Kálmánbácsi
Igen, ezt úgy egy hónapja már felvetettük, de a szervező részéről nem volt komolyabb kísérlet a hiányosság javítására (szerintem nem igazán foglalkoznak vele, és akkor finoman fogalmaztam).
Más: Pennys Pörgetős játék egész jó lett volna (tudom, még el sem indult...), ha nem 200.000 db 200 Ft-os vackot lehetne nyerni, hanem 200 db 200.000 Ft-osat. Mert ez így komolytalan! (Vagy valóban azt gondolják a szervezők, hogy sokezer ember fog majd betódulni vásárolni a "nyereményük" átvétele kapcsán, szépen megpörgetve a Penny forgalmát?! Mer' akkor csak a nyeremény mellé csapsz még valamit, párezerért ugye?!)
Hú, Gyerekek, ez a La Fiesta nagyon pancser! 😒
Mindösszesen egy Ap-t kér, se dátum, se semmi.
Sikerült eltérő napokon ugyanannál a kasszánál fizetnem.
Erre ihatom a hideg vizet. 😃
Hupikék 2023-06-27 :: 10:14
CBA Magnum fődíj nyerteséről tudtok valamit?
Unilever megint nem írta ki

" alt="

">
Nekem a Fuzetea sem működik

" alt="

">
Nálam sem működik, se telefonról, se számítógépről...

" alt="

">
Naturaqua kódfeltöltés másnak sem működik?
Hej Nekemék írtak, hogy semmi pánik, már az F1 jegyekért mennek a feltöltések, csak dem tudják a játék oldalán megjeleníteni...
Pedig szerintem meg lehetett volna oldani. A CC appban sincs már ott a Balaton Sound...
Június 21 éjfélig a Balaton Sound jegyeknek kellett volna ott figyelni a Hej Nekem oldalán (mint havi nyeremény), 06.22-től pedig az F1-nek.
Na mind1
Az jó, de sajnos nincs a közelben Reál.

" alt="

">
igen,van olcsó ,Reál 3 termék ,3X19 Ft sütőpor v vaníliás cukor vagy 3 gyufa

" alt="

">
Én (sajnos) szeretem a Colát, de igyekszem ott venni, ahol a legolcsóbb.
Ha játék van, akkor persze veszek a játszós boltban is (ha van olyan elérhető közelben).
Van olcsó pályázat? 1000 Ft alatt már nem nagyon. Vagy ha alatta, akkor jellemzően egy termékes, annál meg a nyerési esély olyan is...
Ez legalább több feltételt tartalmazó játék, és ha promós a kupak, akkor másik játékon is részt lehet venni, és a fődíj is szuper.

" alt="

">
Meg nem nagyon van reklámozva se.
Vágási Feri
Nem olcsó egy pályázat Colából ,legalábbis nekem.
Vásárolnak ,de nem 3-at.
itt a 8 kerbe se tud róla egyik dohánybolt se , viszont amelyik nincs a listában az meg árul

" alt="

">
Heineken...
A jsz szerint június 22-től már az F1-es jegyekért kellene mennie a feltöltéseknek:
2. havi időszak: 2023. június 22. 00:00:00 – július 12. 23:59:59 (3 játékhetet foglal magába)
7.2.3. 2. havi – 1 db Formula 1 Magyar Nagydíj Super Gold belépő 2 fő részére ajúlius 23-ai (vasárnapi) futamra
De a játék oldala még a Balaton Sound napijegyeket jelzi havi nyereményként. Az F1-es jegyekért a játék oldala szerint július 01-től lehetne játszani...
Szóval ezt is elcseszték.
Holnap én is benézek 1-2 helyre !
Igen! A dohányboltosok többsége még csak nem is tudott a termékek létezéséről, főképp nem a nyereményjátékról. Az egyikőjük azt is mondta, hogy hozzájuk mindenféle italmárkától jönnek -gondolom promózni-, de Rauchtól még sosem voltak.
Ez a Soprani is! Saját Fesztivál-Na még mit nem! Odautaztatnak-mivel? Hosszabb útra X6-ossal visznek hoznak, Oszkáros lepukkant mikrobuszos utaztatás nem kell! Oda visznek másnap meg már haza? Noooormáááális? Amikor nem látok nem hallok? Vagy aszt hiszik Traubiszódát fogok inni? Komolyan! Ha megnyerem leutaztatok 50 hajléktalant egyenek igyanak kedvükre.
Nagyon negatív,hogy a Kométa 1Milliós " Gasztrokalandjánál semmilyen konkrétum sincs leírva. Így nagyon zsákbamacska az egész. Remélem,hogy nem egy fapados reggelis kiutaztatást számláznak 1 millióra?!
Kérdezted ,hogy miért nem árulnak ?
Trafik TV-Rauch: Az összes listában szereplő győri, kapuvári és pécsi dohányboltot bejártam, de egyikben sem árulnak fémdobozos Rauch terméket...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások