Sada!
Jól írtad, 2 ill 3 db-os csomagolásra van rányomva. Az egyiknek a belsejében van -mármint a csomagolás belsejében- a másiknak a csomagolás külsején található a társasjáték. Kivágható bábukal stb.
Amit te találtál az már a harmadik féle csak aznem társasjáték.
Fecsi!
Siess, mert már nem biztos, hogy találkozol a boltokban velük! Na persze csak akkor ha "annyira" érdekel. Csak ismételni tudom önmagam, mi nagyon élvezzük ezeket a társasjátékokat és ezek nagyon aranyosak.
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 154 / 160 oldal |
Most látom, hogy a bronz szintnél van egy db ajándék vonalkód, így eggyel kevesebb kódot kell gyüjteni az ajándékokért.
A L'oreal Hűséges Hajszínklub névre szóló levelét kaptam.
Mely szerint 3db L'oreal hajfesték vonalkód beküldése után
hajfesték kupont küldönek/ ez a bronz szint/ 5 db beküldése utén
1 db szempilla spirált / ezüst szint/ 7 db beküldése után meglepetés /aranyszint/ postáznak.
Pályázni csak személyre szabott kártyával lehet értelmezésem szerint,
ha valaki fantáziát lát az akcióban szerintem jelentkezhet a hűségkártyáért
L1oreal Paris Hüséges Hajszinklub 1456 Bp. Pf 58
Illetve ha valakinek van otthon hajfestékes doboza és nincs szüksége a
vonalkódra örömmel elfogadom, az ajándékon való osztozást meg lelevelezzük.
Buék ! fortunat@freemail.hu
Mely szerint 3db L'oreal hajfesték vonalkód beküldése után
hajfesték kupont küldönek/ ez a bronz szint/ 5 db beküldése utén
1 db szempilla spirált / ezüst szint/ 7 db beküldése után meglepetés /aranyszint/ postáznak.
Pályázni csak személyre szabott kártyával lehet értelmezésem szerint,
ha valaki fantáziát lát az akcióban szerintem jelentkezhet a hűségkártyáért
L1oreal Paris Hüséges Hajszinklub 1456 Bp. Pf 58
Illetve ha valakinek van otthon hajfestékes doboza és nincs szüksége a
vonalkódra örömmel elfogadom, az ajándékon való osztozást meg lelevelezzük.
Buék ! fortunat@freemail.hu
bocsi, én voltam a névtelen, amúgy még mindig nem viágos, hogy is néz ki, de majd keresek egyet.
2 ill. 3 doboz gyűjtőcsomagolására van nyomva?
Gyorsan megnéztem az enyémet, de azon nem társasjáték van, hanem a Mikulás rénszarvasát lehet felöltöztetni alkalmi munkaruhájába, ha kivágom...
Gyorsan megnéztem az enyémet, de azon nem társasjáték van, hanem a Mikulás rénszarvasát lehet felöltöztetni alkalmi munkaruhájába, ha kivágom...
Bocsi, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. A Toffifee csomagolásának hátulján található és két különböző. Az egyikben 3 db kicsi doboz van, a másikban pedig 2 db nagyobb doboz. Át van fogatva olyan bebujós kartonnal aminek az alján található a társasjáték. Remélem így érthetőbb írtam le.
Bocs: Toffifee
Fügi
Nem egészen értem ezt az egészet! A Toffifi csoki mellett van játék?
Nem egészen értem ezt az egészet! A Toffifi csoki mellett van játék?
Nem igazán ebbe a témába való amit írni akarok, csak gondoltam megemlítem, hátha valakit érdekel és még nem vette észre. Mivel nagy (céges) társasjáték gyüjtő vagyok örömmel láttam a boltokban a Toffifee-nek a két fajta társasjátékát ami két különböző csomagoláson található.
A fiammal imádjuk ezeket a játékokat annak ellenére hogy ő már nem kicsi. Gyerekeseknek csak ajánlani tudom! Puszi mindenkinek
A fiammal imádjuk ezeket a játékokat annak ellenére hogy ő már nem kicsi. Gyerekeseknek csak ajánlani tudom! Puszi mindenkinek
Szívesen.
queene
Megjött a boríték. Gyönyörű a kagyló-mágnes-betlehemi csillag!!!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm!
Megjött a boríték. Gyönyörű a kagyló-mágnes-betlehemi csillag!!!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm!
bami
Úgyis elmaradt az ablakmosás!
Úgyis elmaradt az ablakmosás!

sada, amit találsz még a borítékban, az egy sk. gyártású hűtőmágnes, megkésett karácsonyi ajándékul

sada:
feladtam /feny/postaval a Mezgaekat,holnap vigyazz az ablakra,megy a csalad
feladtam /feny/postaval a Mezgaekat,holnap vigyazz az ablakra,megy a csalad

Megkértem a párom délelőtt, hogy adja postára a sarkokat, meg Mézgáékat, mert nem volt kedvem ebben a hidegben postára menni. Aztán délután mégis be kellett mennem a mhelyemre, mert összeomlott a számlázó rendszer, és hiába vagyok GYED-en, ilyenkor ugranom kell. Már mire beértem, volt egy fél Mézga-családom, hazafele majdnem meglett a teljes. Még egy Márist vettem a sarki boltban, és hazaérve borítékolhattam. Hogy mennyi a szemét ebben a városban

Reacska
Megérkezett a család!
Megérkezett a család!
Figyusz! Az egy másik család!! 

A keresgélésben még egy Bubót és Csőrmestert is találtam

Nagyon jó, akkor a sarkokkal együtt mennek Mézgáék is
Körülnéztem a hűtőben: Még van 2 Máris, 1 Paula, 2 Maffia és 2 H.Pisti, 1 Joly. A tieddel együtt ez majdnem 2 teljes sor.
Kivételesen nem az ízek, hanem a figurák alapján vásároltam, dehát úgyis mind finom.
Kivételesen nem az ízek, hanem a figurák alapján vásároltam, dehát úgyis mind finom.