Lille!
azért azt ne felejtsd, hogy itt nem az a lényeg, hogy Te nyerhetsz, hanem az, hogy Ők reklámoznak...
És mivel gondolom olyan szerződést kötöttek, hogy minden x. sorsjegy y terméket fog reklámozni, ha elfogytak a nyeremények, akkor is be fogja adni...
Ja, és előtte mi is nyertünk, CD-t, könyvet, Cerbonát, de az még az első napokban volt, akkor talán nem volt annyira terhelt a rendszer, a hibák szerintem azóta jönnek, mióta rengetegen kaparnak egyszerre.
Mi már fel is adtuk, nem szeretünk bosszankodni, inkább máshol játszunk, ez itt már túl idegesítő

Igen, válaszoltak, türelmet kértek, utánanéznek.
Szerintem az sem kerek, hogy a mosogatógépet már megnyerték, elméletileg többen is, és még mindig ad olyan sorsjegyet a gép.
Kiváncsi vagyok, én is küldtem nekik emilt, a lementett sorsjeggyel, de azt hiszem megütne a guta, ha a mosogatógéppel jártam volna így.
Valakinek válaszoltak már ez ügyben, olyat kérdeznék, aki elküldte nekik az oldalt is? Amúgy egy cd-t már nyertem, akkor nem volt semmi gond.
Szerintem semmi. Ennyi plusz ajándékot nem fognak beszerezni, elnézést fognak kérni a rendszer hibás működése miatt és kész.
Esetleg elküldenek kárpótlásul egy nlc bögrét, de véleményem szerint ez a maximum.
Gondoljatok bele, kapásból itt vagyunk ketten, akiknél mosogatógépes sorsjegy jött elő, egyáltalán nem valószínű, hoyg akkor beszereznek plusz két mosogatógépet
Túl sokan kapirgálnak, a rendszer sztem nincs felkészítve arra, hogy ugyanabban a pillanatban 3-4-en egyszerre kérnek sorsjegyet, kiadja mindenkinek a nyertes ábrát, de csak egyvalaki nyerheti meg - hogy ezt hogy választja ki a programjuk, arról gőzöm nincs, de nem táplálok vérmes reményeket az ilyen "majdnemnyertem" ügyek intézésével kapcsolatban.
evica_05 a nyerő és én is lekapartam a 3 egyformát

Nekem ma este volt először volt három egyforma kép a sorsjegyemen (angyali üdvözleteken kívül), és nem én voltam a nyerő, lementettem a képet és elküldtem e-mailban. Szerintetek mi fog történni?
én meg egy cerbona csomagot nyertem volna az előbb ha ott lennék a nyertesek között

Én sajna nem mentettem....
én lementettem az oldalt amivel nyertem, ahogy olvastam itt többen jártak már így.
Sziu Lille,
akár hiszed, akár nem, én is pontosan ugyanígy jártam az előbb!!!!! (Mármint én is lekapartam a 3 parfümjelet, és kiírta, hogy nyertem.)
Képzelheted, mikor a nyerteslistát megnéztem

((
Én írtam az "e.doba@sanomabp.hu" címre, aztán majd meglátom, de nem fűzök hozzá sok reményt.....
Most nyertem egy parfümöt, és VIOLA06 van a nyeres névre írva, pedig én kapartam le a 3 parfümjelet!!
Hova írtatok ilyen ügyben?
Végül is nekem mindegy, inkognitóban is jó lenne valami...
Csak megkapjuk megnyertük.
Akkor hiába nyertem, mégsem nyertem?
Én is írtam, még nem kaptam rá választ.
Úgy örültem hogy 3cd is!!!!
Közben meg semmi

Én is nyertem egy George Michael CD-ét és nem vagyok a listába, elküldtem az illetékesnek az akkor látott képet, szerintetek most mi lesz?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások