a nyertes ablakot nem mentettem el.
Lekapartam 3 egyforma kupac cd-t, ki is írta hogy nyertem (nem angyalkás üzenet volt lent!!!), és a nyertesek listájában mégsem az én nickem szerepel.
Írtam Doba Évának.
De sajna a nyertes ablakot nem mentettem el.

Sziasztok.
Mostanában sokszor kidob a játék.
Gratula a nyerteseknrek.
Mostanában sokszor kidob a játék.
Gratula a nyerteseknrek.
Minden nyertesnek gratulálok! :-))
A Sanoma elérhetősége az Adventi játék problémáival kapcsolatban:
Doba Évát kell keresni 437-1100 számon. Nem fog történni semmi, de legalább tudjanak róla, hogy nemcsak én nem nyertem három egyforma alakkal, hanem Ti sem!
A Sanoma elérhetősége az Adventi játék problémáival kapcsolatban:
Doba Évát kell keresni 437-1100 számon. Nem fog történni semmi, de legalább tudjanak róla, hogy nemcsak én nem nyertem három egyforma alakkal, hanem Ti sem!
Köszönöm szépen

ördöglakat
Nagy-nagy gratu! Nagyon örülök!!!
Nagy-nagy gratu! Nagyon örülök!!!

Goldwoman: nagyon sajnálom, hogy már többször így jártál. Köszönöm, hogy örülsz a nyereményemnek.
MOST NYERTEM EGY EGERSZALÓKI HÉTVÉGÉT A PÁROM NEVÉN
NAGYON BOLDOG VAGYOK
MOST NYERTEM EGY EGERSZALÓKI HÉTVÉGÉT A PÁROM NEVÉN
NAGYON BOLDOG VAGYOK
most meg a Szerelmes cd-vel jártam így 

ördöglakat
gratu!
de szerintem nem érdemes már nappal játszani, mert most meg az Egy falat Olaszország című könyvvel jártam úgy hogy nem én nyertem, mikor még gratulált is hozzá. 
gratu!
de szerintem nem érdemes már nappal játszani, mert most meg az Egy falat Olaszország című könyvvel jártam úgy hogy nem én nyertem, mikor még gratulált is hozzá. 
Sógi: köszi, hogy velem örülsz
Én 2:33-kor nyertem és utána mentem aludni
Én 2:33-kor nyertem és utána mentem aludni
Ördöglakatnak gratulálok
Utánna 2 óra és 1/2 7 -között nem volt nyertes
Utánna 2 óra és 1/2 7 -között nem volt nyertes

jól kitotak az éjszakásokkal 2-3órán keresztül nem volt ajándék 

Ha három egyforma van felül, DE LENT ANGYALI ÜZENET van, akkor senki sem nyer! Én is így voltam a fehérneműs angyali üzenettel... Azt mondták, hogy van egy ilyen opció, hogy három más egyformával is lehet angyali üzenetet nyerni. Mondtam, hogy abból elég az angyali üzenetes sorsjegy is, mert abból is volt vagy száz, és nem kellene átverni az embereket, hogy talál három egyforma fehérneműt, cd-t, stb. és mégsem nyer...
Nagyon sajnálták! Gondolhatjátok! Hát még én... :-((
Nagyon sajnálták! Gondolhatjátok! Hát még én... :-((
Most egy lámpát nyertem, de megin nem vagyok benne
Ez már kínzás komolyan!!
Ez már kínzás komolyan!!
ma elméletileg 4cd-t nyertem eddig, gyakorlatilag pedig nullát

Engem is az zavar, hogy fél nap kaparászok, és ha nyerek, a nevem meg sehol sincs.
Engem az annyira nem zavar, hogy olyan sorsjegyet is bead, amivel már tudom nem lehet nyerni, mert már elvitték, de az annál inkább, hogy nyerek, örvendezek, és aztán látom nem is én kaptam