Praktiker "jól" leszabályozta a nyerési esélyt

" alt="

">
A Sió gyorsan válaszol, akár elfogadja, akár nem.
Köszi! Nem ír semmit, szimplán állnak a pontok másfél hete.
Ha a sió valamiért nem fogadja el a blokkot ilyen emailt ír
Blokk ellenőrizve (rossz)
És hol a promóciós mappába hol meg a számba teszi a levelet.
Köszönöm a választ! Akkor velünk van bajuk.
Nagyi!Nekünk a Sió hetek óta aznap visszaigazolja a pontokat.
A Sió másnál is lassan írja jóvá a pontokat?
A múlthét keddi feltöltések sem írták még jóvá, és az e heti pontjaimat se kaptam meg. Így nehezen jön össze a megfelelő pont!
Megértek mindenkit aki véleményt ír,de két dolog ami fontos,1:nemrég egy ugyanilyen blokkot simán elfogadtak szintén ők.2)minden látható volt,nem volt halvány sem,egyedül a bankkártyás regény(auchan blokk) volt behajtva,terminál id,eladó kód,elszámoló acq meg hasonló baromságok.Maga a fizetés ténye is világosan látszódott,az is,hogy a bankkártyát elfogadták(egyébként a blokk is nullás lenne....).És ez csak most volt probléma,kb 1hónapja nem....kicsit megúszósnak érzem részükről.Na mindegy,innentől mi sem játszunk velük,reméljük előbb utóbb sokan így teszünk.
Screvo:
Nem védeni szeretném őket, de meg lehet érteni azt is, hogy a szervező is próbál minél kevesebb problémát a nyakába venni (csak 1x enged feltölteni, 1 db blokkot, oszt jóvan! Könnyen automatizálható, kevés adminisztrációval jár, stb. stb.) Amúgy értelmezésem szerint éppen ebből adódnak később a gondok. Pl. ha nem látszik a blokkon valami, vagy nem egyértelmű, hogy ez most tényleg 1 db (és valós) blokk valahol érthető, hogy nem akaródzik oda adni érte a nyereményt... de a baj az, hogy ezt a valós blokkokkal, valós nyertesekkel is megteszik.
Csatlakozom Paintuci és Vágási Feri véleményéhez, nevezetesen: ha (illetve AMÍG) ennyire kiszámíthatatlan, és bizonytalan a Screvo-s feltöltés, és blokk elfogadás, amíg ennyire rugalmatlan a szervező hozzáállása, nem játszom velük, és kész! (Értem, hogy csábító, hogy elég egy fotót kattintani, és lehet, hogy nyerek, de nekem nem éri meg a fáradságot, és utólagos bosszankodást ez az egész! Persze ez mindenkinek a maga döntése... ha valakinek van egy jó optikás telefonja, általában többször, és kevesebb tételt vásárol, mindig pengeéles blokkokat kap, akkor hajrá!)
Ezért nem kellene velük játszani. De amíg veréb van sz@r is lesz. Mert ha nem lenne érdeklődő rájuk eltűnnének. Csak hát az ingyenes kaparásokkal odacsalták az embereket.
Meddig tartana mondjuk egy rossz blokk feltöltésnél, engedni még egyszer feltölteni, vagy emailben???
Ez simán előfordulhat majd egyszer egy fődíjnál is.
...és akkor se fog történni semmi.
Kedvencem a Cocás játék ahol nem tudták melyik étterem játszik.
nekem többször is volt,hogy a Screvo elutasított,gyártó meg nem is válaszolt
Én korábban úgy jártam, hogy egy halvány blokkot töltöttem fel, a Tesco-abn kifogtam a leghalványabb nyugtát nyomtató kasszát...
Minden rendben vala a páHázattal, de mivel halvány volt (sehogy nem tudtam láthatóbbá tenni), nem fogadták el.
Elküldtem nekik e-mail-ben, nagy ívben lesz@rták. Tűéles volt a kép, csak halvány.
Azóta hanyagolom őket, de nem bánom, mert ezek a nyerő időpontos mutatványaik qrvára bosszantóak.
Más: valaki kapart már vitorlázást vagy netán nyaralást a Mizo Rudival?
Nem kötekedésből írom, de ez az app már vagy 2 éve van, és a játékosok tudják, hogy csak egy képet lehet feltölteni, lehetőleg azt is olyan olvashatóan, ahogy csak lehet. Így ha sok mindent vesz az ember, akkor legalább arra a játékra érdemes külön blokkoltatni.
Ilyen az unilever is. Ha nyersz és be kell küldeni a blokkot postán, akkor jó, ha azzal a blokkal nem veszel részt másik nyereményjátékon, mert nem küldik vissza a blokkot.
Lehet, hogy az megoldás lett volna, hogy mielőtt feltöltöd a hosszú blokkot, elküldöd nekik e-mailben és rákérdezel, hogy töltsd fel, hogy elfogadják.
Igen,túl vagyok már két kör levelezésen,sajnálják,de benne van a játékszabályzatban és már belekerült a rendszerükbe amin tudnak változtatni.
Magyarul:pont le.....a problémámat
Fenyegetőzni nem szeretnék,de gondoltam én is arra,hogy a termék gyártójánál(hisz ők a megrendelők) még futok egy kört.
Nagyon nem szeretem ha hülyének néznek,ők pedig eléggé olyan stílusban válaszoltak az e mailre,holott világosan leírtam miért teljesíthetetlen egy hosszabb blokknál.
Köszönöm,hogy megerősítettetek abban,hogy "fussak" még egy kört a termék gyártójánál.
Ha lesz fejlemény,jelzem.Hátha másnak is jól jön az info.
Johnny-X,
a fenyegetőzést csak azért írtam, mert azt hittem egy kör levelezésen már túl van és úgy nem ért el eredményt. Természetesen én sem a fenyegetőzéssel kezdeném

" alt="

">
Iszasa
Szerintem se törődj bele! Abszolút elvárható, hogy a játék szervezője (is) korrekt legyen a játékosokkal, elvégre miattunk van bevétele. Írj nekik, de a fenyegetőzéses részt én személy szerint nem erőltetném. Probléma leír, helyzet elmagyaráz, és bízzunk abban, hogy helyesen döntenek.
Iszasa,
ezt ne hagyd annyiban, teljesen etikátlan, hogy nem fogadják el a blokkot. Írj a márkának is, amivel játszottál, reklamáld meg, hogy teljesítetted a feltételeket és mégsem hagyják jóvá a nyereményt. A Screvo-nál meg fenyegetőzz be mindenféle hatóságnál, akiknél jelenteni fogod őket.
Screvo nem először nem hagy jóvá blokkot,most éppen azért,mert a bankkártyás résznél volt egy hajtás(tudom nem lehet,de másképp nem fér rá a kép!),hiába küldtem el mailbe egészbe,meg átfedéssel is.....
Régebben mikor töltöttem fel hosszú blokkot akkor meg az volt a baj,hogy nem látszik minden jól-
Hiába javasoljuk,hogy lehessen több képet is feltölteni,süket fülekre talál.
Ami érdekes,hogy ugyanúgy hajtom a blokkot ha hosszú(csak a lényegtelen részt hajtom be),és egy hónapja simán elfogadtak egy másikat.
Most pont egy jó nyereményt buktunk ezért,nagyon csalódottak vagyunk.
Tudom ők a modern stílust képviselik.....azért mégsem annyira....nekem modernebb megoldás az amikor akár 3-5képet tölthetsz fel egy blokkhoz!
Az sem opció,hogy külön blokkoltassuk ami játszós,sem időm,sem kedvem nincs hozzá egy egy nagyobb vásárláskor,pláne ha többféle cuccot veszünk ami játszik.
ALDI Edenred JSZ-ban az alábbi szerepel:
"Szervező a Nyertes nevét és Nyereményét a nyilvánosságnak a Játék lebonyolításáról való tájékoztatása érdekében közzé teheti az ALDI, ill. a Játék közösségi oldalán."
Feltételes módban van, így nem kötelező részükről (sajnos).
Szomszed urnak igaza van! A Colasok meg meg jo paran nem tudnanak kamuzni. Hamar Cola akkor Fuzetea Ok 2000 meg 10 ezer dollar az nem bagoly orokbefogadas de miert kell eroszakkal ket fos kulfoldi utazasokra szukiteni? Miert nem a vasarlo miert az utazasi iroda erdekeit kepviselik?! Uff! Nem nyitok vitat! Elfogadom ha nyerek de fanyalogva

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások