Köszi trendy, hogy írsz, nekem volt egy vízforraló is, ahhoz kaptam, de a botmixerhez nem

" alt="

"> Ebből gondolom, hogy ahhoz is kellett volna. Nem egyszerre lettek küldve, a botmixer később jött.
veruss!
Én ugyan nem tavaly,hanem 2010-ben rendeltem a Vegetától a botmixert,de kaptam hozzá tanúsítványt,2 éves garanciával.
Most rohanok, de ha kell a száma és a neve, írj! Vagy, ha visszajöttem kiteszem ide, ha az jó.
Drága vagy magdi23, hogy válaszoltál! Köszönöm szépen, akkor nem túrom fel a fél házat érte, nem voltam biztos benne, de nekem is úgy rémlett, hogy nem kaptam hozzá, sem akkor, sem utólag.
Tegnap felhívtam a Podravkát és azt mondták, hogy a marketingest kell ez ügyben hívnom, de Ő szabin van és a hölgy, akivel beszéltem nem tudta megmondani, hogy meddig

" alt="

"> azt mondta hívogassam, ha felveszi,akkor már nincs szabin

" alt="

"> Jó, mi? Köszi még egyszer! Szerintem, Te is intézd, mert e nélkül a tanúsítvány nélkül, nem működik a garancia!
veruss: én nem kaptam hozzá semmilyen tanúsítványt, garanciajegyet.
Sziasztok, megpróbálom itt is, hátha tud nekem valaki válaszolni...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a tavalyi Vegeta gyűjtögetős játékban, aki Moulinex Hapto rúdmixert kapott. Megkapta-e hozzá a tanúsítványt, ami a garanciához szükséges?
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki segít nekem ebben!
Köszönöm szépen a válaszodat, én is erre jutottam

" alt="

">
Lille, mivel az adójóváírás miatt nincs adód, így a semmiből nem tudsz visszaigényelni. Ebből kifolyólag az önkéntes nyugdíj 20%-ának visszaigénylése sem működik. A befizetettnél többet ugyanis nem lehet igényelni. Ha az apa kéri az egyik gyerek után a kedvezményt, s akkor vissza tudod igényelni jövőre a nyugdíszámlás befizetést. Vagy érdeklődjetek arról, hogy a te nyugdíjszámládra fizethet-e be a párod.
Megcsináltam az adóbevallást, de hibát ír ki az ellenőrző rendszer, és nem enged javítani. Az önkéntes nyugdíjbefizetés 20%-a visszamegy a számlára, azt be is írom a 137-es, és 138-as sorba, utána meg kiírja hibakódnak, hogy a 36. sor így nem lehet 0, csak ugyanennyi, vagy ennél több. De azt a sort a gép maga számolta ki nullára, mert a gyerekekre én kértem az adókedvezményt, meg járt az adójóváírás is, és így nem lett adóm. Segítsetek, mit rontottam el??
tikamar postai címét légyszi küldje el valaki. Köszi!
Én pedig egy olyan fórumost keresek, aki a XI.kerületben lakik vagy sűrűn jár arra.
Szükségem lenne egy Újpesti fórumos segítségére !
Kedves Fórumosok! Aki könyvelő vagy jártas az adó bevallásban és szívesen válaszolna és segítene nekem egy kérdésben az írjon rám.Köszönöm a segítséget!
Szeretnék szívességet kérni valakitől,aki még a mai napon megy a Tesco-ba!Írj kérlek privit!Köszönöm!
A Google megmondja!

" alt="

"> 1kg-os őrölt Paloma.
Tudja valaki melyik termék kódja, 5997100 017135?Köszönöm aki tudja.
Klikk ide:
"vagy a játék oldalán"
Itt, a főoldalon is megtalálod a játék leírását és a linket!
cse. A borsodi kódokat smsen kívül hol lehet feltölteni
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások