Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 153 / 232 oldal |
gida3310, nem kaptad meg a mailem???
thiefman te nyomod még?
8:45-től szeretnék kérni 5 percet
Én most nem nyomom.
Gida, írtam neked mailt, légyszi válaszolj!
Gida, írtam neked mailt, légyszi válaszolj!
15-7 volt egyébként
Thiefman, Maciimado, szóljatok légyszi ha végeztetek, nyomnék még egy kört.
Készen vagyok, köszi a türelmet 

MINDJÁRT BEFEJEZEM, NE NYOMJUNK EGYÜTT
Thiefman, majd írd már be légyszi, ha végeztél, és hogy hogy sikerült.
Köszi.
Köszi.
ha nem nyom senki akkor én próbálkoznék
SZÉPJÓREGGELT MINDENKINEK!
Nyolctól szeretnék próbálkozni.
Nyolctól szeretnék próbálkozni.
Mi a testvéremmel (annipanni) Pécsen az Árkádban vásároltuk le az utalványt,velünk nagyon kedvesek voltak.Sajnos akciós árut nem vehettünk mi sem,még teljes,eredeti árán sem!Az egyetlen kifogásom az volt,hogy a méretek nagyon kicsik!átlagos méretekkel rendelkező nők az xl-es méretbe éppen csak bele tudják tuszkolni magukat
A férfi ruhák sokkal jobbak és a méretek is emberibbek!
Sok sikert mindenkinek a további próbálkozáshoz! A vásárláskor ne hagyjátok magatokat!!!!
A férfi ruhák sokkal jobbak és a méretek is emberibbek!
Sok sikert mindenkinek a további próbálkozáshoz! A vásárláskor ne hagyjátok magatokat!!!!
Sada!
Szomorúúúúúúúúúúú!
Szomorúúúúúúúúúúú!
birka7
"Majd megkérdezték nekik ebből mi a haszon?? "
Hogy nekik mi, azt nem tudom, de a Fundango látatlanban eladott egy tételben 43,38 millió Ft értékű árut.
Ráadásul, szerintem, nem is fogják az összes utalványt beváltani.
A boltokban nem szoktak hozzá ilyen nagy forgalomhoz!
"Majd megkérdezték nekik ebből mi a haszon?? "
Hogy nekik mi, azt nem tudom, de a Fundango látatlanban eladott egy tételben 43,38 millió Ft értékű árut.
Ráadásul, szerintem, nem is fogják az összes utalványt beváltani.
A boltokban nem szoktak hozzá ilyen nagy forgalomhoz!

Jaja olvastam,én Árkádra meg a Mammutra tippelek. Tegnap voltam körülnézni Árkádban (vásárolni nem tudtam mert személyi nem volt nálam
) De azért majd körülnézek Mammutban is
) De azért majd körülnézek Mammutban isOlvass vissza, itt vannak lentebb az élménybeszámolók.
Szerintetek pesten melyik boltban érdemes levásárolni a cuccokat? Hol a legnormálisabbak, és hol lehet a legtöbb cuccot levásárolni? Pl.Táska,zokni, vagy esetleg cipő? Kapott már valaki ezekből?
Paint!
Én is, vissza!
Én is, vissza!

Most már tényleg jó éjt, Fáreó neked is írtam.
Gabi válaszoltam de nem értek vmit..... írj!
Haszon a bolti eladónak nem igen lehet, max. a tulajnak. Hiszen gondolom a "csokis cég" kifizet mindent. Az meg tényleg nem volt fer, hogy egy termékre egy kupon, hát hol élnek ezek. A nyugatiban is huzzák a szájukat az utalványosokra. Talán egy kicsit többet kell dolgozni.
Szegények mindjárt sírok.
Haszon a bolti eladónak nem igen lehet, max. a tulajnak. Hiszen gondolom a "csokis cég" kifizet mindent. Az meg tényleg nem volt fer, hogy egy termékre egy kupon, hát hol élnek ezek. A nyugatiban is huzzák a szájukat az utalványosokra. Talán egy kicsit többet kell dolgozni.
Szegények mindjárt sírok.