Mind a heti, mind a napi nyeremények előre kisorsolt időpontban vannak.
Az értesítések a napi nyereményeknél a következő munkanapon,
a heti nyereményeknél péntekenként mennek ki, amikre 7 naptári napon belül reagálni kell.
De ez mind pontosan le van írva a jsz-ban.
Sziasztok
A törley játéknál a heti nyereményeket - Törley 7/7 (1*150.000; 3*50.000; 7*20.000)- sorsolják vagy ezek előre kisorsolt időpontok? Vagy csak az értesítés van a hét lejártát követően?
És mi volt az időpont? Elárulod?
Szia lcsabi!
Köszönöm szépen! 2db pályázatom volt és az első feltöltésemmel nyertem.
Én ennyit találtam az Államkincstáros nyereményjátékról:
“Több mint 35 ezren jelentkeztek a Magyar Államkincstár egymillió forint fődíjú állampapír-vásárlási nyereményjátékára. A sorsolás Nyereményjáték Szabályzatában foglaltaknak megfelelően megtörtént, a nyerteseket a Kincstár közvetlenül értesíti.”
Át vannak irányítva a leveleim freemail-ről gmail-re, de sajnos mindig előfordul olyan, hogy 1-1 nem érkezik meg. Van erre még valami beállítási trükk?
Köszi Sada! Gondoltam hàtha valaki kapott nyertes értesítőt és beírta csak én nem láttam. Szomorú hogy nem nyilvános a nyertesek listája hisz jó lett volna azt is tudni ki hány mp alatt teljesitett. Ez így elég csalódás...
Sziasztok! Nyert mar valaki barmilyen tenyleges napi nyeremenyt az Aldi kalendariumon!
Sziasztok. Lehet tudni ki nyert a webkincstár nyereményjátékoán? Honnan lehet tudni, hogy nem e nyertem e táskát?
Rókakoma
Ugyanaz a válaszom, mint dec. 11.-én.
Szó sem volt róla, hogy lesz nyilvános nyerteslista.
Egyáltalán nem biztos, hogy volt sorsolás.
A leggyorsabb nyert.
Csak azonos eredmények esetén sorsoltak.
Jsz.:
https://policies.redbull.com/custom/99c18c40-5630
-44ff-8e0f-c57b9423e7fb/Red+Bull+%26+Dominik+Szobosz
lai_+nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k+J%C3%A1t%C3%A9ksz
ab%C3%A1lyzat_HU.pdf
teandy
Gratulálok a nyereményhez. Sok pályázatot küldtél be?
Sziasztok! Redbull Szoboszlai kvízjátéknak tudja valaki a nyerteseit? Nem találom sehol.
Email cím az oldalukon nem működik.
Honnan tudjuk hogy ki nyert?
Egyáltalán volt e sorsolás?
Köszi ha valaki tud segíteni...
Ma járt már vki a Spár Ispárban ? Ott kapható az akciós virsli ?
Rita21 köszi

" alt="

">
jojo második heti értesítés még aznap megtörtént . Az utolsó heti nyertesek+fődij nyertes nincs még kiírva valószínű hétfőn lesz és az értesítések is akkor mennek majd ki
Elephant már értesítette a nyerteseket ?
FlyGuy Köszi, igen azt várok
Dec. 27. péntek helyett volt dec. 14. szombat munkanap.
Idén már csak dec. 23., 30. és 31. munkanap, de a legtöbb munkahelyen ezt a 3 napot kiadták szabadságnak.
Szóval szerintem amit már feladtak az célba érhet, de újabb postázások már csak jövőre lesznek.
vagy ledolgozták a hétfőt
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások