Viki!
Nekem tetszik, kék, műanyag. Az összecsomagolt 8-as pakk alá van téve az üzleteben. Itthon levágtam a papírt és ott maradtak szépen , állva!!! a flakonok.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 153 / 393 oldal |
Kaisers-ban is van ilyen actimeles akció.
pmjudit: hu az milyen? Ez érdekelne. Miből van? Köszi
A Tescoban /biztosan máshol is/ a 8-as Actimelhez palacktartó van csomagolva.
Intersparban is a lent említett hosztesz pólóval és kulcstartóval felszerelve
MEN'S CHALLENGE hoszteszek vannak csak a corában (szeged)
teszkóban látott valaki valami jót?
teszkóban látott valaki valami jót?
Névnapi akció a Tropicariumban!
A névnapos ingyen látogathatja meg a neve napján (pénztárnál ezt igazolni kell) a Tropicariumot, ha legalább egy fizető felnőtt vendéggel érkezik.
(forrás: www.tropicarium.hu felugró ablaka)
A névnapos ingyen látogathatja meg a neve napján (pénztárnál ezt igazolni kell) a Tropicariumot, ha legalább egy fizető felnőtt vendéggel érkezik.
(forrás: www.tropicarium.hu felugró ablaka)
fedit19
A színfogó termékminta nem mosópor, hanem mosópor adalék: por alakú folt tisztító adalék, színfogó kendőből készült tasakokban, de szuper.
A színfogó termékminta nem mosópor, hanem mosópor adalék: por alakú folt tisztító adalék, színfogó kendőből készült tasakokban, de szuper.
Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a vytalon termékminta csomag postaköltsége 0 ft. Van olyan ismerősöm, aki már megkapta....
www.szinfogo.hu
regizni kell és ingyen mosopor minta jár!
regizni kell és ingyen mosopor minta jár!
andibandi
Erre én is kíváncsi vagyok.Elvileg ilyenkor nem ingyenes szokott lenni a ptk?
Erre én is kíváncsi vagyok.Elvileg ilyenkor nem ingyenes szokott lenni a ptk?
a vytalon.hu-n az ingyenes termékminta postaköltsége vajon mennyi lesz? Mert azt nem írják....
vytalon.hu/webshop/product/product_id/9
Mozizz ingyen az Urániában!
A Magyar Kultúra Napján, 2009. január 22-én, csütörtökön, ingyen láthatók a magyar játékfilmek az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2008-as magyar filmtermés huszonhárom alkotása nézhető meg a mozi három termében.
Már kora délután 2 órától elkezdődnek a vetítések, és egészen másnap hajnalig tartanak.
A Magyar Kultúra Napján, 2009. január 22-én, csütörtökön, ingyen láthatók a magyar játékfilmek az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2008-as magyar filmtermés huszonhárom alkotása nézhető meg a mozi három termében.
Már kora délután 2 órától elkezdődnek a vetítések, és egészen másnap hajnalig tartanak.
www.panemtantusz.hu
Vásárlásnál 1 könyvet ingyen küldenek (egy számláló mutatja, hány ajándék könyv van még).
Vásárlásnál 1 könyvet ingyen küldenek (egy számláló mutatja, hány ajándék könyv van még).
hofi Hozzászólás - 2009. január 17. :: 03:28
Ajándék üvegpohár!
Vásárolj a Metroban január 8-21. között egy számlán 4 rekesz 0,25 l-es Pepsi, Pepsi Light, Canada Dry, Schweppes Orange vagy Schweppes Tonicot (akár vegyesen is) és ajándékba kapsz 6 db 0,2 l-es Pepsi poharat.
Ajándék üvegpohár!
Vásárolj a Metroban január 8-21. között egy számlán 4 rekesz 0,25 l-es Pepsi, Pepsi Light, Canada Dry, Schweppes Orange vagy Schweppes Tonicot (akár vegyesen is) és ajándékba kapsz 6 db 0,2 l-es Pepsi poharat.
http://egeszsegesmegoldasok.hu/Bajor_csulok_Ski_Blanc
_modra.html
_modra.html
https://secure.vodafone.hu/jutalom/
újra v. még mindig..
Máshol már írták, de szvsz itt a helye.
újra v. még mindig..
Máshol már írták, de szvsz itt a helye.
Bármely Energizer vásárló Wikinson Xtreme3 Sensitive borotvát kap ajándékba a Rossmannban 2009.01.15-2009-01.23 között.!
http://www.menjunkenni.hu/
nem ingyenes.. de 50%-os kedvezmény országszerte 600 étteremben!
nem ingyenes.. de 50%-os kedvezmény országszerte 600 étteremben!