Spar szuper szombat 40% kedvezmény:
Összes Calgonit mosogatógép tabletta
Colgate Herbal fogkrém(Herbal,Herbal White75ml)
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 153 / 226 oldal |
Nekünk is májusban lejár a hűségidőnk a UPC-nél. De itt csak ez van. Már töröm az agyam, hogy kellene lentebb faragni a díjat.
UPC-vel kapcsolatban, nekem az a tapasztalatom, hogy nagy ívben lesz*rják a régi ügyfeleket. Én telefonon intézek mindent, és azzal kezdem, hogy le akarom mondani a szolgáltatást, mivel sokkal olcsóbban megkapom ugyanezt mástól. Innen jönnek a kérdések, hogy tudom-e ott milyen a minőség stb. Válaszom, tudom a barátainknál láttam meg vannak elégedve. Utána kapom a jobb ajánlatokat, ha aláírok x év hűséget. Közöltem, hogy nem írok alá hűséget, megyek. Erre a TV-s Silver csomagom havidíja 4.750-ről lecsökkent 3.750-re június 30-ig. Ezt elfogadtam, mivel nincs kedvem szereltetni.Június 30-án újra fel fogom mondani az előfizetésemet és ha jó az ajánlat hagyom magam meggyőzni, de hűséget már senkinek nem írok alá (18 éve házas vagyok).
margo!
Be kell menni szerintem, úgy hatásosabb
" alt="
">
Azóta már Anyumék és Nagymamám számlája is kevesebb
" alt="
">
Szóltam, akinek csak tudtam, na nehogy már!
Ha lejár a netre a hűség, akkor is be fogok menni...
Be kell menni szerintem, úgy hatásosabb
" alt="
">
Azóta már Anyumék és Nagymamám számlája is kevesebb
" alt="
">
Szóltam, akinek csak tudtam, na nehogy már!
Ha lejár a netre a hűség, akkor is be fogok menni...
margo!
Én bementem személyesen és mondtam, hogy fel akarom mondani, mert drágállom. Erre mondta az ügyintéző, hogy nézzem meg a többi szolgáltatót, hogy milyen minőségben szolgáltatnak. Mondtam, hogy oks, de az egyik ismerősömnek olcsóbb a netje, mint az enyém, pedig ugyanolyanunk van (nekünk internet: Bronze, tv: hd digital gold, telefon: bronze), szóval ha nincs kedvezmény, akkor én se leszek többet az upc-nek. Azt mondta a hölgy, hogy rendben, akkor lehet olcsóbb... végül szolgáltatásonként (!) kaptam 1000 ft kedvezményt június 30-ig. Igy a telefon ingyér van, a net és a tv is olcsóbb... azt mondta a hölgy, hogy július 1-től újabb ügyfélmegtartó kedvezmények lesznek. Mondtam, hogy jó, addig átgondolom, hogy azután is szeretnék-e ügyfél lenni az upc-nél
" alt="
">
Ja, és nincs hűségidőm továbbra se!!!!
Szerintem menjél be, érdemesebb! Én most anyukámat is beküldtem
" alt="
"> mondtam neki, menjen spórolni
" alt="
">
július 1 körül újra megyek
" alt="
">
Én bementem személyesen és mondtam, hogy fel akarom mondani, mert drágállom. Erre mondta az ügyintéző, hogy nézzem meg a többi szolgáltatót, hogy milyen minőségben szolgáltatnak. Mondtam, hogy oks, de az egyik ismerősömnek olcsóbb a netje, mint az enyém, pedig ugyanolyanunk van (nekünk internet: Bronze, tv: hd digital gold, telefon: bronze), szóval ha nincs kedvezmény, akkor én se leszek többet az upc-nek. Azt mondta a hölgy, hogy rendben, akkor lehet olcsóbb... végül szolgáltatásonként (!) kaptam 1000 ft kedvezményt június 30-ig. Igy a telefon ingyér van, a net és a tv is olcsóbb... azt mondta a hölgy, hogy július 1-től újabb ügyfélmegtartó kedvezmények lesznek. Mondtam, hogy jó, addig átgondolom, hogy azután is szeretnék-e ügyfél lenni az upc-nél
" alt="
">
Ja, és nincs hűségidőm továbbra se!!!!
Szerintem menjél be, érdemesebb! Én most anyukámat is beküldtem
" alt="
"> mondtam neki, menjen spórolni
" alt="
">
július 1 körül újra megyek
" alt="
">Barbara84, bonnyka, ttildi
Megosztanátok a UPC-s tapasztalataitokat?
Írtam e-mail-t az ügyfélszolgálatuknak, hogy soknak tartom a havi 5.000 Ft-os Bronze internetcsomag árát, mit tudnak ajánlani, hogy csökkenjen a díj. Jött válasz, hogy mivel régi ügyfél vagyok, csak felfelé módosíthatok: a kábeltv + internet mellé rendeljek telefont is. Írtam újra a részletekért. Erre ma telefonon hívtak, ajánlat először: kábeltv-nél is,internet-nél is felfelé módosítsak és persze telefont is hozzá, mert ez milyen akciós! Mondom neki, hogy én a havi díjamat akarom csökkenteni, erre adjon ajánlatot. Mond egy 1.000-essel magasabb díjat a jelenleginél, és örüljek mert telefonom is lesz. Akkor a jelenlegit sem fogom kérni, nemhogy ezt: rögtön tudott mondani ennél 2.000 Ft-tal kedvezőbbet. A csúcs, hogy de ezért írjak alá 2 éves hűséget. Ezt sem akarnám. Szóval, Ti hogy tudtátok elintézni? Menjek be személyesen? (jelenleg van - tv: start csomag 1.590 és internet: bronze 5.000.-Ft, hűség 08.31-ig él)
Megosztanátok a UPC-s tapasztalataitokat?
Írtam e-mail-t az ügyfélszolgálatuknak, hogy soknak tartom a havi 5.000 Ft-os Bronze internetcsomag árát, mit tudnak ajánlani, hogy csökkenjen a díj. Jött válasz, hogy mivel régi ügyfél vagyok, csak felfelé módosíthatok: a kábeltv + internet mellé rendeljek telefont is. Írtam újra a részletekért. Erre ma telefonon hívtak, ajánlat először: kábeltv-nél is,internet-nél is felfelé módosítsak és persze telefont is hozzá, mert ez milyen akciós! Mondom neki, hogy én a havi díjamat akarom csökkenteni, erre adjon ajánlatot. Mond egy 1.000-essel magasabb díjat a jelenleginél, és örüljek mert telefonom is lesz. Akkor a jelenlegit sem fogom kérni, nemhogy ezt: rögtön tudott mondani ennél 2.000 Ft-tal kedvezőbbet. A csúcs, hogy de ezért írjak alá 2 éves hűséget. Ezt sem akarnám. Szóval, Ti hogy tudtátok elintézni? Menjek be személyesen? (jelenleg van - tv: start csomag 1.590 és internet: bronze 5.000.-Ft, hűség 08.31-ig él)
Ha a Gravír Expressz bármelyik üzletében gravíroztatja jegygyűrűjét és hivatkozik az "Esküvő 1/2" jelszóra, az egyik gyűrűt ajándékba meggravírozzuk.
harisnyadiszkont.hu-n
Csak a nőnapi megrendelésekből -50% kedvezmény! -csak regisztrált felhasználóknak!
Csak a nőnapi megrendelésekből -50% kedvezmény! -csak regisztrált felhasználóknak!
Márc. 12-től a dm-ben "+1Ft-os" akciók:
- Palette Color hajfesték mellé 1 Ft-ért s-he stylezone rúzs,
- miss sporty szemhéjfestékhez 1 Ft-ért The Sims Kertvárosi krónikák demo,
- Astor szempillaspirál mellé 1 Ft-ért kétrészes szemhéjpúder,
- adidas férfi EdT vagy after shave mellé 1 Ft-ért neszesszer választható.
Márc 12-től ápr. 8-ig újra Smink Roadshow lesz, az állomások listája és időpontjai fenn lesznek a honlapon.
- Palette Color hajfesték mellé 1 Ft-ért s-he stylezone rúzs,
- miss sporty szemhéjfestékhez 1 Ft-ért The Sims Kertvárosi krónikák demo,
- Astor szempillaspirál mellé 1 Ft-ért kétrészes szemhéjpúder,
- adidas férfi EdT vagy after shave mellé 1 Ft-ért neszesszer választható.
Márc 12-től ápr. 8-ig újra Smink Roadshow lesz, az állomások listája és időpontjai fenn lesznek a honlapon.
Esküvűi fotózás 20% kedvezménnyel
www.fotokiraly.hu
www.fotokiraly.hu
szuperszombat keretében spar, interspar, kaisers boltokban holnap a 450 gr-os delikát féláron (357 Ft)
Nagymamám a régi Matáv korszakban lett ügyfél. Akkor még bérelni lehetett a készüléket, ez kb 15 éve lehetett. Tavaly felhívtam őket, hogy le szeretném mondani és visszavinni az egyébként havi 300 Ft-os bérleti díjért használt leamortizálódott telefont. Erre a csaj közli, hogy 170 Ft-ért mrg is lehet venni...Frankó.Ha az ember nem intézkedik és nem nézi meg a számláját véletlenűl leszedték volna...
Majdnem minden szolgáltatónál van olyan, ha vki faképnél akarja őket hagyni, akkor megkínálják egy nem publikus, nagyon kedvező csomaggal.
Röpke 250 000-t. Te jó ég!!!!!! Mennyibe kerül, egy parabola felszerelése???
Hm... de akkor kedvezőbb lett.... ne menjen sehová.
Lehet holnap én is megkérdezem, nem lehetne e olcsóbb...
" alt="
">
Átmenni máshová nem mindig olyan egyszerű. Itt ahol én lakok alig van szolgáltató... van a matáv, meg ebbe a házba úgy lett UPC, hogy x-en összeálltunk.
Néha visszasírom a kertes övezetben kiválóan müködő szobaantennát , rtl, és tv2-vel. Nekem az is elég. Itt 5 év alatt ki se számolom mennyit fizettem kábel tv-re... mikor alig nézek tv-t...
Lehet holnap én is megkérdezem, nem lehetne e olcsóbb...
" alt="
">
Átmenni máshová nem mindig olyan egyszerű. Itt ahol én lakok alig van szolgáltató... van a matáv, meg ebbe a házba úgy lett UPC, hogy x-en összeálltunk.
Néha visszasírom a kertes övezetben kiválóan müködő szobaantennát , rtl, és tv2-vel. Nekem az is elég. Itt 5 év alatt ki se számolom mennyit fizettem kábel tv-re... mikor alig nézek tv-t...
Erről már én is hallottam. Az egyik kolléganőm is felhívta őket már régebben, hogy neki a legmagasabb csomagja van meg HBO, stb. Mondta, hogy nagyon szereti őket, meg van elégedve, de kicsit sokallja az árat. Kérdezte, hogy nem lehetne-e kedvezőbb az ár? Mondták neki, hogy de, lehet. Hát ez milyen dolog? Nem az a lényeg, hogy az ügyfél elégedett legyen és esze ágában sem legyen elmenni máshova?
Nem értem, a UPC hírlevélben is írták, hogy ha 2 szolgáltatásod van a tv-ből és internetből is engednek egy 1000st. nekem azt mondta a csaj, hogy a tv 3500 lesz akkor, így 4500. Mivel nem éltem a lehetőséggel... Mondjuk azt nem tom mi van a honlapon.... De ez a régi ügyfelekre is érv. Így akartak rádumálni, h. ne mondjam le a netet, de lemondtam...
Tavalyelőtt decemberben nekünk is úgy lett olcsóbb a tv előfizetés, hogy azt mondtam, különben lemondom, ha nem lesz olcsóbb. CSAK ÚGY nem lett volna az... ez milyen hozzáállás??
" alt="
">
" alt="
">Barbara84 kösz az infót! Azért pofátlanság, hogy a régi előfizetőket büntetik, csak úgy kapok jobb kondíciót, ha le akarom mondani a szolgáltatást.
Ezt annyira titkolják, hogy a honlapjukon sincs rajta?
" alt="
"> vagy én vagyok vaksi?
Holnap bemegyek, rákérdezek és remélem, módositok
" alt="
">
" alt="
"> vagy én vagyok vaksi?
Holnap bemegyek, rákérdezek és remélem, módositok
" alt="
">