http://ingyen.tk
Minden ingyen + Film kvíz!
Coraban hosztesz egy szál se, nyitva tartás 2*fél órával megrövidítve.
De 3*500g Barilla spagetti mellé "barilla kék" ovális alapú spagettis fém doboz van csomagolva, össz. 1099 Ft.
2*250g olasz Mulino Bianco puszedli ajándék aranny színű fém sütis dobozban, 899 Ft.
mivilagunk webshop-ba vannak új dolgok.
Viki!
Nekem tetszik, kék, műanyag. Az összecsomagolt 8-as pakk alá van téve az üzleteben. Itthon levágtam a papírt és ott maradtak szépen , állva!!! a flakonok.
Kaisers-ban is van ilyen actimeles akció.
pmjudit: hu az milyen? Ez érdekelne. Miből van? Köszi
A Tescoban /biztosan máshol is/ a 8-as Actimelhez palacktartó van csomagolva.
Intersparban is a lent említett hosztesz pólóval és kulcstartóval felszerelve
MEN'S CHALLENGE hoszteszek vannak csak a corában (szeged)
teszkóban látott valaki valami jót?
Névnapi akció a Tropicariumban!
A névnapos ingyen látogathatja meg a neve napján (pénztárnál ezt igazolni kell) a Tropicariumot, ha legalább egy fizető felnőtt vendéggel érkezik.
(forrás: www.tropicarium.hu felugró ablaka)
fedit19
A színfogó termékminta nem mosópor, hanem mosópor adalék: por alakú folt tisztító adalék, színfogó kendőből készült tasakokban, de szuper.
Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a vytalon termékminta csomag postaköltsége 0 ft. Van olyan ismerősöm, aki már megkapta....
www.szinfogo.hu
regizni kell és ingyen mosopor minta jár!
andibandi
Erre én is kíváncsi vagyok.Elvileg ilyenkor nem ingyenes szokott lenni a ptk?
a vytalon.hu-n az ingyenes termékminta postaköltsége vajon mennyi lesz? Mert azt nem írják....
vytalon.hu/webshop/product/product_id/9
Mozizz ingyen az Urániában!
A Magyar Kultúra Napján, 2009. január 22-én, csütörtökön, ingyen láthatók a magyar játékfilmek az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2008-as magyar filmtermés huszonhárom alkotása nézhető meg a mozi három termében.
Már kora délután 2 órától elkezdődnek a vetítések, és egészen másnap hajnalig tartanak.
www.panemtantusz.hu
Vásárlásnál 1 könyvet ingyen küldenek (egy számláló mutatja, hány ajándék könyv van még).
hofi Hozzászólás - 2009. január 17. :: 03:28
Ajándék üvegpohár!
Vásárolj a Metroban január 8-21. között egy számlán 4 rekesz 0,25 l-es Pepsi, Pepsi Light, Canada Dry, Schweppes Orange vagy Schweppes Tonicot (akár vegyesen is) és ajándékba kapsz 6 db 0,2 l-es Pepsi poharat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások