Wasd,
és mér' pont énutánam szóltál hozzá?

wasd, nem tudom, melyik kategóriára gondolaz - írtam töbet is...
nem tamadtam
csak elmondtam en is a velemenyem...
Ezen az egészen el lehetne vitatkozni még jó darabig, de azt hiszem, itt a jó alkalom ezt abbahagyni. Mindkét oldal hibás volt ebben vagy abban. Remélhetőleg hamar el lesz rendezve az egész, és mindenki megnyugodhat végre.
Magam részéről már csak akkor szólnék hozzá a dologhoz, ha valaki valami oltári marhaságot mond...
Ildicc, csak érdeklődésképpen, szerinted én is az általad említett kategóriában vagyok?
B@sszus, mi megy itt...

Pedig én csak azért jöttem, hogy tartanak-e már 8.-ánál a sorsolással

exkluziv
Ez nem feltételezés, hanem tény...
Dehát az adatvédelem meg a személyiségi jogok...
Akinek nem inge,...
Abszolút nem vettem magamra, csak furcsa. Itt olyan vérre menő harcok folynak...

fradigy hozzászólása is... vicces, hogy rögtön támad...

tudod, exkluziv, sada szokta írni: akinek nem inge...
Hidd el, ez a sok új, beazonsíthatatlan név nem véletlen. Csak a régi "ismert" nickjén nem meri elmondani a véleményét - ki tudja, miért

Én erre a pepsis topicra gondoltam.

ki kotelez ra h olvasd a sok hulyeseget itt?
nem kotelezo a nyeremenyjatek.hu-ra jarnod.
de kifizetodo, gondolom.
Nem értem miért feltételezi bárki, hogy egyesek több néven be vannak ide jelentkezve? És hogy nem elérhető az e-mail címük? Gondolom azért nem,mert itt elmondják itt a véleményüket és nincs kedvük hülye leveleket kapni, elég itt is a sok hülyeséget olvasni...

Wasd
Bocs, milyen bonyolító az, akinek már az első nap nem tünt föl, hogy vmi nem pont úgy megy, mint ahogy szerette volna?
Szerintem nem figyelt oda rendesen a dolgára.
Nem kell szerecsent fürdetni!
Sada
Hibázni emberi dolog, de az még emberibb, ha ezt a hibát mások kihasználják, ahelyett, hogy felhívnák rá a figyelmet...
Akkor egyetértünk, kb...
Tudod, akinek nem inge... az ne öltözzön föl!
No-no! Én se szidtam! Azt mondtam nagy játékos!

És nem is irigylem, nekem is összejött 3 teló!

gida3310
Ott van az, változatlanul.
Ez nem az új álnevem (régi sincs), e-mailre meg nincs szükség, ha úgyis megmondom itt, amit akarok.
A lényeget illetően pedig, természetesen én is elítélem az ilyen feljelentgetős személyeket, akármennyire is igazuk lehet adott esetben. Ez ugyanannyira piszok dolog, mint ha az ember nem hagy esélyt másnak a becsületes nyerésre. Sok esetben van köztes megoldás, de sajnos egyeseknek ez mintha nem jutna eszébe.
Pancsabi
Biztos játékkal töltötte az időt írigykedés, sárdobálás helyett.
Nem sajnál se pénzt, se időt, mert tudja: A kitartás megtérül!
Tomka
Gratulálok!!
Wasd
"Ne haragudj, nem figyeltem: mit is kellett neked fizetned? "
A Pepsi fizetett a reklámügynökségnek egy flottul lebonyolított játékért.
Nem a programozót hibáztattam, hanem azokat akik így rendelték meg és/vagy így fogadták el a programot.
Biztos sokat is áldoz rá. Grat, Mr. Tomka! - ha olvasod...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások