Tegnap telefonáltak a CBA-sok, a jégkorszak DVD nyereményt egyeztették.
Csak azért telefonáltak, hogy megkapták a faxomat meg hogy megerősítsék, hogy nyertem és egyeztették az adatokat. Az mondták két héten belül postázzák a filmet.
Jó tudtam, hogy nyertem a válasz SMS-ből, de azért jól esett, hogy ezt egy illetékes szájából is hallom. Nekem ez pozitív volt.

" alt="

">
Nagyon tetszett a Made in Hungária c. film. Ráadásul a mind a négyen kaptunk 1-1 nagy kukoricát és 8 dl colát a nyereményjegyek mellé

" alt="

">
Az előbb hívtak az Unilevertől, mert az ősszel nyert krémleves csészéket még mindig nem kaptuk meg, az egyik csomag törötten visszament a céghez,a másikat meg homály fedi miért nem ért ide.Ezért kárpótlásul, (február vége felé gyártják újra a csészéket) kapunk 2 Knorr sütőtálat.
Semmi bajom a Coop-pal, de ez nem Coop játék, hanem Reckitt Benckier ~ Createm koprodukció.
Bár én eddig is szerettem őket, de a Coop tényleg gyors, jó nyereményjátékai vannak és nincsenek kiskapuk a szabályzatában! Most a Kinderről is elmondhatom, hogy simán felteszik a pontokat, bár hozzám korábban is rendesek voltak, bár az utolsó napon, de megtalálták a pontjaimat, s határidőn túl is beírták a pontjaimat. Csak legalább kapjam az ajándékokat! Köszi évi69, és köszönöm. cz.mariannak is a kedves szavakat! Már nem Snickerezek, bár komolyan esettanulmány lehetne, hogyan szédít meg embereket a nyeremény.
Mást is hívtak coop gyorsasági ügyben?
Én tegnap reggel küldtem, de még nem hívtak.

" alt="

">
coop gyorsaságinál gyors az adategyeztetés,már délelőtt hívtak.
Magic

" alt="

"> Aranyos vagy,hogy ezt irtad,viszont én is elmondhatom ugyanezt rólad!.....Te is jó ember vagy!

" alt="

">
Pénteken feladott Kinderem ma már fel is töltötték (19 óra után jött mail) és már le is vásárolhattam. Minden pontom megvolt, pedig három kis papírra ragaszgattam.
Ma délután épségben kaptam egy Bahlsen kekszkínáló tárgyat, a területi képviselő hozta el. Az előző törötten érkezett a Posta jóvoltából és írtam egy rövid levélkét, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Rugalmasan megoldották

" alt="

">
Ma voltam a hotelinfo-ban megvásárolni 2db 2009-es turizmus kártyát, eddig jan 31.-ig az előző kártyaszelvénnyel 20% kedvezményt adtak, most már csak 2 együttes vásárlásakor a 2.-ra 25-öt. Ez mondjuk inkább negatív. Aztán kiderült most nem a tőszelvény kell hanem az infó könyv-ben a lap hozzá, persze az nem volt nálam. Szerencsémre mögöttem állt egy hölgy, akinél mind a két infó könyv ott volt. Persze csak két kártyát akart vásárolni és felajánlotta nekem a 2. kedvezményes papírt. Nagyon jól esett. Különben mehettem volna hétfőn újra, vagy fizetehetek több, mint ezer forinttal többet. Mondjuk adott esetben én is segítettem volna.
evike69: Látod, milyen jól jártál... Te jó ember vagy, ezért történt!
A kinder csodákra képes.

" alt="

">
2 napja feladtam 25 pontot, megszámozva a pontokat, ajánlottan, tértivel, elsőbbségviel. Ma írtak emailt, kiválasztottam az ajándékot, megrendeltem. Csodás.

" alt="

"> Az más kérdés, hogy ilyen simán kellett volna mennie az előzőnek is...
hétfőn simán postáztam 30 pontot a kinder uj játékára és ma 11.-45 kor jött az imél ...
semmi ajánlott semmi exra a levélen

" alt="

">
köszönöm a postának, a kindernek

" alt="

">
Feltöltötték a kinderre a pontjaimat.

" alt="

">
Kíváncsi vagyok a 100 pont,milyen licitre lesz elég??

" alt="

">
DETTÓ!

" alt="

">
A negatívba írtam, hogy az új Kinder játékban kevesebb pontom lett feltöltve. Írtam Nekik e-mailt, nagyon gyorsan válaszoltak és jóvá lett írva az összes pontom!

" alt="

">
Tegnap beirtam a negativba,hogyan jártam a 10.000ft Tesco üzemanyag utalvánnyal,amit a Pocket Coffee játékon nyertem!
Ma elfaxoltam a levelet a Ferreo Kft-nek és már hivtak is és a kellemetlenségért küldenek egy Ferrero ajándékcsomagot és természetesen az utalványt is beválthatom

" alt="

">
Minden rosszban van valami jó!

" alt="

">
Nekem a kinder eddig pozitív! EDDIG minden pontjaimat jóváírták rendesen, pár nap alatt, most is hétfőn beküldtem 30-at és már ma fel is tették.
ÁÁÁ ,azt mondja hányx kérjen még elnézést

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások