Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 152 / 226 oldal |
http://ajandek.groby.hu/
www.tavszamla.hu/tavszamlaportal/LP/index.html
1 500 Ft egyszeri kedvezmény
1 500 Ft egyszeri kedvezmény
www-topaukcio.hu
Következő aukciónk 2009. március 19-én 9.00 órakor indul és 2009. március 30-án 18.00 - 20.00 óráig tart!
Érdemes megnézni szinte minden fél árról indul! Wellnessek, telefonok, bútorok, tanfolyamok!
Tavaly is volt, és sok minden jóval ár alatt kellt el!
Már lehet regizni, és megnézni mire lehet most licitálni.
Következő aukciónk 2009. március 19-én 9.00 órakor indul és 2009. március 30-án 18.00 - 20.00 óráig tart!
Érdemes megnézni szinte minden fél árról indul! Wellnessek, telefonok, bútorok, tanfolyamok!
Tavaly is volt, és sok minden jóval ár alatt kellt el!
Már lehet regizni, és megnézni mire lehet most licitálni.
A DM meg most ad dupla pontot, az utolsó hónapban.
Újraindul a Rossmann pontgyűjtés. Az akció elején dupla pontot adnak.
http://www.rossmann.hu/
http://www.rossmann.hu/
sada
Nem rontottad el (olcsón vettem meg), inkább köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet, mert eddig nem néztem meg a listát.
Nem rontottad el (olcsón vettem meg), inkább köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet, mert eddig nem néztem meg a listát.
Bocs, hogy elrontottam az örömöd.
" alt="
">
" alt="
">Nálunk a héten a Reál boltban minden 10%-kal olcsóbb, mert Coop lesz.
sada
Kösz, hogy szóltál, megnéztem, ezek nem játszanak.
" alt="
">
Nem bosszankodom, azért olcsón lesz kaja egy darabig.
" alt="
">
Kösz, hogy szóltál, megnéztem, ezek nem játszanak.
" alt="
">
Nem bosszankodom, azért olcsón lesz kaja egy darabig.
" alt="
">Játékos fajta rafinéria? Ellenőrizd a listán!
Nálunk a CBA-ban leárazták a Knorr rafinériát, krémlevest 99 Ft-ra, mert nemsokára lejár.
Bevásároltam belőle!
" alt="
">
Bevásároltam belőle!
" alt="
">Hanem a kártyákat
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Jó-jó, csak nem kártyán hanem kis matricákkal, így sajna nem lehet adni venni a pontokat...
Vagyis újra indul, volt már ilyen....
Sőt, induláskor dupla pontot adnak márc. 16-tól 31-ig ha jól emlékszem
" alt="
">
" alt="
">Nem tudom volt-e már, de a Rossmannban hamarosan pontgyűjtő kártyás rendszer indul, ugyanolyan mint most a dm-ben a pontgyűjtő, 1000 Ft után egy pont és 15 pont után 15% kedvezmény.(forrás: Füles rejtvénymagazin)
Szerintem a dm-ben is hasonló lesz, Ausztriában ilyen van és a pénztáros is helyeselte, mikor rákérdeztem...
Szerintem a dm-ben is hasonló lesz, Ausztriában ilyen van és a pénztáros is helyeselte, mikor rákérdeztem...
Gardenexpo (márc. 13-15)
A belépőjegyek ára 2009. április 30-ig teljes egészében levásárolható a Bricostore áruházakban, az alábbi értékhatárokhoz kötötten:
önálló felnőtt jegy (1500 Ft) 5000 Ft felett
önálló kedvezményes jegy (800 Ft) 5000 Ft felett
önálló családi jegy (3500 Ft) 15000 Ft felett
közös felnőtt jegy (2500 Ft) 10000 Ft felett
közös kedvezményes jegy (1400 Ft) 5000 Ft felett
közös családi jegy (5800 Ft) 20000 Ft felett
A belépőjegyek ára 2009. április 30-ig teljes egészében levásárolható a Bricostore áruházakban, az alábbi értékhatárokhoz kötötten:
önálló felnőtt jegy (1500 Ft) 5000 Ft felett
önálló kedvezményes jegy (800 Ft) 5000 Ft felett
önálló családi jegy (3500 Ft) 15000 Ft felett
közös felnőtt jegy (2500 Ft) 10000 Ft felett
közös kedvezményes jegy (1400 Ft) 5000 Ft felett
közös családi jegy (5800 Ft) 20000 Ft felett
bonnyka, Barbara84, ttildi
Köszönöm, hogy megosztották a tapasztalatotokat. Meggyőztetek személyesen megyek, hűségidőt nem írok alá még egyszer, és az otthagyásukról is fogok említést tenni. Remélem hatásos lesz, és én is tudok majd kedvezményt elérni a havi díjaknál, mert tényleg semmibe sem nézik a régi ügyfeleiket.
Köszönöm, hogy megosztották a tapasztalatotokat. Meggyőztetek személyesen megyek, hűségidőt nem írok alá még egyszer, és az otthagyásukról is fogok említést tenni. Remélem hatásos lesz, és én is tudok majd kedvezményt elérni a havi díjaknál, mert tényleg semmibe sem nézik a régi ügyfeleiket.
.... és az összes Disney plüss is!!!!
Még az alábbihoz 2009.március 14-én