törpi
Az én regimen én sem tudom megerősíteni a soromat, .(( a többivel semmi gond!
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 152 / 303 oldal |
pp-t ti honnan szereztek?
köszi. nekem max. a kaparós működik akadozva. a virágoskert csak az amit ők jelölnek ki. pl. hiába kattintok pirosra,sárgára stb. semmi. megerősíteni nem tudom a sort,mert nem reagál

Most néztem meg a játékokat, nekem műdödnek.
nektek működik a prizee? nekem nem . nem tudom a soromat megerősíteni és nem működnek a játékok sem

PP keresek! Cserébe sok minden lenne.
Köszi szépen a segítséget!
http://netpenz.extra.hu/index.php?option=com_frontpag
e&Itemid=37
Itt leírják magyarul a dolgokat. :-)
e&Itemid=37
Itt leírják magyarul a dolgokat. :-)
A Toilokdon ma duplán játszhattam minden játékot
Ma van a szülinapom, s ezért. Szuper
Ma van a szülinapom, s ezért. Szuper
Sziasztok!
A blazing flames játéban kaptam 1 kuldetést..
De a tokom tugya hogy mire volt az jo
lvl 10 es páján irta hogy ez egy kulönlege dolog és hogy nekem ell kell hagynom egy kuldetést hogy ujat vehesek fel... nagy felkiálto jellel irta!
ez most mi?
A blazing flames játéban kaptam 1 kuldetést..
De a tokom tugya hogy mire volt az jo
lvl 10 es páján irta hogy ez egy kulönlege dolog és hogy nekem ell kell hagynom egy kuldetést hogy ujat vehesek fel... nagy felkiálto jellel irta!
ez most mi?
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem írni a magyar oldal címét ahol magyarázzák a prizee szabályait?
Köszike
Valaki meg tudná nekem írni a magyar oldal címét ahol magyarázzák a prizee szabályait?
Köszike
Azért én még játszom rajt, bár nemrég már a PP árát is jól megemelték.
A játék naponta csak 2 perc,és ha összejön a PP-re való, akkor ált. 1-2 nap alatt tudok venni.
A játék naponta csak 2 perc,és ha összejön a PP-re való, akkor ált. 1-2 nap alatt tudok venni.
Find-en kiküldik az "ajándékot" magyarországra?
ildi80: értem, de a find jeuxon is már olyan nehéz PP-t venni. Mit lehet azzal kezdeni?
Viki, én mindig Find-kódot veszek ott. PP-t egyszer sem sikerült.
A g2spacen abszolút levették a PP vásárlási lehetőséget. Akkor most mire váltsam be a sok pontomat szerintetek?
Melyiknek van értelme?
Melyiknek van értelme?Nekem tegnap 0.50 volt a pörgetés.
Csak az első.
Van egy olyan kérdésem, hogy ha a Prizee-n az alámregisztráló nyer valamit akkor én minden egyes nyereménye után kapok valamit, vagy csak az első beváltása után?
0,02